Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Tα ηλιοβασιλέματα στην Κρήτη είναι τα αγαπημένα της και η «αιτία» είναι ο Μόργκαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Tα ηλιοβασιλέματα στην Κρήτη είναι τα αγαπημένα της και η «αιτία» είναι ο Μόργκαν

Κάνοντας ένα challenge στο TikTok η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για ηλιοβασιλέματα στην Κρήτη και καταλάβαμε γιατί τα έβαλε πρώτα στην κατάταξη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τη συμμετοχή της στο Survivor All Star το 2023 έχει αλλάξει τελείως σελίδα στη ζωή της, όχι μόνο επαγγελματικά με τη συμμετοχή της στην εκπομπή Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα αλλά και στην προσωπική της ζωή, αφού ολοένα και περισσότερο επιβεβαιώνεται πως με τον Γρηγόρη Μόργκαν είναι κάτι περισσότερο από φίλοι.

Στην τούρτα του Γρηγόρη Μόργκαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φανέρωσε τη μεγάλη τους αγάπη

https://www.instagram.com/p/C4adUMss2jk/

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν παραδεχτεί ανοιχτά πως είναι ζευγάρι, ωστόσο τα posts στα social media από κοινούς προορισμούς, τα διακριτικά tags σε φωτογραφίες με φίλους τους και τα σχόλια στις αναρτήσεις - κυρίως της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από εκείνον - δείχνουν πως έχουν μια πολύ τρυφερή σχέση.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, οι δυο τους έχουν αρχίσει να εμφανίζονται μαζί και σε διάφορα κοινωνικά event, όπως για παράδειγμα στο πάρτι γενεθλίων της Δανάης Μπάρκα τον Νοέμβριο (εκεί που ο Μόργκαν έγινε φίλος με τον παρουσιαστή της εκπομπής που συμμετέχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κώστα Τσουρό) αλλά και σε ένα επαγγελματικό dinner.

Τα ηλιοβασιλέματα στην Κρήτη και ο λόγος που είναι τα πιο αγαπημένα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Πρόσφατα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο ενεργή στο TikTok δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο έβαζε σε κατάταξη διάφορα πράγματα, μέχρι να δούμε ποια είναι η top 10αδα της και ποιο το πιο αγαπημένο της πράγμα. Ο κατάλογος με αυτά που έπρεπε στην ουσία να βαθμολογήσει είχε από τα τατουάζ, μέχρι το μαγείρεμα και το σινεμά.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και η λέξη ηλιοβασίλεμα και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το έβαλε πρώτο στην κατάταξή της. Όπως είπε τίποτα δεν συγκρίνεται γι' αυτήν με τα ηλιοβασιλέματα και μάλιστα, αποκάλυψε πως τα πιο αγαπημένα της ήταν αυτά στην Κρήτη.

Δεν ήταν τυχαίο ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε τον συγκεκριμένο προορισμό. Σίγουρα το τοπίο παίζει ρόλο, αλλά για να μείνει σε κάποιον κάτι αξέχαστο πολλές φορές έχει σημασία και με ποιον το μοιράζεσαι. Και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σύμφωνα με φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει είχε ζήσει κάποια από τα ηλιοβασιλέματα αυτά με τον Γρηγόρη Μόργκαν, κάνοντας surf στην παραλία, ένα από τα πράγματα που επίσης έχουν κοινά - την αγάπη για τα extreme sports.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι ο Γρηγόρης Μόργκαν αγαπούν τα ταξίδια αλλά έχουν κι άλλο ένα κοινό

Πάντως, μάλλον και για τον Γρηγόρη Μόργκαν τα ηλιοβασιλέματα αυτά ήταν από τα πιο όμορφα, γι' αυτό και σχολίασε με ένα ερωτευμένο emoji το βίντεο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

430001727_1595058224639762_3833662540987327379_n.jpg