«Είμαστε μαζί σου» είπαν Τσουρός-Βαλαβάνη στη Νόνη Δούνια μετά την υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Είμαστε μαζί σου» είπαν Τσουρός-Βαλαβάνη στη Νόνη Δούνια μετά την υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές

Το πρώτο μήνυμα της Νόνης Δούνια μετά την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές και τα υποστηρικτικά σχόλια των συνεργατών της.

Πριν από μερικές ώρες η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τους πρώτους 28 υποψήφιους Ευρυβουλευτές για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Στα ονόματα του ψηφοδελτίου συγκαταλέγονται η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας και η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια.

Ο λόγος που η Νόνη Δούνια μάς έκανε να πούμε «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και οι αδυναμίες της εκπομπής

To «ευχαριστώ» της Νόνης Δούνια και τα υποστηρικτικά σχόλια

Η Νόνη Δούνια, η οποία βρίσκεται φέτος στο πάνελ της εκπομπής του Κώστα Τσουρού, «Ακόμη δεν είδες τίποτα» θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της δημόσια μέσα από ένα Instagram post.

https://www.instagram.com/p/C4zv0CIogNQ/

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που δείχνει, για άλλη μία φορά, στο πρόσωπό μου, δίνοντάς μου, το «χρίσμα» της υποψήφιας ευρωβουλευτή, στις εκλογές του Ιουνίου.
Η ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ για να εκπροσωπήσω την Χώρα μας στην Ευρωβουλή, με τιμά ιδιαίτερα. Στόχος μου είναι μια Ελλάδα με ισχυρή θέση στην Ευρώπη και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό.
Μετά τη θητεία μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, σκοπεύω να συνεχίσω με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση, αλλά και με το ίδιο πάθος, τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας», έγραψε η Νόνη Δούνια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/CxF7yJIIpsT/

Ο Κώστας Τσουρός και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να στηρίξουν την υποψήφια Ευρωβουλευτή, σχολιάζοντας την ανάρτησή της.

«Είμαστε μαζί σου!», έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Screenshot-2024-03-22-141933.png

«Μαζί σου γιατί το αξίζεις!», πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

Ο παρουσιαστής του MEGA δήλωσε πρόσφατα πως γνώριζε για την πιθανότητα αποχώρησης της Νόνης Δούνια από την εκπομπή του καθώς οι δυο τους διατηρούν φιλικές σχέσεις και τα συζητούν όλα.

Στο post της Νόνης Δούνια για τα γενέθλια του συζύγου της η Δανάη Μπάρκα έδειξε την αγάπη της

Screenshot-2024-03-22-154731.png

Μερικά από τα top models των 90s που μεσουρανούσαν στις εγχώριες πασαρέλες έστειλαν τις ευχές τους στη Νόνη Δούνια ανάμεσά τους η Στέλλα Δημητρίου και η Ρέα Τουτουνζή.

Screenshot-2024-03-22-154740.png

«Δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο ακόμα, και σίγουρα δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο από εμένα αυτή τη στιγμή. Θα περιμένουμε. Και εγώ στενοχωριέμαι, και ο Κώστας Τσουρός στενοχωριέται με το ενδεχόμενο να αποχωρίσω νωρίτερα από την εκπομπή. Θεωρώ όμως ότι λίγο με αγαπάει και θέλει το καλύτερο για εμένα. Ουδείς αναντικατάστατος πρώτα απ’ όλα. Αυτό να το λέμε. Πρέπει πρώτα να σιγουρευτούμε για τη συμμετοχή μου στο Ευρωψηφοδέλτιο και μετά θα τα βάλουμε κάτω, να δει ο Κώστας τι θέλει να κάνει, θα τα συζητήσουμε και πάντα θα είμαι εκεί από την επόμενη μέρα που θα μπορώ να είμαι εκεί», δήλωσε πρόσφατα η Νόνη Δούνια στην κάμερα του Breakfast@Star για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Πριν από λίγο καιρό η Νόνη Δούνια βρέθηκε στην εκπομπή «Status» και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στον Κωνσταντίνο Καμέα για την πρόσφατη εγχείρηση που έκανε στην καρδιά.

«Έκανα επέμβαση λαπαροσκοπικά στην καρδιά. Σκέφτηκα να αφήσω ένα γράμμα στα παιδιά μου. Αλλά με το που σκέφτηκα, λέω ‘βγάλε το από το μυαλό σου, είναι τελείως λάθος σκέψη, όλα θα πάνε τέλεια’. Ο γάμος μας, η γέννηση των παιδιών μας, η απώλεια του πατέρα μου και το χειρουργείο ήταν αφορμή για ξεκαθάρισμα ανθρώπων στη ζωή μου», εξομολογήθηκε η Νόνη Δούνια.

Πηγή κεντρικής: noni_dounia