Χριστίνα Κοντοβά: Kράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στην Ada και ταξιδεύουν μαζί στην Ουγκάντα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Χριστίνα Κοντοβά: Kράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στην Ada και ταξιδεύουν μαζί στην Ουγκάντα

Η Χριστίνα Κοντοβά αγαπάει τα ταξίδια, πόσο μάλλον όταν τα τελευταία χρόνια τα μοιράζεται με την κόρη της. Το συγκεκριμένο ταξίδι όμως, έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνες.

Πριν από 3 χρόνια η Χριστίνα Κοντοβά υιοθέτησε την κόρη της, την Ada, κι από εκείνη τη στιγμή, όπως έγραψε σε ανάρτησή της τον Νοέμβριο του 2023 έγιναν οικογένεια. Η ίδια χρειάστηκε, όπως έχει αναφέρει να μείνει 1 χρόνο στην Ουγκάντα - την «Ικαρία του κόσμου» όπως την έχει αποκαλεί - το μέρος δηλαδή, όπου είχε γεννηθεί η Ada, ώστε να μάθει τα πάντα για τις ρίζες της κόρης της και να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά η μετάβαση αυτή.

Πέντε πράγματα που μάθαμε από τη Χριστίνα Κοντοβά για την υιοθεσία

https://www.instagram.com/p/CzdX9fHLdHj/

Η υπόσχεση της Κοντοβά και το ταξίδι στην Ουγκάντα

Η Χριστίνα Κοντοβά συγκινείται όταν μιλά για την Ada αλλά πλέον κλαίει μόνο με δάκρυα χαράς

Απαντώντας σε ένα q&a στον λογαριασμό της στο Instagram το 2022 η γνωστή σχεδιάστρια θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με την υιοθεσία της μικρής Ada. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η ερώτηση σχετικά με την καταγωγή της Ada κι αν θα φρόντιζε η ίδια να κρατήσει η κόρη της επαφή.

Η ίδια τότε είχε απαντήσει: «Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να κρατήσουμε επαφές και να πηγαίνουμε συχνά. Άλλωστε την Ουγκάντα την έχω αγαπήσει κι εγώ πολύ».

ada.jpeg

Και όντως τήρησε την υπόσχεση της, αφού το νέο τους ταξίδι με αφορμή και το 3ημερο λόγω της 25ης Μαρτίου, είναι στην Ουγκάντα.

«#back to the roots»έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά - δηλαδή «πίσω στις ρίζες» - στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media της από το αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, αποκαλύπτοντας στους followers της τον προορισμό τους.

Μαμά και κόρη δεν είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύουν στο εξωτερικό και μάλιστα σε κάποιον εξωτικό προορισμό. Να σου θυμίσω πως τα φετινά Χριστούγεννα οι δυο τους βρέθηκαν στο Μπαλί, ενώ τα Χριστούγεννα του 2023 τα είχαν περάσει στην Τανζανία.

Σε συνέντευξή της το 2021 στη Vogue η Χριστίνα Κοντοβά είχε αναφερθεί στις πρώτες στιγμές που είχε με την Ada και στο πόσο φοβισμένη ένιωθε για το πώς θα αντιδράσει η ίδια στη νέα τάξη των πραγμάτων.

«Είχα φοβερή ανυπομονησία και ενθουσιασμό, μέχρι να τη συναντήσω, αλλά όταν ήρθε η στιγμή της γνωριμίας μας, ήμουν φοβισμένη. Φοβόμουν, πώς θα με δει, πώς θα με νιώσει, πώς θα συνεννοηθούμε μέχρι να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα – εκείνη ακόμα έλεγε λίγες λέξεις στην τοπική διάλεκτο. Ένιωσα πολύ περίεργα γιατί συνάντησα για πρώτη φορά ένα παιδί – που δεν ήταν βρέφος – καταλάβαινε τα πάντα – και τα επόμενα λεπτά το πήρα αγκαλιά και έφυγα. Τα είχα χαμένα. Δεν ήξερα πώς να τη φροντίσω, με αποτέλεσμα να την ταϊζω συνέχεια. Τελικά μας έφερε κοντά ένα παιχνίδι. Κρατούσα ένα αρκουδάκι και εκείνη ήρθε και μου το πήρε από τα χέρια. Όταν την έβαλα στην κούνια να κοιμηθεί, μετά από λίγο άκουσα τραγούδια. Μπήκα στο δωμάτιο και την βρήκα να τραγουδάει» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστες και βέβαια, η ευτυχία τόσο στο πρόσωπο της σχεδιάστριας όσο και της μικρής Ada είναι ολοφάνερη, σε κάθε στιγμιότυπο που βλέπουμε από την καθημερινότητά τους.

ckontova_1698424142_3222937758669400826_29504651.jpg