Στο «Raw House» ο Κωνσταντίνος Βασάλος «έκρινε» τον Ηλία Γκότση & μίλησε για το block που του έκανε

Τζένη Ντεμιράι
Στο «Raw House» ο Κωνσταντίνος Βασάλος «έκρινε» τον Ηλία Γκότση & μίλησε για το block που του έκανε

Η φερόμενη κόντρα του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Ηλία Γκότση ξεκίνησε το 2023, αφότου ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκε από το Survivor All Star.

Στο Raw House ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε ένα «Smash or Pass» με γνωστούς Influencers μαγειρεύοντας παράλληλα healthy burgers.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube την Κυριακή 24 Μαρτίου ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στον Ηλία Γκότση, λέγοντας πως τον έχει μπλοκάρει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο πάρτι γενεθλίων του Fipster όλοι πρόσεξαν τη delulu τούρτα και δύο πολύ σημαντικές απουσίες

https://www.instagram.com/p/C1R6qeYP0uA/

«Με έχει κάνει block (...) αλλά τον παραδέχομαι γιατί είναι δουλευταράς»

Πιο αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος σχολίασε τον Ηλία Γκότση, λέγοντας πως «Δεν τον ακολουθώ γιατί με έχει κάνει block. Δε μπορώ να δω το περιεχόμενό του, αλλά μέχρι εκεί που έβλεπα, στο TikTok είναι πολύ ευρηματικός. Δεν θα το έκανα ποτέ εγώ αυτό που κάνει αλλά είναι αποδεκτός και έχει και μεγάλη απήχηση και μπράβο του. Δεν ξέρω αν είναι παιδικό το content του, αλλά γενικά το δουλεύει. Τώρα, αν αρέσει σε εμένα ή όχι είναι ένα άλλο θέμα. Αλλά γενικά, εφόσον έχει απήχηση σημαίνει ότι ο κόσμος γουστάρει. Εμένα σαν περιεχόμενο δεν με τρελαίνει για να είμαι ειλικρινής, και δεν το λέω επειδή έχουμε τη διαμάχη αυτή την «τεράστια». Κάνει αυτά τα σκετσάκια που εμένα δεν μου αρέσουν αλλά τον παραδέχομαι γιατί είναι δουλευταράς».

Η κόντρα Βασάλου - Γκότση για Δελφινάριο και Κορυδαλλό

Η φερόμενη κόντρα του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Ηλία Γκότση ξεκίνησε το 2023, αφότου ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκε από το Survivor All Star και κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο ότι δεν το στήριξε, χαρακτηρίζοντας το χιούμορ του για το... «Δελφινάριο».

«Αυτό το χιούμορ που τους προσβάλω όλους, που όλοι του το λέγαμε αλλά πάντα έβγαινε έτοιμος για Δελφινάριο, νομίζω ότι έχει αρχίσει και βγαίνει ο χαρακτήρας του και είναι κρίμα γιατί εγώ θεωρώ ότι είναι ένα παιδί που δεν του λείπει τίποτα. Στον χαρακτήρα κάπου το χάνει», είχε δηλώσει στο «Πρωινό μας» ο Ηλίας Γκότσης.

Στη συνέχεια ανέφερε πως ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μπλόκαρε βγαίνοντας από το παιχνίδι και φαίνεται ότι δεν έχει αλλάξει κάτι ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Αποχωρώντας από το reality επιβίωσης, ο Βασάλος βρέθηκε στην ίδια εκπομπή, με σκοπό να μιλήσει για την εμπειρία του στο Survivor All Star. Τότε, αναφερόμενος στον Ηλία Γκότση είχε πει:«Ο Ηλίας είναι ξεροκέφαλος. Εγώ δεν απαίτησα ποτέ από τα κλεμμένα γιατί εγώ είχα σπάσει από τον πρώτο μήνα την παρέα μαζί του. Ήμουν σε άλλο σποτ με τον Τάκη και βλέπαμε περίεργες κινήσεις και ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε. Για ποιον λόγο πειράχτηκε ή ήθελε σύμμαχο δεν ξέρω. Νεύρα θα έπρεπε να έχει με τον Μπόγδανο και τον Πηλίδη που ήταν κολλητοί. Έχει βγάλει πικρία μάλλον επειδή ήθελε να γίνει αστείος και δεν το κατάφερε;»!

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε την ατάκα: «Αν το χιούμορ μου είναι για το “Δελφινάριο”, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό». Και κατέληξε λέγοντας «Το χιούμορ είναι ένας δείκτης ευφυΐας. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει».

Ο Γκότσης απαντώντας μέσω των social media είχε δείξει την ενόχλησή του τότε αναφέροντας «Μου αρέσει το χιούμορ αλλά καμιά φορά δεν είναι όλα αστεία, όπως τώρα αυτό δεν είναι αστείο, ξεπερνάει τα όρια και προσβάλει εκτός από μένα και δικούς μου ανθρώπους. Ποτέ μου δεν έχω ξεπεράσει τα όρια και δεν έχω προσβάλει δημόσια κάποιον άνθρωπο. Κάποιοι άνθρωποι εκτίθενται μόνοι τους με τα λόγια και τις πράξεις τους. Πρέπει κάποιος τα δικά του προβλήματα να τα ξεπεράσει και επειδή όντως υπάρχει το κάρμα και καμιά φορά γυρνάει, είναι καλό να προσέχουμε και το τι λέμε».

Τον Ιανουάριου 2024, ο Ηλίας Γκότσης μιλώντας στο «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε ξανά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, λέγοντας «Όταν έβλεπα το "Survivor” 1 ο Βασάλος μου άρεσε. Αργότερα που τον γνώρισα, είδα κάτι άλλο. Όσο μεγαλώνω γίνομαι απόλυτος και θέλω όποιος είναι δίπλα μου να είναι 100% σίγουρος».

Βασάλος- Fipster ποζάρουν αλά 007 στην Ιορδανία & οι fans λένε ότι είναι στο φυσικό τους περιβάλλον

Το σχόλιο του Βασάλου για την Χριστίνα Μπόμπα και το περιεχόμενο του λογαριασμού της στο instagram

Ανάμεσα στα άτομα που σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Raw House ήταν η Χριστίνα Μπόμπα για την οποία τόνισε ότι είναι μία από τις πιο ωραίες γυναίκες στην Ελλάδα, ωστόσο έκρινε ότι πρέπει να αλλάξει το content της στο Instagram.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Survivor «Χριστίνα μου, επειδή σε συμπαθώ και σε αγαπάω, πρέπει να αλλάξεις το content σου. Να το κάνεις λίγο πιο αυθόρμητο. Τέρμα οι φωτογραφίες από φωτογράφο. Κάπου κάπου ανέβαζε καμία σέλφι, λίγο πιο χαλαρό content, λίγο πιο ανέμελο, λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα. Μην είναι όλα τέλεια. Με χαλάνε πάρα πολύ οι φωτογραφίες που είναι στυμμένο τέλεια πίσω το κηροπήγιο, το πετσετάκι τεντωμένο, το φωτιστικό να φέγγει στην τάδε ένταση. Λίγο πιο χαλαρό content. Εντάξει, δε θα σε κακολογήσει κανείς. Δεν το κάνει μόνο η Χριστίνα, το κάνουν πάρα πολλοί».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @costavasaloshd