Η Ιωάννα Τούνη και το πάθημα της κλειδωμένης βαλίτσας έφερε 5 σχόλια όλο χιούμορ

Η Ιωάννα Τούνη και το πάθημα της κλειδωμένης βαλίτσας έφερε 5 σχόλια όλο χιούμορ

Να έχεις επιστρέψει από Τοσκάνη- Ρώμη μετά από long weekend, να πρέπει να ταξιδέψεις την επόμενη ημέρα το πρωί και να μην ανοίγει η βαλίτσα. Τα ταξίδια της Ιωάννας Τούνη θα έχουν πάντα σασπένς!

Ήταν ένα Σαββατοκύριακο με αέρα Ιταλίας για την Ιωάννα Τούνη, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους Πάρη, μιας και βρέθηκαν στην Τοσκάνη και για μερικές ώρες και στη Ρώμη και επέστρεψαν αργά το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα.

Ιωάννα Τούνη: Μετά την Ιταλία ήρθε το λουκέτο!

Το ταξίδι της Ιωάννας, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές που την βλέπουμε να ταξιδεύει, είχε μερικές αναποδιές. Αυτή τη φορά η αναποδιά ήρθε όταν η influencer έφτασε στο σπίτι της στην Αθήνα και ανακάλυψε πως η βαλίτσα της είχε κλειδωθεί με κωδικό που η ίδια δεν γνώριζε. Εμείς πάλι δεν γνωρίζαμε πως η βαλίτσα κάποιου μπορεί να κλειδωθεί από το προσωπικό του αεροδρομίου αλλά όσο ζει κανείς μαθαίνει.

Να μην στα πολυλογούμε, η Ιωάννα έπρεπε να πετάξει και πάλι το πρωί και έμεινε χωρίς βαλίτσα, μιας και ο κωδικός ήταν άγνωστος και η Τούνη αναγκάστηκε να ανοίξει αρχικά με μαχαίρι κι έπειτα με ψαλίδι την βαλίτσα της.

Το βίντεο όσο δύσκολο ήταν για τη νέα μαμά, άλλο τόσο αστείο υπήρξε για τους followers της στο Tik Tok που με τα σχόλιά τους, δεν μπορεί- θα έκαναν και την Τούνη να χαμογελάσει.

https://www.instagram.com/p/C3fjBeKoCY_/

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε την πιο σημαντική συμβουλή που της έδωσε η μαμά της κι έγινε viral

Εμείς κρατήσαμε τα πέντε πιο χιουμοριστικά:

«Κοιτάξε, υπάρχουν 1000 συνδυασμοί με τρία ψηφία απ το 0 έως το 9, σε μια μέρα την είχατε ανοίξει.

Ευτυχώς δεν έχουμε λεφτά να πάμε ταξίδια και δεν έχουμε τέτοια προβλήματα.

Έχει κάνει 800 ταξίδια και δέν ξέρει ότι οι βαλίτσες κάνουν reset! Δεν περιγράφω άλλο!

Φτιάξε φόρεμα με αυτό που έμεινε!

Αχ αργεί και το Α21 να πάρεις καινούργια»!

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη αναποδιά για την Τούνη σε ταξίδι της! Στο πρόσφατο ταξίδι στη Νέα Υόρκη, η Τούνη με το που πάτησε το πόδι της αντιλήφθηκε πως το κινητό της είχε κλαπεί.

to8ni2.jpg

Στο ταξίδι στο Μεξικό, η influencer κατάλαβε τυχαία, πως η βαλίτσα του μωρού θα πήγαινε σε λάθος προορισμό, κάπου έχει χαθεί και το καρότσι και γενικά, όπως τονίζει και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, συχνά- πυκνά, ταξίδι με Τούνη χωρίς σασπένς δεν γίνεται.

Πάντως, στα σχόλια που ήθελαν να κάνουν την Ιωάννα να ντρέπεται για το νέο της πάθημα, η ίδια έχει αναφερθεί ξανά στη συμβουλή που της είχε δώσει η μαμά της:

«Η μαμά μου με μεγάλωσε μόνη της. Δεν είχε και σύζυγο, δεν υπήρχε μπαμπάς και είμαι πολύ περήφανη για την μαμά μου. Προσπαθούσε από μικρή να με κάνει δυναμική. Νιώθω σαν να έπαιρνε κι εκείνη δύναμη από εμένα. Όταν ντρεπόμουν μου έλεγε πάντα όποιος ντρέπεται στη ζωή του, χάνει».

Λίγο πριν γίνει ενός έτους ο Πάρης Αλεξάνδρου έχει ρεκόρ ταξιδιών και το ωραιότερο photo album