Survivor: Ο fake τραυματισμός της Χρύσας και οι μπηχτές της κλίκας του Παππά για τον Γκιουλέκα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο fake τραυματισμός της Χρύσας και οι μπηχτές της κλίκας του Παππά για τον Γκιουλέκα

Tελικά η Χρύσα και έτρεξε στη μονομαχία και κέρδισε με τους πολλούς να αναρωτιούνται αν τελικά είχε όντως τραυματιστεί.

Άλλη μία μονομαχία στο Survivor έφτασε στο τέλος της, το βράδυ της 28ης Μαρτίου, με την Ευγενία, την Άιρα, την Αναστασία και την Χρύσα να είναι οι παίκτριες που διεκδικούν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Survivor: Η «τουρίστρια» Ασημίνα εξόργισε το κοινό στο Twitter/X με τον «fake» τραυματισμό

https://www.instagram.com/p/C5EyNTZocTU/

Φυσικά, τα μάτια των περισσότερων τηλεθεατών ήταν στραμμένα πάνω στην Χρύσα οι οποία όλη τη βδομάδα δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού στο πόδι της, το οποίο μάλιστα οριακά πατούσε. Μάλιστα, στα συμβούλια του νησιού που οι Μπλε έπρεπε να ψηφίσουν κάποια συμπαίκτριά τους είχε γίνει ο κακός χαμός, όταν αντί να βγάλουν πρώτα την Χρύσα υποψήφια έβγαλαν την Αναστασία, λέγοντας πως ήθελαν να προστατεύσουν την τραυματία συμπαίκτριά τους.

Άλλος ένας fake τραυματισμός

Survivor: Η κλίκα των James - Φάνη προστάτεψε πάλι τη βασίλισσα και το κοινό αντέδρασε στο άδικο

Όπως φάνηκε ωστόσο, μάλλον η Χρύσα τους κορόιδεψε όλους, αφού και έπαιξε κανονικά στη μονομαχία και έτρεξε σχεδόν πιο γρήγορα από κάθε αντίπαλό της, χωρίς να φαίνεται πως έχει κάποια ενόχληση ή ότι έχει επανέλθει πιο διστακτικά λόγω του τραυματισμού που είχε.

Να σου θυμίσω πως η ίδια είχε δηλώσει πως αν έβγαινε υποψήφια προς αποχώρηση θα περπατούσε τον στίβο μάχης και δεν θα τον έτρεχε, αφού δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο λόγω του ποδιού της.

Αυτό φυσικά, εξόργισε τους χρήστες στο Twitte/X οι οποίοι για ακόμα μια φορά είδαν έναν fake τραυματισμό στο παιχνίδι. Πολλοί μάλιστα, ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν η Χρύσα με τον «τραυματισμό» της ξεγέλασε και τους συμπαίκτες της ή αν - όπως συνηθίζεται στο φετινό Survivor - βρήκε ευκαιρία για λίγη ξεκούραση.

Κάπως έτσι λοιπόν, η Ευγενία Μπόρλα ήταν αυτή που αποχώρησε από το παιχνίδι, κάτι που ήταν αναμενόμενο, αφού ήταν η πιο αδύναμη παίκτρια και από τις δύο ομάδες.

Οι πράκτορες Γκιουλέκας και Περπατάρης

Πέρα από τον αγώνα μονομαχίας, οι δυο ομάδες είχαν να διεκδικήσουν και το έπαθλο επικοινωνίας. Σε έναν αγώνα θρίλερ, η Μπλε ομάδα κατάφερε να κερδίσει 10-9 με την Σταυρούλα να παίρνει τη νίκη μέσα από τα χέρια του Γιώργου Γκιουλέκα.

Εκεί ο James πηγαίνοντας να δώσει το χέρι στον φίλο του πρόσεξε πως σχεδόν ολόκληρη η Κόκκινη ομάδα δεν πήγε να τον στηρίξει στη στεναχώρια του μετά την ήττα. Οι Διάσημοι είπαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, πως τον πίστευαν ότι θα φέρει τον πόντο κι απλά ήταν όλοι στεναχωρημένοι επειδή το έπαθλο επικοινωνίας που έχασαν ήταν πολύ σημαντικό.

Βέβαια, στην καλύβα τους οι Κόκκινοι - και η γνωστή κλίκα των Παππά, Δαλάκα, Ασημίνα - άλλο συζητούσαν. Ότι δηλαδή δεν μπορούν να εμπιστευτούν ούτε τον Γκιουλέκα ούτε τον Περπατάρη γιατί στην ουσία είναι «πράκτορε» του James και του Φάνη. Άρα ποια εμπιστοσύνη έχουν στον Γκιουλέκα, όπως είπαν στο τέλος του αγώνα;

Μπορεί ο Γκιουλέκας να είναι ο καλύτερος παίκτης της Κόκκινης ομάδας, σίγουρα όμως, η παρέα του με τον James τον έχει κάνει στόχο για την κλίκα του Παππά κι αρκεί ίσως μια χαμένη ασυλία για να σκάσει η «φούσκα» του «είμαστε μια ομάδα και σε πιστεύουμε». Από την άλλη δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι πως δεν ισχύουν και όσα λέει ο Παππάς και η παρέα του για εκείνον και τον Περπατάρη, αφού το Survivor είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής.

Το κοινό ωστόσο, στηρίζει Γκιουλέκα - τουλάχιστον σχετικά με το χαμένο έπαθλο επικοινωνίας.