Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, η δήλωση Παγώνη και η φετινή ατυχία του J2US

Κατερίνα Μπούσιου
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, η δήλωση Παγώνη και η φετινή ατυχία του J2US

Το έμφραγμα κατά τη διάρκεια των προβών του Δημήτρη Κόκοτα οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του Κατερίνας για τις ώρες μετά το J2US και η νέα άτυχη στιγμή. 

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» μετά το έμφραγμα που υπέστη την ώρα των προβών του J2US στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Γαλατσίου. Η πρώτη ενημέρωση της Ματίνας Παγώνη δημιούργησε ανησυχία για την κατάστασή του.

https://www.instagram.com/reel/C4-64-yI6Se/

Μία ακόμη άτυχη στιγμή στο J2US

Ο 56χρονος Δημήτρης Κόκοτας βρισκόταν από νωρίς χθες το μεσημέρι μαζί με την παρτενέρ του ηθοποιό Τραιάνα Ανανία, στη σκηνή του J2US για την πρώτη τους πρόβα. Εκεί αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και οι οι υπεύθυνοι της παραγωγής, ειδοποίησαν ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

J2US: Καρέ μαλλιά, ρόλλεϊ και στέμματα στην κριτική επιτροπή λίγο πριν την ανατροπή στην αποχώρηση

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη η οποία εργάζεται και στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς», μίλησε για την κατάσταση της υγείας του και της νοσηλείας του στην ειδική Μονάδα Εμφραγμάτων λέγοντας πως: «Πήγε στην καρδιολογική μονάδα, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτή τη στιγμή, περιμένουν τα επόμενα 24ωρα να δουν την εξέλιξη της υγείας του. Αυτά είναι σοβαρά περιστατικά και χρειάζονται ιδιαίτερη παρακολούθηση».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή αλλά θα επανακεκτιμηθεί εντός της ημέρας με μία προσπάθεια αποσωλήνωσης για να δουν πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός του.

Η σύζυγός του Κατερίνα, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, δήλωσε πως: «Δεν είχε καμία ενόχληση. Πριν έναν μήνα έκανε προληπτικές εξετάσεις. Ο Δημήτρης είναι σχολαστικός. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν τίποτα. Δεν ξέρω πώς συνέβη. Θέλω να πω να έχουμε λιγότερο άγχος, λιγότερη πίεση, Δεν αξίζει, η ζωή είναι μικρή, ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του, δεν σχολιάζουμε κανέναν. Ευτυχώς ο Δημήτρης ήταν με κόσμο όταν συνέβη το έμφραγμα, αν ήμασταν μόνοι δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα».

Αυτή η εξέλιξη όπως είναι φυσικό έχει ξαφνιάσει δυσάρεστα τους συνεργάτες του και όλα τα μέλη της τηλεοπτικής παραγωγής. Οι οποίοι φέτος έχουν αναμετρηθεί στο J2US, με μία σειρά ατυχιών προσωπικών και θεμάτων υγείας.

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου η οποία έχασε τη μητέρα της ενώ είχε ξεκινήσει το show. Επανήλθε αλλά δήλωσε αδυναμία λόγω συναισθηματικής κούρασης να συνεχίσει.

https://www.instagram.com/reel/C4lua70LsPC/

Παράλληλα υπήρξε και η σοβαρή περιπέτεια υγείας του συντρόφου της Δέσποινας Βανδή, Βασίλη Μπισμπίκη. Η τραγουδίστρια δεν έλειψε από το show, αλλά στο πρώτο live μετά την έξοδο του αγαπημένου της από το νοσοκομείο, φαινόταν ανακουφισμένη, αν και αρκετά κουρασμένη.

Τα δάκρυα της Δέσποινας Βανδή και οι στιγμές αγωνίας για τον Βασίλη Μπισμπίκη στο θεραπευτήριο

Στις πιο σοβαρές όμως στιγμές που δοκιμάστηκαν τα συναισθήματα όλων στο J2US, συγκαταλέγεται εκείνη του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου και την εμπλοκή του σε σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

https://www.instagram.com/p/C4Te5i-rd-v/

Ο Νίκος Κοκλώνης ως παραγωγός και παρουσιαστής του show είχε να αντιμετωπίσει και μία λιγότερη επώδυνη αλλά δύσκολη κατάσταση με τη ρήξη των σχέσεων της Κατερίνας Καινούργιου και της Δανάης Μπάρκα, η μητέρα της οποίας Βίκυ Σταυροπούλου, είναι και κριτής του J2US. Φίλες του αγαπημένες και οι τρεις.