J2US: Καρέ μαλλιά, ρόλλεϊ και στέμματα στην κριτική επιτροπή λίγο πριν την ανατροπή στην αποχώρηση

Γεωργία Βλαχοπούλου
J2US: Καρέ μαλλιά, ρόλλεϊ και στέμματα στην κριτική επιτροπή λίγο πριν την ανατροπή στην αποχώρηση

Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή έγιναν viral στο Twitter/X με τα looks τους.

Στο επεισόδιο του J2US που παρακολουθήσαμε το βράδυ της 16ης Μαρτίου, είχαμε στιγμές γέλιου, συγκίνησης αλλά και μια ανατροπή στο φινάλε που σχολιάστηκε από τους fans του show στα social media.

J2US: Η Καίτη Γαρμπή δεν χρειάζεται επιβεβαίωση από τον Διονύση Σχοινά, είπε, με αφορμή ένα τραγούδι

Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά οι τρεις γυναίκες της κριτικής επιτροπής «έκλεψαν» την παράσταση με τα looks τους. Αρχικά, είδαμε την Βίκυ Σταυροπούλου να εμφανίζεται με τα ρόλλεϊ στα μαλλιά με το που ξεκίνησε το επεισόδιο, λέγοντας πως δεν πρόλαβε λόγω ενός προβλήματος να ολοκληρώσει το χτένισμά της. Οπότε και ο Νίκος Κοκλώνης της είπε να περιμένει μέχρι το break.

https://www.instagram.com/reel/C4le1TgLyxG/

Εκεί ήταν που είδαμε την Δέσποινα Βανδή, με καρέ μαλλιά. Η τραγουδίστρια είχε κάνει ξανά αυτό το χτένισμα για το J2US, όταν μάλιστα και η κόρη της είχε κόψει τα μαλλιά της σε ένα κοντό καρέ. Ωστόσο, όσον αφορά τα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή, δεν πρόκειται για νέο κούρεμα αλλά για περούκες, οι οποίες δίνουν ένα πολύ φυσικό εφέ.

432381724_338253189233356_1523984104939907866_n.jpg

Aυτή που εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά ωστόσο, τους fans της ήταν η Καίτη Γαρμπή, την οποία είδαμε να κάνει βίντεο στο TikTok της κατά τη διάρκεια της εκπομπής και να φοράει ένα υπέροχο στέμμα στα μαλλιά με λευκά κρύσταλλα, κάτι που, όπως τόνισαν πήγαινε εξαιρετικά σε μια «queen», όπως είναι η ίδια.

H ανατροπή στην αποχώρηση

Το J2US είναι βεβαίως, ένα φιλανθρωπικό show, ωστόσο δεν παύει να είναι διαγωνιστικό και να έχουμε σε κάθε επεισόδιο και την αποχώρηση ενός ζευγαριού.

Αυτή τη φορά, μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να περίμενε και διπλή αποχώρηση - σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη στο προηγούμενο live- δεν αποχώρησε όμως τελικά κανένα ζευγάρι κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της βραδιάς και μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά, η Άντζελα Δημητρίου ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Πρόσφατα, έφυγε από τη ζωή η μητέρα της και αυτό όπως φαίνεται επηρέασε την απόφασή της.

«Λοιπόν, σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πέρασα υπέροχα εδώ στο J2US αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Πρέπει να φύγω γιατί όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό και δεν μπορώ να μείνω άλλο. Η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που μου προσφέρετε αλλά θεωρώ ότι πρέπει λίγο να ηρεμήσω, να ξεκουραστώ και εδώ είμαστε. Θα ξαναέρθω, μην στεναχωριέστε. Μην μου στεναχωριέστε» είπε με σχεδόν δακρυσμένα μάτια η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/reel/C4lua70LsPC/

Με την Άντζελα Δημητρίου λοιπόν, εκτός J2US, αλλά και με την τύχη τη Δώρας Παντέλη στο show να «αγνοείται» μετά την εμπλοκή του coach της, Γιάννη Ξανθόπουλου σε τροχαίο δυστύχημα, ίσως ήταν απόλυτα λογικό να μη γίνει κάποια αποχώρηση μέχρι να υπάρξει ανασύνταξη αυτών των ζευγαριών που έμειναν χωρίς coach. To ότι ανακοινώθηκε στο τέλος της πολύωρης βραδιάς βέβαια, ότι δεν αποχωρεί κανείς σχολιάστηκε από τους χρήστες στο Χ - πρώην Τwitter.