Η αντίδραση του Χρήστου Σπανού ακούγοντας την «Ικαρία» της Μαρίνας έκανε τους γονείς να ταυτιστούν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η αντίδραση του Χρήστου Σπανού ακούγοντας την «Ικαρία» της Μαρίνας έκανε τους γονείς να ταυτιστούν

Ο νέος δίσκος της Μαρίνας Σπανού δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει κι ήδη είναι viral στο TikTok, όπως και η αντίδραση του Χρήστου Σπανού για το δημιούργημα της κόρης του.

Η Μαρίνα Σπανού είτε το πιστεύεις είτε όχι είναι κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού, που απολαμβάναμε στον ρόλο του Ερμή στο Άκρως Οικογενειακόν περίπου 22 χρόνια πριν. Ναι εκείνος και η σύζυγός του, Μελίνα Παιονίδου απέκτησαν τη Μαρίνα σε πολύ μικρή ηλικία - περίπου την περίοδο που προβαλλόταν και το γνωστό σε πολλούς σίριαλ του ANT1. Παρ' όλα αυτά, δεν μετανιώνουν στιγμή που έγιναν τόσο νωρίς γονείς, ειδικά τώρα που βλέπουν με καμάρι πως η κόρη τους έχει ανοίξει τα δικά της καλλιτεχνικά φτερά.

Μελίνα Παιονίδου: Η μαμά της Μαρίνας Σπανού είναι η μεγαλύτερη φαν για το «λουλούδι» της

spanou.jpg

Η Μαρίνα Σπανού τον Σεπτέμβριο του 2023, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην υποκριτική, ωστόσο από την περίοδο της καραντίνας κι έπειτα γράφει τα δικά της τραγούδια και κάνει τις δικές της live εμφανίσεις. Ξεκινώντας από τις γωνιές στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου πλέον η ίδια κάνει sold out εμφανίσεις και συναυλίες.

Ο viral νέος δίσκος - «κασέτα» της Μαρίνας Σπανού κι η αντίδραση του μπαμπά της

Ο δίσκος της Μαρίνας Σπανού με τίτλο «Μια Κασέτα για τον Δρόμο» κυκλοφόρησε μόλις στις 28 Μαρτίου και πέραν του ότι έγινε ο ίδιος viral με πολλούς χρήστες του TikTok να σχολιάζουν πως τον ακούν στο repeat, έγινε viral και η αντίδραση του Χρήστου Σπανού που άκουγε ένα από τα τραγούδια του (συγκεκριμένα την «Ικαρία») στο αμάξι.

Στο βίντεο λοιπόν, που δημοσίευσε ο ηθοποιός στο προφίλ του στο Instagram, τα δακρυσμένα του μάτια ακούγοντας το τραγούδι της κόρης του και η φράση στο τέλος «Να αγαπάμε τα παιδιά μας» συγκίνησε τους followers του και κυρίως όσους είναι γονείς.

Ο Χρήστος Σπανός μένει σε ένα Άκρως οικογενειακόν σπίτι με τις γυναίκες της ζωής του Μαρίνα & Μελίνα

Αυτή του η φράση περιγράφει ακριβώς και τη μεταξύ τους σχέση αλλά και το πώς διαχειρίστηκε εξ αρχής το όνειρο που είχε η κόρη του, η οποία ήθελε να μοιραστεί τις ιστορίες της με τον κόσμο, ξεκινώντας ακόμα κι από τον δρόμο. Μπορεί όπως είπε η Μαρίνα Σπανού στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Καλύτερα Αργά, εκείνος να «τρόμαξε», όταν του είπε ότι θα βγει στον δρόμο να τραγουδήσει, ωστόσο τόσο εκείνος όσο και η μαμά της ήταν μαζί της συνοδεύοντάς τη μάλιστα, την πρώτη της μέρα και στο spot που είχε βρει στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό πρέπει να κάνει ένας γονιός, άλλωστε. Να ακούει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του παιδιού του και να είναι εκεί να το στηρίξει.

Το ξαφνικό virality της Μαρίνας Σπανού

Πριν από λίγο διάστημα η κόρη του Χρήστου Σπανού, που ήδη είχε ξεκινήσει να έχει το δικό της φανατικό κοινό απ' όταν τραγουδούσε στον δρόμο, έγινε και ευρύτερα γνωστή μέσω των social media και κυρίως του TikTok, χάρη στη διασκευή που έκανε στα live της στο τραγούδι του Rous, «Λουλούδι του δρόμου», το οποίο πολλοί χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας χρησιμοποιούσαν πια στα βίντεό τους.

Κάπως έτσι, η ίδια έγινε ακόμα πιο γνωστή στο ευρύ κοινό, με την επιτυχία να συνεχίζεται και για το πρώτο τραγούδι του νέου της δίσκου, «Ταξίδι», το οποίο γνώρισε μέσα από ένα βίντεο η ίδια στους followers της λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει ο νέος τη δίσκος κι έγινε επίσης viral σε χρόνο dt.