Μελίνα Παιονίδου: Η μαμά της Μαρίνας Σπανού είναι η μεγαλύτερη φαν για το «λουλούδι» της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μελίνα Παιονίδου: Η μαμά της Μαρίνας Σπανού είναι η μεγαλύτερη φαν για το «λουλούδι» της
NDP Photo Agency

H Μελίνα Παιονίδου και ο Χρήστος Σπανός έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Η αξιοθαύμαστη πορεία της μουσικού και η τρυφερή σχέση της Μαρίνας με τον μπαμπά της.

Ο Χρήστος Σπανός και η σύζυγός του, Μελίνα Παιονίδου είναι ένα από τα πιο low profile και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Oι δύο καλλιτέχνες μετρούν 22 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2002, σε ένα μικρό εκκλησάκι στα Βάτσα Κεφαλονιάς, με κουμπάρους τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά.

Μελίνα Παιονίδου: Η μαμά της Μαρίνας Σπανού είναι σπουδαία μουσικός και σύντροφος ζωής για τον Χρήστο Σπανό

Ο γνωστός ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άκρως οικογενειακόν» (όπου υποδύθηκε τον γιο του Γιάννη Μπέζου, Ερμή) και η καταξιωμένη μουσικός έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Μαρίνα Σπανού η οποία διαγράφει ανοδική πορεία στον χώρο της μουσικής, με τις εμφανίσεις της να είναι συνεχώς sold-out.

Ο Χρήστος Σπανός μένει σε ένα Άκρως οικογενειακόν σπίτι με τις γυναίκες της ζωής του Μαρίνα & Μελίνα

Πριν από λίγες ώρες Χρήστος Σπανός και Μελίνα Παιονίδου έδωσαν το παρών στο Θέατρο Συγγρού 33 και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αγρυπνία». Εμφανώς ευδιάθετο το ζευγάρι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και βρέθηκε αργότερα στα παρασκήνια για να συγχαρεί τους συντελεστές.

1710230243583-361796185-MELINA_paionidou.jpg

Ο ηθοποιός και η καθηγήτρια μουσικής παραμένουν full in love μέχρι σήμερα και κατά καιρούς πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις στο θέατρο ή σε άλλα μουσικά δρώμενα.

Για την περίσταση ο ηθοποιός επέλεξε σκουρόχρωμο σύνολο που απαρτιζόταν από γκρι πουλόβερ, μαύρο παντελόνι και μαύρο παλτό. Η μουσικός εμφανίστηκε με λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και printed κάπα.

paionidou17.jpg

H Μελίνα Παιονίδου είναι η μεγαλύτερη φαν της Μαρίνας και του Χρήστο Σπανού

Μπορεί το προφίλ της μουσικού στο Instagram να παραμένει ιδιωτικό ωστόσο ο λογαριασμός της στο Facebook είναι δημόσιος. Οι αναρτήσεις της είναι στοχευμένες και αφορούν μόνο τη δουλειά αλλά και την οικογένειά της.

Η Μελίνα Παιονίδου είναι η μεγαλύτερη φαν της κόρης-του συζύγου της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους κάθε τους νέο βήμα.

Στις 10 Δεκεμβρίου η Μαρίνα Σπανού γιόρτασε τα γενέθλιά της και η μουσικός είχε μοιραστεί μια selfie φωτογραφία τους όπου έγραψε: «Από μικρή γελούσες με τη ψυχή σου…χαιρόσουν με τη ψυχή σου..έκλαιγες με τη ψυχή σου..τραγουδούσες με τη ψυχή σου…αγαπούσες με τη ψυχή σου… Και σήμερα θα γιορτάσεις τα γενέθλια σου με τη ψυχή σου κάνοντας αυτό που αγαπάς με τη ψυχή σου..Χρόνια πολλά μοναδική μου!Σε λατρεύω με τη ψυχή μου!».

Screenshot-2024-03-12-104734.png

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η μουσικός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον άντρα της ζωής της, δείχνοντάς μας πόσο αγαπημένοι παραμένουν στο πέρασμα του χρόνου.

Screenshot-2024-03-12-105428.png

«Έψαχνα να βρω για σήμερα ,γι αυτή την ξεχωριστή μέρα που ήρθες στον κόσμο ,μία φωτογραφία με συναίσθημα πληρότητας και ευτυχίας ..μια φωτογραφία ικανοποίησης ,ηρεμίας και γαλήνης..σου εύχομαι λοιπόν να κουβαλάς μαζί σου μόνο αυτά τα συναισθήματα γιατί αυτά που κατάφερες στη ζωή σου είναι πολλά κι εμείς τα ξέρουμε καλά…Σ ευχαριστώ για τη δική μας θάλασσα.. Χρόνια πολλά μπουλάκο μου.Θα σ αγαπώ ως το τέλος ❤️🙏🌹🧿. #happybirthday #loveofmylife», είχε γράψει η Μελίνα Παιονίδου ανήμερα των γενεθλίων του Χρήστου Σπανού.

Screenshot-2024-03-12-105702.png

Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει ο Χρήστος Σπανός σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!:

«Αν με ρωτούσες όταν ήμουν 20 χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: Αποκλείεται!. Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου».

Το κοινό του TikTok ανακάλυψε τι δουλειά θα μπορούσε να κάνει ο Χρήστος Σπανός αν δεν ήταν ηθοποιός

«Στη Μαρίνα προσπάθησα να είμαι ο μπαμπάς που θα ήθελα να έχω», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο ηθοποιός για τη σχέση με την κόρη του.

H επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Θεάτρου φιλοξενεί το βιογραφικό της μουσικού και αναφέρει: Γεννήθηκε στην Κύπρο. Σπούδασε στο ΚΟΝΣΕΡΒΑΤΟΡΙΟ TCHAIKOVSKY της Μόσχας στον κλάδο «Διεύθυνσης Χορωδίας» (MASTER OF ARTS-CHORAL CONDUCTING). Έλαβε μέρος σε σεμινάρια διεύθυνσης χορωδίας του Γερμανού μαέστρου Helmut Rilling στη Ρωσία, Γερμανία και Αμερική. Το Σεπτέμβριο του 1993 μετά από πρόσκληση του Μίκη Θεοδωράκη εργάστηκε ως μαέστρος στη χορωδία της ΕΡΤ. Από το καλοκαίρι του 1995 εργάζεται στο Εθνικό Θέατρο ως μουσικοδιδάσκαλος. Έχει στο ενεργητικό της μουσικές διδασκαλίες, επιμέλειες και φωνητικές επεξεργασίες. Από το 1996 μέχρι και σήμερα είναι καθηγήτρια μουσικής στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει συνεργαστεί με πολλούς σκηνοθέτες και συνθέτες σε πάνω από 100 έργα εκ των οποίων τα 35 στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

https://www.instagram.com/p/CJQ-NJKh86W/

Η Μαρίνα Σπανού κάνει καριέρα στο τραγούδι και η Ρούλα Ρέβη έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Χρήστος και Μαρίνα Σπανού μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Η Μαρίνα Σπανού ασχολείται από πολύ νεαρή ηλικία με τη μουσική, που αποτελεί τη μεγάλη της αγάπη. Η 21χρονη είναι φοιτήτρια στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι το τραγούδι.

To τελευταίο διάστημα η διασκευή της Μαρίνας Σπανού στο «Λουλούδι του δρόμου» έχει γίνει viral και χρησιμοποιείται σε αρκετά videos στο TikTok.

Μπαμπάς και κόρη είχαν παραχωρήσει κοινή συνέντευξη στο «Στούντιο 4» όπου μίλησαν για τη σχέση τους και τα κοινά καλλιτεχνικά τους σχέδια.

«Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν για τον μπαμπά μου είναι πόσο χρονών είναι κι αν είμαστε αδέρφια. Μας λένε από μικροί ότι δεν γίνεται να είναι μπαμπάς μου», ανέφερε η Μελίνα Σπανού.

«Τώρα εμένα με ρωτούν, αν είμαι ο μπαμπάς της και το βρίσκω πολύ ωραίο κι αγαπησιάρικο. Τώρα που τη γνωρίζουν, ξέρουν και τη σχέση μας. Αλλά μέχρι πέρυσι ήταν πολύ έντονο και δεν τολμούσα να την αγγίξω, έλεγαν τι κάνει αυτός τώρα; Χαίρομαι που σε αυτήν την ηλικία, έχω μια κόρη μεγάλη και που ζω τέτοιες στιγμές μαζί της. Το να γίνω πατέρας ήταν πολύ συνειδητή απόφαση κι επιλογή. Την έκανα στα 28 μου. Για να κάνεις παιδί δεν πρέπει να πεις είμαι σε αυτήν την ηλικία αλλά πρέπει να έχεις βρει το σωστό άνθρωπο και να είσαι εσύ έτοιμος να έρθει στον κόσμο ένα πλάσμα γιατί αυτό είναι ευθύνη», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Κι εγώ αντίστοιχα που έχω ένα νέο μπαμπά. Είμαστε σαν φίλοι. Μιλάμε και του λέω έχω αυτό το πρόβλημα και μου λέει ωραία λοιπόν άκου τι κάνουμε», συμπλήρωσε η κόρη του ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: ndp