Μαρίνα Σπανού: Από viral στο TikTok, sold out σε live - Πώς σχολίασε την διαδικτυακή της επιτυχία

Τζένη Ντεμιράι
Μαρίνα Σπανού: Από viral στο TikTok, sold out σε live - Πώς σχολίασε την διαδικτυακή της επιτυχία

Η Μαρίνα Σπανού είναι το νέο big thing της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το όνομα της Μαρίνας Σπανού, της 21χρονης κόρης του Χρήστου Σπανού, τον οποίο αγαπήσαμε ως Ερμή στη σειρά Άκρως Οικογενειακόν. Αφορμή στάθηκε το τραγούδι του Rous με τίτλο «Λουλούδι του δρόμου», το οποίο ερμηνεύει η ίδια σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Στη νέα φωτογραφία του Χρήστου Σπανού με την κόρη του, Μαρίνα μία ήταν η πιο εύστοχη παρατήρηση

Στο βίντεο η Μαρίνα φαίνεται να τραγουδά πάνω στη σκηνή παίζοντας παράλληλα πιάνο. Την ίδια στιγμή, κάποιος από το πλήθος τραβά το βίντεο, το οποίο αργότερα ανήρτησε στο TikTok.

Το απόσπασμα από live της δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2023, ενώ μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 90.000 likes. Εκτός αυτού, όμως, ο ήχος του βίντεο έχει συνοδεύει πάνω από 10.000 βίντεο που έχουν αναρτηθεί στη δημοφιλή πλατφόρμα, εντάσσοντάς το ανάμεσα στα πιο πολυσυζητημένα τραγούδια του TikTok.

Από viral στο TikTok, sold out σε συναυλίες - Πώς σχολίασε η Μαρίνα Σπανού την διαδικτυακή της επιτυχία

Αν αναλογιστείς την πορεία της Αναστασίας (σ.σ. «Αμαρτίες», «Μυστικό»), η οποία ξεκίνησε ολόκληρη την καριέρα της από ένα και μόνο viral βίντεο στην πλατφόρμα, μπορείς να διαπιστώσεις ότι το να γίνει trend στο TikTok είναι μεγάλη υπόθεση για έναν νέο καλλιτέχνη, όπως η Μαρίνα.

Η ταλαντούχα 21χρονη ξεκινά στις 23 Μαρτίου εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει τα live της από το Ηράκλειο Κρήτης. Στις 30 Μαρτίου θα εμφανιστεί στα Ιωάννινα, στις 7 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου, στην Αθήνα, στις 12 Απριλίου στο Circus Entertainment Hub στη Λάρισα και στις 21 Απριλίου ξανά στην Αθήνα.

Το γεγονός ότι τα live της στην Αθήνα και το Ηράκλειο είναι ήδη sold out επιβεβαιώνει ότι η Μαρίνα Σπανού είναι το νέο big thing της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας και το TikTok βοήθησε!

Screenshot-2024-03-05-144655.png

Μόλις χθες, η Σπανού έκανε ένα Q&A για όσους την ακολουθούν στο Instagram, κατά τη διάρκεια του οποίου απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις που σχετίζονται με τις εμφανίσεις της. Ένας από τους ακόλουθούς της, όμως, θέλησε να μάθει πως αισθάνεται που ο ήχος από το live της έγινε viral, με εκείνη να απαντά σε χιουμοριστική διάθεση «Είστε γλύκες και χαίρομαι αλλά δε μπορώ άλλο να με ακούω».

Screenshot-2024-03-05-144257.png

Η επιρροή που άσκησαν οι γονείς της στην ενασχόληση με τις τέχνες

Ο πατέρας της Μαρίνας, Χρήστος Σπανός και η μητέρα της, Μελίνα Παιονίδου, έχουν καλλιτεχνική φλέβα, αφού εκείνος είναι ηθοποιός και εκείνη καθηγήτρια φωνητικής στο Εθνικό Θέατρο γεγονός που εξηγεί σε μεγάλο βαθμό την έφεση της κόρης τους τόσο στη μουσική όσο και στην υποκριτική. Πέρα από την ενασχόλησή της με το τραγούδι, το πιάνο και την κιθάρα, η Μαρίνα έχει περάσει και από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Μιλώντας για την κόρη του, ο Χρήστος Σπανός είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή που είχε παραχωρήσει μαζί της στην εκπομπή «Στούντιο 4»: «Το να γίνω πατέρας ήταν πολύ συνειδητή απόφαση κι επιλογή. Την έκανα στα 28 μου. Για να κάνεις παιδί δεν πρέπει να πεις είμαι σε αυτήν την ηλικία αλλά πρέπει να έχεις βρει το σωστό άνθρωπο και να είσαι εσύ έτοιμος να έρθει στον κόσμο ένα πλάσμα γιατί αυτό είναι ευθύνη».

Επειδή ο Χρήστος Σπανός φαίνεται πολύ νέος, αρκετές είναι οι φορές που το κοινό έχει σχολιάσει το γεγονός ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι πατέρας της Μαρίνας. Ένα τέτοιου είδους σχόλιο θέλησε να δημοσιεύσει ο ίδιος πρόσφατα στον λογαριασμό του στο TikTok.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @marinaspanou_