Το μήνυμα της Μαρίνας Σπανού για το νέο μουσικό της ταξίδι είναι γεμάτο συναισθήματα

Τζένη Ντεμιράι
Το μήνυμα της Μαρίνας Σπανού για το νέο μουσικό της ταξίδι είναι γεμάτο συναισθήματα

Κυκλοφόρησε το «Ταξίδι» της Μαρίνας Σπανού που έχει γίνει viral στο TikTok και η 21χρονη έστειλε ένα μήνυμα μέσω του Instagram.

Η Μαρίνα Σπανού μπορεί να έδωσε την πρώτη της συνέντευξη το 2022 στο «Στούντιο 4» μαζί με τον πατέρα της, Χρήστο Σπανό, ωστόσο, τότε υποθέτουμε ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως μόλις ενάμιση χρόνο αργότερα το όνομά της θα τρεντάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο κανένα άλλο και η μουσική της θα γίνει ο αγαπημένος ήχος του αλγόριθμου του TikTok.

Μαρίνα Σπανού: Από viral στο TikTok, sold out σε live - Πώς σχολίασε την διαδικτυακή της επιτυχία

Πρώτα με το «Λουλούδι του δρόμου» του Rous και έπειτα με το δικό της «Ταξίδι», η Μαρίνα είναι ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να την βλέπουμε να «ανθίζει» έτοιμη να κυκλοφορήσει το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο «Μία κασέτα για τον δρόμο».

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε από σήμερα, 28 Μαρτίου, στο YouTube. Από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του το τραγούδι «Ταξίδι» βρέθηκε στο top 30 ανερχόμενων βίντεο για μουσική ενώ πολλοί ήταν εκείνοι πως σχολίασαν ότι ανυπομονούν να κυκλοφορήσει και στο Spotify.

Η ίδια η νεαρή ερμηνεύτρια σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μας δώσει μία γεύση από τα κομμάτια του άλμπουμ της.

«Μία κασέτα για τον δρόμο», «Παγωτό Φιστίκι», «Ταξίδι», «Εισιτήριο για Τήνο» είναι μερικοί από τους τίτλους των κομματιών της οι οποίοι δίνουν μία νότα δροσιάς και «υπόσχονται» με έναν έμμεσο τρόπο να μας συνοδέψουν στα ταξίδια που θα κάνουμε το ερχόμενο καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/C5DjaP9N20F/

Ο Χρήστος Σπανός μένει σε ένα Άκρως οικογενειακόν σπίτι με τις γυναίκες της ζωής του Μαρίνα & Μελίνα

Το μήνυμα της Μαρίνας για το άλμπουμ της και το σχόλιο του περήφανου πατέρα, Χρήστου Σπανού

Τους τίτλους και τις εικόνες από το νέο άλμπουμ της Μαρίνας Σπανού συνόδεψε και ένα μακροσκελές κείμενο, μέσω του οποίο 21χρονη θέλησε να μοιραστεί πληροφορίες για την έμπνευση που οδήγησε στην «κασέτα για τον δρόμο».

marina-spanou-(2).jpg

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πέρυσι τον Μάρτιο, στο μικρό μου δωμάτιο στο Χαλάνδρι, άρχισα να σχεδιάζω ταξίδια, σκεφτόμουν αεροπλάνα και καράβια, αστείρευτα καλοκαίρια και εισιτήρια, ταξίδια που δεν έγιναν ποτέ και ταξίδια που έγιναν απλώς για να φύγεις, ταξίδια αποχωρισμού και ταξίδια που θα με έφερναν πιο κοντά σε σένα όμως όσο ζέσταινε η πόλη και χόρταινα περισσότερο τις θάλασσες, μάθαινα πως εσύ ήσουν το μόνο ταξίδι που ήθελα να κάνω έτσι έγραψα μια κασέτα για να ακούς όταν θα πηγαίνεις τώρα, λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε τον Μάρτιο, στο πρώτο βλέμμα της Άνοιξης τραγουδάμε για αυτές τις διαδρομές από τα μπιστρό του Παρισιού στο αγαπημένο Παγκράτι, από μια ενηλικίωση με χρώμα μπλε σε μια ατέρμονη σκάλα, από την Κυψέλη που έμαθε να μου μαθαίνει στα τρία αστέρια που ζωγράφισες στον καρπό μου, από τη ντίσκο που σε γνώρισα στο σινεμά που μου υποσχέθηκες από τους πρωινούς μας καφέδες στα γράμματα που σου άφηνα όσο έλειπες. Υ.Γ.1: Κάθε φορά που θα σε ερωτεύομαι τα χέρια μου θα φωτίζουν ακόμη παραπάνω Υ.Γ.2: Σ’ αγαπώ, να προσέχεις, φιλιά».

Την ανάρτησή της, φυσικά, σχολίασε ο πατέρας της, Χρήστος Σπανός, θέλοντας να την υποστηρίξει αλλά και να εκφράσει ότι η Μαρίνα είναι ένα λαμπερό αστέρι για εκείνον.

Screenshot-2024-03-28-142341.png

Μελίνα Παιονίδου: Η μαμά της Μαρίνας Σπανού είναι η μεγαλύτερη φαν για το «λουλούδι» της

Πηγή κεντρικής εικόνας: @marinaspanou_