Η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε τα πάντα για τη νέα σχέση και η Τσιμτσιλή είπε την πιο μεγάλη αλήθεια

Η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε τα πάντα για τη νέα σχέση και η Τσιμτσιλή είπε την πιο μεγάλη αλήθεια

Η απόδραση στη Ρώμη, δημιούργησε σούσουρο γύρω από την προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά και η παρουσιάστρια απάντησε.

«Αν ήταν κάτι το οποίο θα ήθελα να επικοινωνήσω, το οποίο δεν είναι κάτι κακό, μπορεί να το επικοινωνούσα. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η έκταση», είπε η Φαίη Σκορδά μετά από ένα διήμερο στο οποίο η προσωπική της ζωή ήρθε στο προσκήνιο έντονα.

Το ταξίδι στη Ρώμη και το tag στον Αραούχο

Ένα ταγκάρισμα της Σκορδά στο Σέρχιο Αραούχο, τον 32χρονο ποδοσφαιριστή ήταν αρκετό για να δημιουργήσει μια σειρά από φήμες για την προσωπική ζωή της Φαίης με την ίδια να ξεκαθαρίζει σήμερα:

«Καμιά φορά απορώ αν είναι από άγνοια, δηλαδή δεν μου έχει ξανατύχει. Ξεκινάς έτσι και με αναγκάζεις να πω κάτι τώρα. Και που με πήρανε οι δημοσιογράφοι, πάλι γι’ αυτά γράφανε. Που συνηθισμένη είμαι, αυτή τη δουλειά κάνω και μία χαρά και με χιούμορ το αντιμετωπίζω. Αν κάτι το ξεκαθαρίζεις... που κάθε μέρα γράφεται κάτι, επειδή είχε να κάνει με μία φίλη μου, που είναι σχεδιάστρια μόδας κι αυτή είχε μία συνεργασία με το συγκεκριμένο ρούχο που ανήκει σε μία συλλογή«, είπε η Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ ενώ και από τη Ρώμη είχε φροντίσει μέσα από ένα στόρι να πει:

https://www.instagram.com/p/C5HFd03NTTY/

«Χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη»

«Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, ότι είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαϊδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη», είπε η Φαίη Σκορδά σε στόρι της στο Instagram.

Παίρνοντας θέση στο σίριαλ με την προσωπική ζωή της Σκορδά η πάλαι ποτέ καλή της φίλη Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε από τον αέρα του Happy Day:

«Θέλω να πω για το σκηνικό για τη Φαίη Σκορδά, ότι η Φαίη είναι τόσο προσεκτική στο τι πληροφορίες δίνει για την προσωπική της ζωή που ακόμα κι αν είχε σχέση, θα έπρεπε να έχει περάσει καιρός, να το έχει πει στη μαμά της, στα παιδιά της, στον περίγυρό της και μετά θα ανέβαζε μία φωτογραφία από τη Ρώμη. Δεν τον ξέρω τον Αραούχο, αλλά έχω ακούσει ότι γενικά είναι δυνατός παίκτης. Φλερτάρει τις ωραίες Ελληνίδες. Ξέρω ότι δεν είναι ένα παιδί που κάθεται μόνο του και κλαίει τη μοναξιά του. Μία που ξέρω δεν ανταποκρίθηκε, αλλά κολακεύτηκε», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή κι έπειτα εξήγησε:

«Απλά όποιος ξέρει τη Φαίη - δεν σου λέω εγώ που τη ξέρω κι έχω κάνει παρέα- και ως τηλεθεατής, έχει χωρίσει από τον Λιάγκα τόσα χρόνια, δεν έχεις μάθει ποτέ για σχέση της, για να μπει στη διαδικασία να δημοσιοποιήσει κάτι για την προσωπική της ζωή, πρέπει να είναι σίγουρη 1000% κι όχι απλά έτσι, έβαλα μία φωτογραφία κι άφησα να συζητηθεί».

Τι έχει πει η Φαίη για τα προσωπικά της στη μετά Λιάγκα εποχή

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται», όπου είπε, μεταξύ άλλων:

«Δεν θα θυσίαζα ποτέ αυτό που είμαι για τα νούμερα τηλεθέασης. Όταν κάνεις καθημερινό και πάρα πολλά χρόνια, είσαι ο εαυτός σου. Δεν γίνεται να μη βγει ο εαυτός σου, παρότι ακολουθείς κάποιους τηλεοπτικούς κανόνες, παρότι είσαι σε ένα τηλεοπτικό κανάλι που πρέπει να σέβεσαι, παρότι έχεις τους συνεργάτες κι όλοι μαζί είστε μία ομάδα και βγαίνει το πρόσημο θετικό ή αρνητικό. Τις φουρτούνες τις διαχειρίζομαι με χαμόγελο και ψυχραιμία. Και στηρίζοντας τους συνεργάτες μου. Χώρος για προσωπική ζωή υπάρχει; Χώρος υπάρχει, πρόσωπο δεν υπάρχει».

Το πιο σημαντικό για την Φαίη Σκορδά είναι τα παιδιά της:Όλες οι φορές που μίλησε για τους γιους της

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να πήραν διαζύγιο το 2016 μετά από 6 χρόνια γάμου και 9 χρόνια σχέσης, όμως έχουν για πάντα κάτι που θα τους ενώνει κι αυτό δεν είναι άλλο από τους δύο γιους τους, τον 12χρονο Γιάννη και τον 9χρονο Δημήτρη. Τα δύο αγόρια είναι σε θέση να καταλαβαίνουν και να βλέπουν ό,τι γράφεται για τους γονείς τους ενώ πρόσφατα βίωσαν και την απώλεια του παππού τους Δημήτρη Σκορδά, μπαμπά της παρουσιάστριας.