«Μαρκέλλα είδωλο» έγραψαν στην αντίζηλο της Μαρίας της Άσχημης που αναβίωσε ατάκα της 16 χρόνια μετά

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Μαρκέλλα είδωλο» έγραψαν στην αντίζηλο της Μαρίας της Άσχημης που αναβίωσε ατάκα της 16 χρόνια μετά

Η Φιλίτσα Καλογεράκου έχει προφίλ στο TikTok και ανάμεσά στα βίντεό της αναβίωσε και μια ατάκα της ως Μαρκέλλα από τη σειρά Μαρία η Άσχημη.

Και ποιος δε θυμάται την καθημερινή σειρά του Mega Μαρία η Άσχημη που προβλήθηκε από το κανάλι τη σεζόν 2007-2008! Η ιστορία αγάπης της Μαρίας (ή αλλιώς Αγγελικής Δαλιάνη) με τον περιζήτητο εργένη διευθυντή της εταιρείας που εργαζόταν, Αλέξη Μαντά (ή αλλιώς Άνθιμο Ανανιάδη), είχε προκαλέσει διάφορες σκέψεις στο τηλεοπτικό με κοινό στοιχείο τη συμπάθεια προς την πρωταγωνίστρια. Γιατί η Μαρία μπορεί να είχε πάρα πολλές γνώσεις, δεχόταν ωστόσο άδικα πολλά αρνητικά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση.

Μάκης, Σπύρος, Μάρκος και Μήτσος αναβίωσαν epic σκηνή του Ευτυχισμένοι Μαζί και το κοινό ζητά remake

https://www.instagram.com/p/CEIJtTyJlhl/

Αθηνά Οικονομάκου:Με πλατινέ καρέ μαλλιά και αφέλειες θύμισε σε όλους την Ξένια από τη Ζωή της Άλλης

Στη σειρά η Μαρία είχε και μια αντίζηλο που δεν ήταν άλλη από την σύντροφο του Αλέξη Μαντά, την Μαρκέλλα. Η Μαρκέλλα με βλέμμα που «σκοτώνει» έκανε τη ζωή δύσκολη στη Μαρία, αφού καταλάβαινε πως ο ψεύτικος έρωτας του Αλέξη για εκείνη ήταν τελικά αληθινός.

mariaiasximi.jpg

Η «Μαρκέλλα» και το βίντεο στο TikTok

Τον ρόλο της Μαρκέλλας, είχε υποδυθεί η Φιλίτσα Καλογεράκου υπηρετώντας άψογα τον ρόλο της κακιάς. Γι' αυτό και όταν οι followers της είδαν το βίντεο στο προφίλ της στο TikTok με την ίδια να αναβιώνει μια ατάκα της Μαρκέλλας ενθουσιάστηκαν, αφού ήταν σα να μην πέρασε μια μέρα.

Σχόλια του τύπου «Μαρκέλλα είδωλο» και «iconic» ήταν αυτά που κυριάρχησαν με το βίντεο να έχει 431.000 προβολές και κάμποσες χιλιάδες likes.

Τι κάνει σήμερα η Φιλίτσα Καλογεράκου;

Η Φιλίτσα Καλογεράκου είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν στην gallery πραγματικά είναι σα να μην πέρασε καμία μέρα από τότε που πρωταγωνιστούσε στη Μαρία την Άσχημη μαζί με τον Άνθιμο Ανανιάδη και την Αγγελική Δαλιάνη.

Μετά τον ρόλο της Μαρκέλλας, βέβαια η ηθοποιός δεν συμμετείχε σε κάποια άλλη τηλεοπτική σειρά, επιλέγοντας να κάνει μόνο θέατρο. Παρ' όλα αυτά, η τελευταία της τηλεοπτική παρουσία δεν ήταν στη Μαρία την Άσχημη αλλά στο Survival Secrets, ένα ριάλιτι επιβίωσης αντίστοιχο με το Survivor που είχε προβληθεί από τη συχνότητα του Open το 2017, στο οποίο συμμετείχε σαν παίκτρια.

Πάντως σε συνέντευξή της το 2020 στην εκπομπή «Kαλοκαίρι not» η Φιλίτσα Καλογεράκου δεν θέλησε να απαντήσει σε κάποια ερώτηση σχετικά με την Μαρία την Άσχημη, υπονοώντας πως ο ρόλος της στη σειρά μάλλον την καθόρισε και όσοι ρόλοι της προτείνονταν ήταν παρόμοιοι.

«Όχι, όχι… Φτάνει, φτάνει, φτάνει… Έχουν περάσει 12 χρόνια. Ότι είχα να πω για τη “Μαρία την άσχημη”, το έχω πει. Αφήστε το να ξεχαστεί γιατί θέλω να κάνω κι άλλους ρόλους στην τηλεόραση» τόνισε η ίδια.