Μάκης, Σπύρος, Μάρκος και Μήτσος αναβίωσαν epic σκηνή του Ευτυχισμένοι Μαζί και το κοινό ζητά remake

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μάκης, Σπύρος, Μάρκος και Μήτσος αναβίωσαν epic σκηνή του Ευτυχισμένοι Μαζί και το κοινό ζητά remake

«Ο Σπύρος στην κατάψυξη έμεινε» αναρωτήθηκαν όλοι βλέποντας τους αγαπημένους πρωταγωνιστές 15 χρόνια μετά.

Όλοι όσοι έχουμε δει την οικογενειακή κωμική σειρά του Mega Ευτυχισμένοι Μαζί, είτε όταν πρωτοπροβλήθηκε είτε μέσω των επαναλήψεων σίγουρα ένα ξέρουμε, πως η οικογένεια Μαυροτσούκαλου και οι περιπέτειές της ήταν ίσως ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στην ελληνική τηλεόραση.

Η σειρά ξεκίνησε το 2007 και τελείωσε το 2009, όταν ήταν ακόμη στο «πικ» της - με ποσοστά τηλεθέασης που τότε άγγιζαν το 45%. Οι συντελεστές της και ο Γιάννης Μπέζος , ωστόσο αρνήθηκαν να κάνουν και τρίτο κύκλο γιατί στο Ισπανικό σενάριο - απ' όπου προερχόταν η ιδέα της σειράς - ο ρόλος που υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου «αρρώσταινε» και «πέθαινε» και κανείς δεν το ήθελε αυτό για την ελληνική εκδοχή της σειράς Los Serrano.

https://www.instagram.com/p/BooELT-FZ75/

Βέβαια, το κοινό που αγάπησε τους πρωταγωνιστές της σειράς 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, ακόμα επιθυμεί διακαώς ένα remake της, όπως θα δεις και από τα σχόλια που έκαναν οι χρήστες του TikTok βλέποντας τον Μάκη, τον Σπύρο, τον Μήτσο και τον Μάρκο να αναβιώνουν μαζί με τον οδηγό αγώνων Θέμη Χαλκιά την epic σκηνή του τελευταίου επεισοδίου που οι τέσσερείς τους «μένουν» με το αμάξι, ενώ η ώρα του γάμου του Μάρκου με την Εύα πλησιάζει.

Πόσο εύκολα θα αναγνώριζες 17 χρόνια μετά τους πρωταγωνιστές του Ευτυχισμένοι Μαζί

Στο νέο βίντεο και πάλι μένουν με το αμάξι αλλά αυτή τη φορά ο Μάρκος βιάζεται να πάει στο μαιευτήριο, αφού η Εύα θα γεννήσει το δεύτερο παιδί τους. Από την άλλη, ο Μήτσος έχει αναλάβει το συνεργείο του μπαμπά του, στο οποίο απ' ότι θα καταλάβεις αν δεις το reunion τους έχουν αναλάβει κυρίως οι υπάλληλοί του. Τη λύση και πάλι έδωσε ο Θέμης Χαλκιάς, ο οποίος ως οδηγός αγώνων, μετέφερε γρήγορα τον Μάρκο στο μαιευτήριο.

Ο Σπύρος ολόιδιος και όλοι θέλουν νέα επεισόδια της σειράς

Ο Τάσος Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και ο Κώστας Ιντζεγιάν ως Μάκης, Σπύρος, Μάρκος και Μήτσος αντίστοιχα, συγκίνησαν το κοινό με την επανένωσή τους, έστω και μέσα από αυτή τη σκηνή καθώς ήταν σαν να μάς θυμίζουν μερικά από τα καλύτερά μας χρόνια.

Βέβαια, αυτό που σχολίασαν αρκετοί πέρα από το πόσο θα ήθελαν να υπάρξουν και νέα επεισόδια της σειράς ήταν το γεγονός πως ο Δημήτρης Μαυρόπουλος ήταν αυτός που μετά από 15 χρόνια έχει παραμείνει ολόιδιος.

Το reunion των μικρών πρωταγωνιστών της σειράς

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς ενώθηκαν ξανά. Το ίδιο είχαν κάνει και οι μικροί πρωταγωνιστές της, ο Θανάσης, η Φίφη και ο Γιαννάκης ή ο Άρης Τσάπης, η Εύη Δαέλη και ο Σάββας Σαλίπας μέσω της εκπομπής Πάμε Δανάη.

Βέβαια, οι τρεις τους είχαν ξαναβρεθεί το καλοκαίρι του 2023, όπως είχαμε δει από τα social media τους.