Το επικό τέλος της Μάγισσας: Μετά τη συμμαχία Τρίγγου - Νούσια, ο Σπήλιος εκδικείται την Κυπριανή

Κατερίνα Μπούσιου
Το επικό τέλος της Μάγισσας: Μετά τη συμμαχία Τρίγγου - Νούσια, ο Σπήλιος εκδικείται την Κυπριανή

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος ανακοίνωσε πως δεν συνεχίζει η Μάγισσα, αλλά οι φανς κατάλαβαν την αλήθεια. 

Με το σημερινό 70ο επεισόδιο μας μένουν άλλα τρία επεισόδια μέχρι το επικό τέλος της Μάγισσας όπως ήδη το έχει χαρακτηρίσει και ο ΑΝΤ1. Πριν δούμε τη διφορούμενη ανάρτηση του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου για τη δεύτερη σεζόν, το Twitter/X «υποκλίθηκε» στο δίδυμο Τάσου Νούσια και Έλλης Τρίγγου που χθες έμαθαν πως είναι αδέλφια. Εκείνοι και η Κυπριανή - Θέμις Μπαζάκα δημιούργησαν ένα συναρπαστικό επεισόδιο. Τώρα έρχεται η σειρά του Σπήλιου να εκδικηθεί τη μητέρα του.

https://www.instagram.com/p/C5Omubjuoyo/

«Δεν θα συνεχιστεί η Μάγισσα» είπε ο Χαρίτος αλλά κανείς δεν τον πίστεψε

Αργά χθες το βράδυ ο σκηνοθέτης της Μάγισσας Λευτέρης Χαρίτος δημιούργησε έναν μικρό πανικό με την ανάρτησή του γράφοντας πως δεν θα έχουμε δεύτερη σεζόν, δεν θα γίνει δηλαδή το prequel και μας παρότρυνε να μη χάσουμε το τελευταίο 73ο επεισόδιο που θα μας μείνει χαραγμένο για πάντα. Κανείς όμως δεν τον πίστεψε και όλοι καταλάβαμε πως είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.

xaritos.jpg

Ελπίζω, να μη διαψευστούμε, καθώς ήδη ξέρουμε πως έχουν ξεκινήσει τα casting για την επόμενη σεζόν που θα διαδραματίζεται 100 χρόνια πριν.

Η Λαζαρίνα και μαμά της Κυπριανής, κάνει την ανατροπή στη Μάγισσα και οδηγεί στο μυστήριο του φινάλε

Στα πιο σοβαρά τώρα, όπως ήδη σου είχα πει η εμφάνιση του παρελθόντος της Κυπριανής μας οδηγεί προς το φινάλε. Το επικό τέλος που θα μας εκπλήξει όπως μας είχε πει και η Θέμις Μπαζάκα στην αποκλειστική μας συνέντευξη στο Queen.gr. Δες παρακάτω.

Θέμις Μπαζάκα: «Υπάρχει ρατσισμός για τους άνω των 50, αλλά έτσι είχα τη χαρά να κάνω την Κυπριανή»

Aν είδες χθες όσα έγραφε η Λαζαρίνα, η μητέρα της Κυπριανής στο σημειωματάριό της, υπήρχε προϊστορία στην οικογένεια από το χάρισμα της μάγισσας και πήγαινε από γενιά σε γενιά και εξηγούσε το κάθε βήμα προς το σκοτάδι. Μας έδωσε πολλά στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν στο μετά της ιστορίας μας.

Η συμμαχία Δαμιανής και Κυπριανής, αφού πλέον και οι δύο χθες αποκάλυψαν τα μυστικά τους, (εκτός από την Κυπριανή που αρνήθηκε με ένα γέλιο πως είναι μάγισσα) ήταν το couple goal της βραδιάς, ενώ όλοι περιμένουμε τον Κανέλλο να βάλει μπροστά το σχέδιό του. Κάτι μου λέει πως δεν θα πάει καλά αυτό και η Δαμιανή θα το καταλάβει. Θα το δεις και στο σημερινό επεισόδιο.

Από τα δάκρυα Νούσια στη Μάγισσα πάμε στον όλεθρο και στη νέα ανατροπή - θυσία της Γερακίνας

Και ας έλθουμε τώρα στα δύο πρόσωπα που θα κρίνουν το επικό τέλος της Μάγισσας και φάνηκε ξεκάθαρα πλέον από χθες. Εδώ σου έχω πληροφορία. Ας δούμε πρώτα πως η σκηνή Τρίγγου και Νούσια, Θεοφανώ και Σπήλιος και το «αδελφέ» μου της πρώτης, συγκλόνισε το κοινό στο Twitter/X.

Ο Τάσος Νούσιας θα μας χαρίσει σήμερα και μία εξίσου υπέροχη σκηνή αφού με τη βοήθεια της Θεοφανώς βλέπει ως όραμα τον γιο του Πετρούνη. Είναι η στιγμή να του ζητήσει συγγνώμη και εκείνος να τον κάνει να καταλάβει τι σημαίνει η Κυπριανή.

Ο Σπήλιος παίρνει επίσης στα χέρια του τον θησαυρό που βρήκε ο Φράγκος. Στην ουσία τίποτε. Απλά μία εικόνα και ένα σημείωμα του πατέρα του το οποίο επίσης αναφερόταν στο σκοτάδι της μάνας του. Τώρα ξέρει πως εκείνη ευθύνεται και για τη δολοφονία του πατέρα του, του γιου του ενώ κινδυνεύει και η Θεοφανώ.

Έτσι παίρνει την απόφαση να εκδικηθεί εκείνος την Κυπριανή. Η οποία βρίσκεται ακόμη στον πύργο των Λασκαραίων. Θέλει να αναμετρηθεί εκ μέρους όλων όσων χάθηκαν και θα προσπαθήσει να την καλέσει σε ένα ουδέτερο έδαφος. Είναι σχεδόν βέβαιο πως η Θεοφανώ θα τον βοηθήσει. Πριν ζήσει και εκείνη τη διάσωσή της από τον Αντρέι ο οποίος θα μπει στον πύργο των Γερακάρηδων. Υπάρχει και το ζήτημα του μωρού της Θεοφανώς. Ο Σπήλιος δεν θα αφήσει τη μητέρα του να ανακαλύψει που βρίσκεται. Εκεί θα κριθούν όλα.

Θα γίνουν κάποια ενδιάμεσα άλλα γεγονότα στους Λασκαραίους μέχρι να ξαναβρεθούμε μπροστά στη μεγάλη αναμέτρηση. Σπήλιος και Θεοφανώ εναντίον Κυπριανής. Αλλά στην ουσία Αναχίτ εναντίον Κυπριανής.

Δες και το τρέιλερ του επεισοδίου που μας οδηγεί στα 3 τελευταία επεισόδια.

Δες και φωτογραφίες από τα επόμενα τελευταία επεισόδια.