Το φινάλε της Κυπριανής στη Μάγισσα και η αποκάλυψη του μυστικού της: Η φράση γρίφος της Αναχίτ

Κατερίνα Μπούσιου
Το φινάλε της Κυπριανής στη Μάγισσα και η αποκάλυψη του μυστικού της: Η φράση γρίφος της Αναχίτ

Η Θεοφανώ ετοιμάζεται να εκδικηθεί στη Μάγισσα τον φόνο της μητέρας της. 

Αυτή την αναμέτρηση μεταξύ της Θεοφανώς και της Κυπριανής περιμένει το κοινό της Μάγισσας για να δει πώς θα γίνει το φινάλε την Τρίτη 9 Απριλίου. Σεναριακά θα αποκαλυφθούν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε. Και επίσης θα δούμε και πως θα καταλήξουν όλοι οι τηλεοπτικοί χαρακτήρες. Γιατί όπως ήδη έχεις μάθει, η δεύτερη σεζόν της σειράς θα είναι ένα prequel (η ιστορία 100 χρόνια πίσω) και κανείς από τους ήδη υπάρχοντες ηθοποιούς δεν θα συμμετέχει.

Μα τι επιτέλους κρύβει η Κυπριανή;

Θετικό πρόσημο έχει η φετινή τηλεοπτική χρονιά που οδεύει σε 3 μήνες στη λήξη της, για τις περισσότερες σειρές μυθοπλασίας. Δεν μιλούμε απολογιστικά μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης. Αλλά και για την ευρηματικότητα στο σενάριο και την καλλιτεχνική αξία που είχαν αρκετές από αυτές, όπως Το Ναυάγιο, το Προξενιό της Ιουλίας, οι Ψυχοκόρες και φυσικά η Μάγισσα.

Η Ρηνιώ κάνει την ανατροπή στη Μάγισσα και σώζει τη Θεοφανώ: Αλλά για ποιο λόγο αντέδρασαν οι φανς;

Μας μένουν μόνο 5 επεισόδια για το φινάλε της σειράς και θα διαπιστώσουμε, αυτό που ευρέως έχει διαδοθεί, ως μη αναμενόμενο φινάλε και αποκαλύψεις που δε φανταζόμαστε.

Στα πολλά που θα βγουν στην επιφάνεια, το πιο σημαντικό είναι το μυστικό που κρύβει η Κυπριανή. Δεν είναι μόνο πως η Θεοφανώ είναι κόρη του πρώην συζύγου της και αδελφή του Σπήλιου. Αλλά και το τι είναι η ίδια.

Αρκετοί τηλεθεατές που βλέπουν τη Μάγισσα από το πρώτο επεισόδιο, είχαν μαντέψει αυτό το μυστικό. Κατάλαβαν πως θα πρέπει να είναι και εκείνη μάγισσα. Για να αναμετρηθεί το κακό με το καλό στο τέλος.

Και ήρθε μία φράση της Αναχίτ και μητέρας της Θεοφανώς από το πρόσφατο όρομα μαζί της για να μας δώσει ένα ακόμη στοιχείο. Γιατί κάποια στιγμή όταν της λέει πως είναι δική της επιλογή να βγει στο φως, της αναφέρει κάτι που μας έβαλε σε σκέψεις, λέγοντας πως πολλές από εμάς δεν τα κατάφεραν.

Και είχε συμπληρώσει λέγοντας: «Στις σκιές του μυαλού και της καρδιάς τους, εκεί που κρύβει ο καθένας τις πιο δόλιες σκέψεις του. Εκεί βούτηξες. Ό,τι είδες, έχει συμβεί. Αυτή η γνώση θα σε βοηθήσει να νικήσεις. Και οι ψυχές που χάθηκαν θα σου κρατούν το χέρι για να το κάνεις. Για το παιδί σου. Πρέπει να διαλέξεις Θεοφανώ. Ή θα διαβείς το σκοτάδι και δεν θα ξαναγυρίσεις, ή θα βρεις τον δρόμο για πίσω. Δική σου θα είναι η απόφαση».

https://www.instagram.com/p/Cxn2KmpIH3T/

Η Θεοφανώ θα μεταμορφωθεί στα επόμενα επεισόδια και θα προσπαθήσει να σώσει το μωρό της (θα μάθει πως αγνοείται αφού ο Σπήλιος το έχει δώσει σε άλλη οικογένεια) και θα αρχίσει να μοιράζεται τα μυστικά που γνωρίζει από τα οράματά της. Πριν φτάσει στην αναμέτρηση με την Κυπριανή.

Η δε Θέμις Μπαζάκα θα πρέπει πρώτα από όλα να αναμετρηθεί και με τον ίδιο της τον γιο, τον Σπήλιο. Ο οποίος θα ζητήσει εξηγήσεις για την αδελφή του και για το μυστικό που και ο ίδιος αγνοούσε τόσα χρόνια.

Προς το παρόν στο Twitter/X κάνουν ψηφοφορίες και μαντεύουν ποιοι θα δολοφονηθούν ή γενικώς θα φύγουν από τη ζωή και ποιοι θα καταφέρουν να επιζήσουν πριν την τελική αναμέτρηση. Ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα.

kouiz.png