Η Taylor Swift έδωσε 100.000 δολάρια στην οικογένεια της μητέρας που πέθανε μετά τη νίκη των Chiefs

Τζένη Ντεμιράι
Η Taylor Swift έδωσε 100.000 δολάρια στην οικογένεια της μητέρας που πέθανε μετά τη νίκη των Chiefs
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Η Taylor Swift έδωσε 100.000 δολάρια στην οικογένεια της μητέρας που πέθανε από πυροβολισμούς μετά τη νίκη των Chiefs και οι δωρεές από άλλους πολίτες εκτοξεύθηκαν μέσα σε μία μέρα. 

Δωρεά στο GoFundMe που δημιουργήθηκε για την οικογένεια της Lisa Lopez-Galvan, της γυναίκας που σκοτώθηκε σε μαζικούς πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της παρέλασης νίκης των Kansas City Chiefs, τράβηξε την προσοχή της Taylor Swift, η οποία έκανε δωρεές συνολικού ύψους 100.000 δολαρίων νωρίς το πρωί της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου.

Chiefs Parade Shooting

Πηγή: AP

Στο Super Bowl 2024, το love story Taylor Swift - Travis Kelce και ο Usher έγιναν δίκαια trends

Η δωρεά της Taylor Swift και η αλματώδης αύξηση του ποσού που συγκεντρώθηκε για την οικογένεια του θύματος

Η σελίδα «Elizabeth Lopez-Galvan Memorial» δημιουργήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με στόχο να συγκεντρωθούν 75.000 δολάρια για την οικογένεια του 44χρονου θύματος των πυροβολισμών. Περίπου 1.300 άνθρωποι είχαν κάνει δωρεές όταν η Swift ξεπέρασε τον συνολικό στόχο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, κάνοντας πρώτα μια δωρεά ύψους 50.000 δολαρίων και στη συνέχεια μια δεύτερη δωρεά του ίδιου ποσού οκτώ λεπτά αργότερα.

«Σας στέλνω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου για την οδυνηρή απώλειά σας. Με αγάπη, Taylor Swift», έγραψε η τραγουδίστρια.

Stigmiotypo-o8onhs-2024-02-17-134128.png

Μετά την δωρεά της Taylor Swift και μέχρι τη στιγμή που γράφεται το παρόν άρθρο, τ πόσο που έχει συγκεντρωθεί αγγίζει τα 328.594 δολάρια, την στιγμή που έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 4.400 δωρεές. Βέβαια, μέχρι τώρα κανένας άλλον δεν έχει ξεπεράσει το ποσό που δώρισε η δημοφιλής τραγουδοποιός.

Stigmiotypo-o8onhs-2024-02-17-134623.png

«Αυτό το ταμείο έχει δημιουργηθεί για να ωφελήσει την οικογένεια της Lisa Lopez-Galvan», αναφέρει το κείμενο της σελίδας GoFundMe. «Η Lisa γιόρταζε την παρέλαση της νίκης των Chiefs στο Super Bowl όταν σκοτώθηκε αναίτια. Είχε δύο παιδιά και τον επί 22 χρόνια σύζυγό της. Ήταν μια καταπληκτική μητέρα, σύζυγος, κόρη, αδελφή, θεία, ξαδέλφη και φίλη για τόσους πολλούς. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να έχετε την οικογένειά της στις προσευχές σας καθώς θρηνούμε για την απώλεια της ζωής της. Αυτό το ταμείο θα βοηθήσει στην παροχή ζωτικής οικονομικής υποστήριξης στην οικογένειά της καθώς επεξεργάζεται αυτή την αδιανόητη τραγωδία. Κάθε ποσό εκτιμάται».

Η γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν μητέρα δύο παιδιών και εργαζόταν ως DJ στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό KKFI, όπου παρουσίαζε τη δική της εκπομπή.

Πληροφορίες των διεθνών μέσων επισημαίνουν ότι από την σοκαριστική επίθεση έχουν τραυματιστεί 21 άτομα. Τα 11 μάλιστα από αυτά είναι παιδιά ηλικίας από 6 έως 15 ετών.

Το κίνητρο των δραστών δεν έχει διαλευκανθεί, την στιγμή που η αστυνομία έχει θέσει υπό κράτηση τρία άτομα.

Η Celine Dion συγκίνησε στα Grammys 2024 αλλά η αγένεια που έδειξε η Taylor Swift εξόργισε το κοινό

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP