Η κόντρα Μαριάννας Κιμούλη και Δήμητρας Ματσούκα στις Ψυχοκόρες, οδηγεί σε μία νέα τραγωδία

Κατερίνα Μπούσιου
Η κόντρα Μαριάννας Κιμούλη και Δήμητρας Ματσούκα στις Ψυχοκόρες, οδηγεί σε μία νέα τραγωδία

Η σωτηρία της Φρόσως και ο έρωτας με τον Μέλιο είναι το μόνο ευχάριστο ανάμεσα στα δράματα στις Ψυχοκόρες. 

Οι Ψυχοκόρες όπως θα δεις και στα επόμενα επεισόδια, βρίσκονται πολύ κοντά χωρίς ακόμη να το γνωρίζουν, καθώς οι δύο από τις τρεις οικογένειες που τις φιλοξενούν θα συνεργαστούν. Πριν δούμε τα συμφέροντα που θα τους ενώσουν, θα δούμε τις συνέπειες μίας δολοφονίας και μία κακοποίηση που θα αλλάξει το μέλλον μίας εκ των 4 αδελφών.

Η επιβίωση είναι μονόδρομος για τη Μαρίκα και τη Δεσποινιώ

Αν σκεφτεί κανείς ότι όσα βλέπουμε στις Ψυχοκόρες είναι αληθινές ιστορίες, τότε δεν μπορεί παρά να απορείς για το πώς κατάφεραν μερικά από αυτά τα κορίτσια να επιζήσουν παρά τις δυσκολίες. Ένα μέρος αυτού του δράματος ξεκινά από σήμερα με την περίπτωση της διακοπής της εγκυμοσύνης της Όλγας η οποία θα καταλήξει και στη δολοφονία της, όπως ήδη σε έχω ενημερώσει.

Μία δολοφονία ταράζει τις Ψυχοκόρες ενώ ένας μεγάλος έρωτας ξεκινά κάτω από το βλέμμα της Νέλλας

Δύσκολα θα δεις τους ενόχους να τιμωρούνται στις ξεχωριστές ιστορίες των αδελφών Πολύζου. Ο θάνατος της Όλγας θα τρομάξει τη Μαρίκα και τη Δεσποινιώ που ζουν στο σπίτι Κοτρώτση, κυρίως γιατί καταλαβαίνουν ότι η ψυχοπαθής Νέλλα είναι αδίστακτη σε όλα. Η Δήμητρα Ματσούκα κάνει τον ρόλο της ζωής της σε αυτή τη σειρά.

Θα βιώσουν τα κορίτσια για μία ακόμη φορά την οργή της - κυρίως η Μαρίκα - για ένα σημείωμα του εραστή της που εκείνη νομίζει ότι έχει αποκρύψει. Και θα την τιμωρήσει σκληρά. Γενικά ο Τάσος όχι μόνο εξουσιάζει τη ζωή της Νέλλας χωρίς εκείνη να το καταλαβαίνει με τις καταχρήσεις της, αλλά σε λίγο θα τον δες να επεμβαίνει και στις δύο ψυχοκόρες του σπιτιού. Δραματική θα είναι αυτή η επέμβαση. Αλλά έχουμε καιρό ακόμη για αυτά.

Προς το παρόν η Δεσποινιώ θα βιώσει όσα αρχικά είχε βιώσει η Όλγα με τον βιασμό της από το ίδιο πρόσωπο, τον Κοσμά Κοτρώτση. Η φυγή είναι η μόνη λύση και η Μαρίκα ετοιμάζει σχέδιο για να βρει την κυρία Βικτωρία που τις έμπλεξε σε αυτή την ιστορία.

psixokores.jpg

Αν αναρωτιέσαι για το πότε θα ξαναβρεθούν όλες μαζί οι ψυχοκόρες, αυτό είναι νωρίς ακόμη να το δούμε και να το πούμε. Και όμως, η οικογένεια Αρδίτη όπου μένει η Βασιλική θα συνεργαστεί με τον Κοτρώτση και θα βρεθούν στα σπίτια ο ένας του άλλου.

Όσο για τη Φρόσω; Όσο θα μαρτυρήσει με τη φωτιά που ξεσπά στο σπίτι της Αλμπίνας και φίλης του Μέλιου όπου φιλοξενείται, άλλο τόσο θα ευνοηθεί στη συνέχεια. Μην παίρνεις τοις μετρητοίς τη λέξη εύνοια σε αυτή τη σειρά. Κάθε μικρή χαρά είναι εύνοια για τις ψυχοκόρες. Τελευταία στιγμή σώζεται από τη φωτιά που έχουν βάλει οι Νάτσηδες γιατί δεν συμπαθούν την Αλμπίνα (τη θεωρούν μάγισσα) και ξαναβρίσκεται στο σπίτι τους.

https://www.instagram.com/p/C4v013iLmVx/

Επειδή όμως η Ευανθία - Μαρίνα Ασλάνογλου δεν θέλει να τη χάσει, υποκύπτει στην επιθυμία της να βρίσκεται κοντά της ο Μέλιος. Έτσι ξεκινά το ρομαντικό τους και τόσο αυθεντικό ειδύλλιο το οποίο η γυναίκα του Νάτση αφήνει να εξελιχθεί μέχρι να τη δει να μένει έγκυος από τον σύζυγό της. Αυτός είναι ο σκοπός της. Το ζευγάρι κάνει όνειρα για το μέλλον του, αλλά ακόμη δεν ξέρουμε πόσα από αυτά θα πραγματοποιηθούν.

https://www.instagram.com/p/CygkWUZrsTe/