Δυναμική και με υπερηφάνεια η Γιάννα Τερζή έλυσε κάθε απορία για την υγεία του πατέρα της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δυναμική και με υπερηφάνεια η Γιάννα Τερζή έλυσε κάθε απορία για την υγεία του πατέρα της

H Γιάννα Τερζή μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή, την περίοδο που τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα και τη ζωή της στην Αμερική.

Καλεσμένη της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης (03/04) ήταν η Γιάννα Τερζή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, στον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή, στην περίοδο που τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα και στη ζωή της στην Αμερική.

Το συγκινητικό μήνυμα της Aποστολίας Ζώη στη φωτογραφία της Γιάννας με τον Πασχάλη Τερζή

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η ζωή μετά την επέμβαση

Η καλλιτέχνης μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της το 2021, όταν ανακάλυψε έναν όγκο και αναγκάστηκε να χειρουργηθεί στον νωτιαίο μυελό.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από την επέμβαση στον νωτιαίο μυελό. Ήταν πολύ σοβαρό, έγινε μέσα στην πανδημία. Δεν είχα σκοπό να το μοιραστώ, ήταν βαρύ με όλα όσα γίνονταν αλλά ήταν δύσκολο και για μένα να βγω και να πω τι έχει γίνει.Το πρόβλημα υγείας μου ήταν σπάνιο, σαν ιατρική περίπτωση. Το ανακάλυψα τυχαία σε μια μαγνητική, γιατί πονούσε η μέση μου. Εκεί φάνηκε η άκρη του προβλήματος. Είχα έναν όγκο, δεύτερου βαθμού. Δεν ήταν αναγκαστικά κάτι κακό, ήμουν τυχερή σε αυτό. Όχι αθώο και τελείως όμως», εξομολογήθηκε η Γιάννα Τερζή.

Και πρόσθεσε: «Πανικοβλήθηκα πάρα πολύ, γιατί κατάλαβα ότι δεν βγαίνεις από μια τέτοια επέμβαση, ακριβώς όπως ήσουν πριν, ό,τι και να γίνει. Θα βγεις με κάτι διαφορετικό όσον αφορά την ποιότητα της ζωής σου. Έκανα ολόκληρη έρευνα μέχρι να βρω τον κατάλληλο γιατρό. Όταν έχεις μια σπάνια περίπτωση πρέπει να βρεις αυτόν τον έναν γιατρό που χειρουργεί. Ήμουν τρεις εβδομάδες στην κλινική και μετά φεύγεις από εκεί με αμαξίδιο. Είχα θέμα από τη μέση και κάτω».

Η ζωή στην Αμερική

Η τραγουδίστρια εξήγησε την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική μέχρι το 2018 αναφέροντας ότι υλοποίησε ένα παιδικό της όνειρο ενώ παράλληλα δεν μπορούσε να υπηρετήσει τη νοοτροπία που επικρατεί στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Όπως ανέφερε, η τότε σχέση της την είχε ακολουθήσει στις ΗΠΑ ωστόσο η σχέση έληξε λίγα χρόνια αργότερα και η τραγουδίστρια επέστρεψε το 2018 στην Ελλάδα.

Το νέο hair look

H τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο πλατό με ολοκαίνουριο hair look, που της ταιριάζει πολύ. Η Γιάννα Τερζή υιοθέτησε μια rose gold απόχρωση μαλλιών, που αναδεικνύει πλήρως τα μεσογειακά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

https://www.instagram.com/p/C5S0ji2u4NF/

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης θυμήθηκε το ζεϊμπέκικο με τον Πασχάλη Tερζή & οι fans του αυτό στο Ντόλτσε Βίτα

Η Γιάννα Τερζή έλυσε κάθε απορία για την υγεία του μπαμπά της

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον μπαμπά της, Πασχάλη Τερζή και εξήγησε πως ο καλλιτέχνης είναι καλά στην υγεία του δηλώνοντας: «Ο μπαμπάς μου είναι καλά. Εντάξει, έχουμε τα κλασικά προβλήματα των 75 πλέον: ξέρεις, η πίεση, αυτά. Είναι μικρός, να είναι καλά».

Απαντώντας στον παρουσιαστή η Γιάννα Τερζή εξήγησε τη συνήθειά του να τραγουδά μόνο με ενσύρματο μικρόφωνο τονίζοντας: «Έχω την εντύπωση ότι ο πατέρας μου θεωρεί πως το ενσύρματο μικρόφωνο έχει άλλη απόδοση μουσικά και στα αυτιά του και στο κοινό».

Μπαμπάς και κόρη έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο και στηρίζουν έμπρακτα ο ένας τον άλλον.

terzis1.jpg

«Δύσκολη νύχτα, δύσκολη μέρα, αλλά ο Θεός είναι τόσο καλός.. Σ' ευχαριστώ. Φαίνεται ότι ούτε μια καρδιακή προσβολή δεν μπορεί να σταματήσει την καρδιά του μπαμπά μου. Είναι τόσο δυνατή και γεμάτη καλοσύνη. Είναι ο ήρωάς μου», είχε γράψει το 2011 η τραγουδίστρια για την περιπέτεια υγείας του μπαμπά της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Espresso η τραγουδίστρια είχε τονίσει: «Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά. Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία. Το ότι λείπει στον κόσμο από τις πίστες το καταλαβαίνω. Και σε μένα λείπει. Όμως, ήταν καθαρά από επιλογή του. Και όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ισχύουν».

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.