Μαριαλένα Τερζή: Η νύφη του Πασχάλη Τερζή θα μπορούσε να είναι η επόμενη MasterChef

Μαριαλένα Τερζή: Η νύφη του Πασχάλη Τερζή θα μπορούσε να είναι η επόμενη MasterChef

Η food blogger Μαριαλένα Τερζή ή αλλιώς Mamachef, θα μπορούσε να γίνει εύκολα η επόμενη ελληνίδα MasterChef του Tik Tok.

Mια food blogger που έχει ξεχωρίσει στο Tik Tok, είναι η Greek Mamachef ή κατά κόσμον Μαριαλένα Τερζή.

Η Μαριαλένα Ζαραλή- Τερζή με τα πράσινα μάτια και τα κόκκινα μαλλιά, είναι η σύζυγος του Γιώργου Τερζή, γιου του τραγουδιστή Πασχάλη και ετεροθαλή αδερφού της Γιάννας Τερζή.

Ο Γιώργος είναι ετεροθαλής αδελφός της Γιάννας από τον πρώτο γάμο του λαϊκού τραγουδιστή. Ο Γιώργος και η Μαριαλένα Τερζή παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2011 στη Θεσσαλονίκη, σε εκκλησία κοντά στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Ήταν ένας παραδοσιακός γάμος, που οργανώθηκε στο σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

H Mαριαλένα είχε ποζάρει πριν μερικά χρόνια με τον Πασχάλη Τερζή και είχε γίνει viral.

paschalis_marialena_terzi.jpg

Δεμένη είναι η food blogger και με την Γιάννα Τερζή με την οποία δημοσιεύουν και απολαυστικά βιντεάκια στο Tik Tok.

O αδερφός της Γιάννας ήταν άλλωστε δίπλα της και στην πολύωρη επέμβαση που έκανε για τον όγκο στο μυελό.

https://www.instagram.com/reel/C19qMo1NTKC/

Η επέμβαση και η βοήθεια του αδερφού της

Μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα», η Γιάννα αποκάλυψε χαρακτηριστικά:

«Έπαθα λουμπάγκο και όταν έκανα μαγνητική φάνηκε η ουρά του όγκου. Αν μεγάλωνε λίγο ακόμη, θα μπορούσε να μου σπάσει το νεύρο και να μου προκαλέσει οτιδήποτε. Παράδειγμα, να τυφλωνόμουν. Μου το είπε ο γιατρός από το τηλέφωνο. Θυμάμαι ακόμη το βουητό στα αφτιά μου.

Στη μητέρα μου το είπα σιγά σιγά και ο πατέρας μου το έμαθε όταν έγινε η επέμβαση και ήμουν καλά.

Ήταν ένας σπάνιος όγκος και οι χειρουργοί στην Ελλάδα δεν έχουν εμπειρία. Έπειτα από έρευνα βρήκα έναν γιατρό στο Αννόβερο της Γερμανίας, ο οποίος είχε χειρουργήσει 700 όγκους και πήγα εκεί.

Ξύπνησα ύστερα από 11 ώρες χειρουργείο και δεν αισθανόμουν το σώμα μου. Σήκωσα σοκαρισμένη το σεντόνι για να δω που είναι το σώμα μου. Έτσι άρχισε μια νέα περιπέτεια, της αποκατάστασης που κράτησε περισσότερο από έναν χρόνο. Έπρεπε να πάθω να περπατάω από την αρχή, περνώντας πρώτα από τη φάση του αναπηρικού αμαξιδίου...

Ύστερα από ένα τέτοιο χειρουργείο δεν είσαι πια ο ίδιος. Γίνονται πράγματα στο σώμα που δεν είναι ορατά. Τα πόδια μου είναι 24ώρες το 24ωρο μουδιασμένα. Πολλά πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω. Η αποκατάσταση ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Έμπαινα και έβγαινα στην κατάθλιψη. Ζήτησα βοήθεια, πήρα αγωγή, την οποία έχω σταματήσει και το αντιμετώπισα», τόνισε η τραγουδίστρια.

Κύμα αγάπης για την Γιάννα Τερζή και για την αποκάλυψη του όγκου στον μυελό