Η Θάλεια Μπρέντα, η μαμά της Κατερίνας Καινούργιου έγινε δίκαια το πρότυπό της μεγαλώνοντας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Θάλεια Μπρέντα, η μαμά της Κατερίνας Καινούργιου έγινε δίκαια το πρότυπό της μεγαλώνοντας

Η Θάλεια Μπρέντ, η μαμά της Κατερίνας Καινούργιου, άφησε τη δουλειά της για να μεγαλώσει την παρουσιάστρια και τον αδερφό της και υπήρξε στήριγμα για τον μπαμπά της μετά το ατύχημα που είχε.

«Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μία πολύ βασική αρχή. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή σχέση φίλης σου, ακόμη και αν δεν είναι η κολλητή σου φίλη, δεν τον αγγίζεις. Απαγορευτικό. Έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Με αφορμή την κουβέντα που έκανε με την παρουσιάστρια του Happy Day σχετικά με την σχέση που φάνηκε να έχουν μέσα από ένα βίντεο ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πως η μαμά της την έμαθε να μην κοιτάζει ποτέ τον σύντροφο κάποιας φίλης της.

Η συνάντηση Τσιμτσιλή - Καινούργιου, η «ανήθικη» πράξη της Μπάρκα και η αποκάλυψη της Σταματίνας

Η μαμά της είναι το πρότυπό της

Κόντρα στο αναμενόμενο, η Δανάη Μπάρκα «απάντησε» με το δικό της τρόπο στην Κατερίνα Καινούργιου

Η μαμά της Κατερίνας Καινούργιου, η Θάλεια Μπρέντα είναι πρότυπο γυναίκας για εκείνη. Η μαμά της Κατερίνας δούλευε ως αεροσυνοδός όταν γνώρισε και ερωτεύθηκε τον Δημήτρη Καινούργιο. Η ίδια αποκτώντας τον γιο της τον Πάνο και την Κατερίνα Καινούργιου προτίμησε να αφήσει τη δουλειά της για να επικεντρωθεί στην ανατροφή τους.

Παράλληλα, ο μπαμπάς της Κατερίνας Καινούργιου είχε στο παρελθόνένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, το οποίο του δημιούργησε κάποια προβλήματα. Η κυρία Θάλεια και πάλι στάθηκε στήριγμα πλάι του.

Γι' αυτό και ο πατέρας της την έχει «κορώνα» στο κεφάλι του και οι μισές από τις λιγοστές αναρτήσεις του στο δικό του προφίλ στο Instagram αφορούν το «Θαλάκι» του.

Όσες φορές έχει αναφερθεί στη μαμά της

Αρκετές φορές είτε με αφορμή τη γιορτή της μητέρας είτε επειδή ήθελε να μοιραστεί τα συναισθήματά της δημόσια για την οικογένειά της η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάνει αναρτήσης που αφορούν σε εκείνη.

Το 2019 για παράδειγμα, και με αφορμή την γιορτή της μητέρας η παρουσιάστρια δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία απ' όταν ήταν μικρή είχε γράψει τα εξής συγκινητικά λόγια: «Αν δε σ' είχα μαμα μου , δε θα μάθαινα πώς είναι ν' αγαπάς χωρίς αντάλλαγμα...και αυτό είναι η μεγαλύτερη αλήθεια του κόσμου...σ' ευχαριστώ για όλα ...Σ' αγαπώ οχι μόνο επειδή είσαι η μαμά μου, αλλά επειδή κανείς στον κόσμο όλο δεν μπορεί να με καταλάβει καλύτερα από εσένα...ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ !! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου ...μην ξεχνάτε να τους δείχνετε την αγάπη σας ...με πράξεις!».

https://www.instagram.com/p/BxVVGbJhFkp/

Άλλη φορά η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας «χρόνια πολλά» στη μαμά της εξομολογήθηκε πως είναι ο άνθρωπος που θαυμάζει πιο πολύ και πως χάρη σε εκείνη είναι αυτό που είναι σήμερα.

Χρόνια Πολλά μανούλα μου. Σήμερα είναι η μέρα σου. Ή μάλλον λάθος. Η δικιά σου μέρα πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα.Είμαι αυτή που είμαι σήμερα εξαιτίας σου, μαμά. Σε ευχαριστώ που με φροντίζεις, ακόμα κι όταν δεν είναι εύκολο. Μακάρι κάποια στιγμή να γίνω και εγώ τόσο υπεροχη μαμά όσο εσύ. Σε λατρεύω. Σε σέβομαι, σε θαυμάζω.

1652098862831-325908582-katkenmama.jpg

6 διάσημες γυναίκες που «έσπασαν» το ταμπού των αισθητικών επεμβάσεων μιλώντας «ανοιχτά»