Κόντρα στο αναμενόμενο, η Δανάη Μπάρκα «απάντησε» με το δικό της τρόπο στην Κατερίνα Καινούργιου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κόντρα στο αναμενόμενο, η Δανάη Μπάρκα «απάντησε» με το δικό της τρόπο στην Κατερίνα Καινούργιου

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να εξέφρασε το παράπονό της για την Δανάη Μπάρκα δημόσια, η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη ωστόσο ακολούθησε διαφορετική τακτική.

Περίπου 1,5 μήνα μετά από το βίντεο που διέρρευσε στα social media με την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, επιβεβαιώνοντας με ένα φιλί πως η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική, η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε σε όσα την ενόχλησαν σε αυτή την υπόθεση που έγινε viral στα social media, αφού ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ήταν πρώην σύντροφός της, ενώ η Δανάη Μπάρκα φίλη της.

Θυμήσου εδώ τι είπε η Καινούργιου για την ανήθικη Μπάρκα

Για την παρουσιάστρια του Super Kατερίνα ποτέ μα ποτέ, όπως είπε «δεν αγγίζεις άντρα ή σχέση φίλης σου, ακόμη και αν δεν είναι η κολλητή σου φίλη». Στη περίπτωσή της βέβαια, με την Δανάη Μπάρκα, οι δυο γυναίκες ήταν φίλες, αφού όπως αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή η Κατερίνα Καινούργιου την περίοδο που είχε χωρίσει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη γνώριζε πολύ καλά πόσο είχε πληγωθεί.

Η Δανάη γνώρισε τον Φίλιππο από εμένα, όχι μόνο τον γνώριζε αλλά γνώριζε και την περίοδο που είχα πονέσει για τον Φίλιππο, είχα κλάψει για τον Φίλιππο. Της έλεγα «Στείλε του μήνυμα». Όταν το έχει βιώσει ο άλλος όλο αυτό και ξέρει για τα συναισθήματα και μόνο που της έχει ανοιχτεί...αυτό το θεωρώ ανήθικο.

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε με τον ίδιο τρόπο που είχε απαντήσει και για το επίμαχο βίντεο

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που προβάλλεται νωρίτερα από τις πρωινές εκπομπές της Κατερίνας Καινούργιου και της Δανάης Μπάρκα και όπως ήταν φυσικό πολλοί ανέμεναν την απάντηση της δεύτερης μετά τα όσα ακούστηκαν για εκείνη από την Κατερίνα Καινούργιου.

Παρ' όλα αυτά, η Δανάη Μπάρκα αντιμετώπισε την κατάσταση με τον ίδιο τρόπο που είχε αντιμετωπίσει τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τα πολύ αρνητικά σχόλια που δεχόταν στα social media της.

barka.jpg

Χωρίς να απαντά δηλαδή κάτι συγκεκιμένο.

Άλλωστε, η ίδια τις μέρες που βρέθηκε στη «δίνη» εκπομπών και social media είχε πει στην εκπομπή της με αφορμή τα σχόλια των haters πως δεν απαντάει για να μην συνεχίζεται το γαϊτανάκι δηλώσεων επί δηλώσεων.

Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μην δουν τίτλους.

https://www.instagram.com/p/CxI8QcFspdH/

Βέβαια, κάποιοι θεώρησαν πως η συζήτηση που έκανε η Δανάη Μπάρκα με τον Άρη Καβατζίκη με αφορμή το θέμα που παρουσίαζε στην εκπομπή για τον νέο αγαπημένο της Shakira, ίσως ήταν ένα δικό της έμμεσο σχόλιο για όσα έχουν ακουστεί για εκείνη και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

barka1.jpg

Συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε πως ο νέος πρωταγωνιστής στο βίντεο κλιπ της Κολομβιανής star είναι ο ηθοποιός που παίζει και στο Emily in Paris, o Lucien Laviscount είναι αυτός με τον οποίο έχει «δαγκώσει τη λαμαρίνα».

Εκεί η Δανάη Μπάρκα αναρωτήθηκε πού το ξέρουν ότι «δάγκωσε τη λαμαρίνα» με αυτόν και ο Άρης Καβατζίκης απάντησε πως τους έχουν δει μαζί έξω να ερωτοτροπούν. Εκεί η παρουσιάστρια της εκπομπής ρώτησε:

O δημοσιογράφος συνέχισε να λέει για την Shakira και τον ηθοποιό, πως οι fans της δεν θεωρούν πως είναι η κατάλληλη επιλογή για εκείνη. Εκεί ήταν που η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε άλλη μια απορία της λέγοντας:

«Πρέπει οπωσδήποτε να είναι η καταλληλη επιλογή για να βγει ένα ραντεβού μια γυναίκα;Γιατί όλα πρέπει να τα κάνουμε μεγάλα και να τα βάζουμε σε συγκεκριμένες θέσεις;».

H κουβέντα συνεχίστηκε βέβαια, για την Shakira και τον Laviscount.

Πάντως στην πρόσφατη συνέντευξή της η Δανάη Μπάρκα ανέφερε πως κάθε «μπόρα» στη ζωή της έχει μάθει να ανταπεξέρχεται επειδή έχει άτομα δίπλα της που είναι «ομπρέλες».

Εκτός από την ομπρέλα όμως, υπάρχει και το ουράνιο τόξο που μπορείς να περιμένεις μετά τη μπόρα. Ανήκω στην ομάδα των ανθρώπων που πιστεύουν ότι αν σταματάς σε κάθε γωνία να πετάς πέτρες στα σκυλιά που γαβγίζουν, δε θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου. Όταν ξέρω ότι εγώ κοιμάμαι καλά το βράδυ και έχω γύρω μου ανθρώπους που είναι ασπίδες και ομπρέλες... παίρνω μια βαθιά ανάσα γίνομαι μούσκεμα στην μπόρα και μετά γυρνάω σπίτι μου φοράω στεγνά ρούχα και η ζωή συνεχίζει.

Σαφώς και κοιμάται ήσυχη η Δανάη Μπάρκα και στην πρώτη συνέντευξη μετά από καιρό είπε μόνο αλήθειες