Πώς θα καταφέρει η Στάσα να σώσει τον Ρήγα στο Προξενιό της Ιουλίας μετά τον πυροβολισμό του Ραζίνη;

Κατερίνα Μπούσιου
Πώς θα καταφέρει η Στάσα να σώσει τον Ρήγα στο Προξενιό της Ιουλίας μετά τον πυροβολισμό του Ραζίνη;

Πυροβολεί τον Στράτο, τον άγνωστο μέχρι στιγμής πατέρα του. Μέχρι πότε στο Προξενιό της Ιουλίας θα κρατηθούν τα μυστικά του παρελθόντος;

Γάμος και γέννα μαζί, δύο σε ένα χαρές είχαμε στο Προξενιό της Ιουλίας σε ένα επεισόδιο που άνοιξε το τρίτο και σημαντικότερο κεφάλαιο της σειράς, η οποία κάνει φινάλε στις αρχές του Ιουνίου. Και από τον γάμο του Γρηγόρη θα πάμε σε μία νέα τραγωδία με τον Ρήγα να κάνει απόπειρα δολοφονίας στον άγνωστο μέχρι στιγμής πραγματικό του πατέρα Στράτο Ραζίνη. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ξανά η Ελισάβετ Μουτάφη. Την περιμένει και χειρότερη βέβαια προς το φινάλε.

https://www.instagram.com/reel/C5X_QnkCfZk/

Γάμος υπό τους ήχους της Σάττι

Ο Δημήτρης Σέρφας που υποδύεται τον Γρηγόρη στο Προξενιό της Ιουλίας, έκανε χθες τον τηλεοπτικό του γάμο με την Σίσσυ Τουμάση τη Φιλιώ του. Βέβαια όλοι τους ευχήθηκαν βίον ανθρόσπαρτον, αλλά αυτός ο βίος θα είναι μικρός. Ήδη σε έχω προειδοποιήσει για επανασύνδεση του με την Ιουλία.

serfas.jpg

Η σύγκρουση Γιωργίκη και Γρηγόρη στο Προξενιό της Ιουλίας μετά την αποκάλυψη για τη μικρή Ευγενία

Στο πολύωρο γύρισμα του γάμου, οι ηθοποιοί περνούσαν καλύτερα στα παρασκήνια. Με γαμπρό και αδελφή της νύφης να χορεύουν το «Ζάρι» της Χριστίνας Σάττι. Ο Τύρναβος «πάει» Eurovision.

Από την άλλη πλευρά από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η ζωή της Στάσας - Ελισάβετ Μουτάφη. Καταρχάς υπάρχει ο μόνιμος εφιάλτης με την Ιουλία. Η οποία την ώρα του γάμου του πρώην συντρόφου της γεννούσε εν αγνοία του το παιδί τους. Η μάνα Στάσα ζει με τον φόβο μήπως αποκαλυφθεί η αλήθεια. Τι να αποκαλυφθεί δηλαδή, που η Χάδω το πήρε αμέσως είδηση: «Σα μεγάλο είναι το παιδί».

Τώρα υπάρχει και δεύτερο βάσανο. Η έλξη προς τον Στασινόπουλο. Και εμφανίζεται και τρίτο. Ο γιος της Ρήγας ξανά σε προβλήματα. Αυτή τη φορά άλυτα. Που τη βάζουν και εκείνη σε ένα μεγάλο δίλημμα για να αποκαλύψει το παρελθόν της.

Την ώρα που είναι στο νεκροταφείο εμφανίζεται ο Στράτος Ραζίνης (φυγάς από τη φυλακή) και τυχαία εκείνη τη στιγμή βρίσκεται και ο Ρήγας. Με το όπλο του πρώτου μετά από πάλη, τον τραυματίζει σοβαρά. Η ζωή του Ραζίνη κρέμεται από μία κλωστή και ο Ρήγας συλλαμβάνεται.

Φυσικά και δεν γνωρίζει πως μόλις πυροβόλησε τον βιολογικό του πατέρα. Για τον φόνο του πατέρα που τον μεγάλωσε. Η Στάσα είναι σε δύσκολη θέση. Ο μόνος τρόπος για να σώσει τον γιο της, είναι να φανεί σαν ατύχημα και μόνο αν πει στον πρώην εραστή της την αλήθεια.

Αν μάθαινε πως είναι γιος του δεν θα ήθελε να τιμωρηθεί και να του καταστρέψει τη ζωή. Λογικό ακούγεται αλλά πώς θα του το πει;

Τα spoilers αναφέρουν ωστόσο ότι ο Ραζίνης δεν θα ζήσει. Αυτό όμως σημαίνει και μία νέα βεντέτα ανάμεσα στην οικογένεια του Γρηγόρη και της Ιουλίας.

Υπάρχει άλλωστε και άλλο μυστικό. Το κάτωθι.

Το μυστικό της Τρικαλιώτη στο Προξενιό της Ιουλίας δίνει το κίνητρο στον Γρηγόρη για εκδίκηση

Γενικά στον Τύρναβο δεν ξέρουν ακόμη τα παιδιά ποιος είναι ο πραγματικός τους πατέρας και αδελφός. Η Στάσα ωστόσο τη μεγαλύτερη τραγωδία θα τη βιώσει με τη δολοφονία του Γιωργίκη, τη σύλληψη της κόρης της και την εγγονή της να αγνοείται. Η σκηνή ήταν συγκινητική.