Θα είναι θλιβερό το τέλος του Χρήστου στο Προξενιό της Ιουλίας; Ο νέος γρίφος για τη μοιραία νύχτα 

Κατερίνα Μπούσιου
Θα είναι θλιβερό το τέλος του Χρήστου στο Προξενιό της Ιουλίας; Ο νέος γρίφος για τη μοιραία νύχτα 

Η δήλωση της τηλεοπτικής Δέσπως και τα μυστηριώδη γυρίσματα του τέλους στο Προξενιό της Ιουλίας.  

Ο νεαρός ηθοποιός Δημήτρης Αριανούτσος που υποδύεται τον Χρήστο στο Προξενιό της Ιουλίας έχει έναν δύσκολο και καθοριστικό ρόλο στο φινάλε του πατέρα του και της σειράς. Θα είναι θλιβερή όπως προμηνύεται και η δική του κατάληξη; Αυτόν τον γρίφο θα λύσουμε όπως και τη νέα δήλωση της τηλεοπτικής Δέσπως - Ιζαμπέλας Φούλοπ για τη δική της συμμετοχή σε όσα θα συμβούν, ειδικά μετά την πρόσφατη αποκάλυψη ενός πλάνου της.

Η επιστροφή από το ψυχιατρείο

Ο Δημήτρης Αριανούτσος είναι γνωστός για τις παραστάσεις του στο θεατρικό κοινό, αλλά γνωστός στους τηλεθεατές και από τη συμμετοχή του στη σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς», στην ΕΡΤ που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Στο Προξενιό της Ιουλίας ξαναβρίσκεται με την τότε τηλεοπτική του μητέρα Ελισάβετ Μουτάφη, μόνο που τώρα, είναι πεθερά του πατέρα του.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το άλμα του χρόνου στη σειρά φέρνει Γρηγόρη και Ιουλία ξανά κοντά

Ως Χρήστος, κουβαλά ένα βαρύ παρελθόν, με τον μυστηριώδη θάνατο της μητέρας του, αλλά ακόμη δεν έχει καταλάβει και δεν γνωρίζει πως ο Γιωργίκης δεν είναι βιολογικός του πατέρας. Αυτό θα αργήσει ακόμη να το μάθει. Προς το παρόν οι εμμονικές του έρευνες για τη μητέρα του θα τον οδηγήσουν προσεχώς στο ψυχιατρείο με εντολή του πατέρα του, ο οποίος ζηλεύει και την καλή σχέση του γιου του με την Ιουλία.

https://www.instagram.com/p/CyBhcauIdHr/

Δεν θα είναι στο σπίτι όταν γεννηθεί η ετεροθαλής αδελφή του και κόρη της Ιουλίας, αλλά θα επιστρέψει αργότερα. Θα γυρίσει σε μία κομβική στιγμή όταν ο πατέρας του θα ξαναβγάλει τον βίαιο εαυτό του και η κακοποίηση προς τη γυναίκα του θα είναι μία καθημερινή υπόθεση. Το κλίμα στο σπίτι Προβιού θα είναι τεταμένο και από το δίδυμο Στεφανίας - Χάδως. Η πρώτη δεν του συγχώρησε ποτέ πως έκλεισε τον Χρήστο της σε ίδρυμα. Τον πονά και τον αγαπά σα δικό της παιδί. Και αυτή η αγάπη της Στεφανίας, δεν ξέρουμε σε τι μπορεί να την οδηγήσει. Κράτησέ το ως στοιχείο αυτό μέχρι νεωτέρας.

https://www.instagram.com/p/CzYQn-lI7TY/

Ποιο θα είναι όμως το τέλος του Χρήστου; Σίγουρα θα είναι από τους επιζώντες. Θα έχει μάθει πως είναι γιος του Ανέστη τελικά (δηλαδή του πατέρα Επιφάνειου) αλλά η ψυχική του υγεία θα έχει κλονιστεί αρκετά ξανά, ειδικά μετά τη μοιραία νύχτα του φονικού στο σπίτι του. Συμμετέχει σε όσα θα συμβούν γιατί θα έχει εκείνη την ημέρα και έναν διαπληκτισμό με τον πατέρα του.

Αυτό όμως που μας μπέρδεψε περισσότερο για τη μοιραία εκείνη νύχτα την οποία σε κάθε επεισόδιο την βλέπουμε αποσπασματικά στο τέλος (έξυπνα τρικ της σκηνοθεσίας) είναι η εμπλοκή της Δέσπως. Την έχουμε δει να έχει κακοποιηθεί και κάποια φίλη της να την παροτρύνει να μιλήσει και να παραδοθεί. Η ηθοποιός Ιζαμπέλα Φούλοπ που την υποδύεται δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πως: «Τα λάθη πληρώνονται και όταν προσπαθείς να πετύχεις αυτό που θες με τον λάθος τρόπο, τελικά το πληρώνεις. Θα πέσει θύμα κακοποίησης η Δέσπω, αλλά δεν ξέρουμε από ποιον. Εμείς οι ηθοποιοί που διαβάζουμε τα σενάρια λέμε: «Τι γίνεται εδώ πέρα; Είναι ανατροπή στην ανατροπή».

https://www.instagram.com/reel/C4n4ia5slYS/

Οι σκηνές των τελευταίων επεισοδίων δηλαδή, έχουν γυριστεί αποσπασματικά, για αυτό τον λόγο, εκτός από αυτόν ή αυτήν που σκότωσε τον Γιωργίκη, κανείς άλλος δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς τι έχει συμβεί. Η σειρά είναι από τις εκπλήξεις της χρονιάς, δεν χωρά καμία αμφιβολία για αυτό. Και έχει φανς παντός είδους.

lekkas.jpg