Το Προξενιό της Ιουλίας: Το άλμα του χρόνου στη σειρά φέρνει Γρηγόρη και Ιουλία ξανά κοντά

Κατερίνα Μπούσιου
Το Προξενιό της Ιουλίας: Το άλμα του χρόνου στη σειρά φέρνει Γρηγόρη και Ιουλία ξανά κοντά

Τι θα συμβεί 5 μήνες μετά. Ένα παιδί στην οικογένεια Προβιού αναστατώνει δύο οικογένειες και το Προξενιό της Ιουλίας μας πηγαίει πιο γρήγορα στις πιο σημαντικές εξελίξεις.

Υπάρχει ένα μικρό τέχνασμα το οποίο χρησιμοποιείται τόσο σε κινηματογραφικές όσο και τηλεοπτικές παραγωγές για να εξυπηρετηθεί η πλοκή, με ένα μικρό άλμα στον χρόνο για να «τρέξουν» οι εξελίξεις. Έτσι σε λίγα επεισόδια από σήμερα, θα μεταφερθούμε 5 μήνες στο Προξενιό της Ιουλίας, μετά για να καλωσορίσουμε την κόρη του Γιωργίκη, η οποία είναι όμως η κόρη του Γρηγόρη στην πραγματικότητα. Και θα δούμε και ένα παράδοξο που θα συμβεί και θα οδηγήσει το πρώην ζευγάρι ξανά, κοντά.

Ο Γρηγόρης από μπαμπάς, νονός της κόρης του χωρίς να το γνωρίζει!

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον και έτσι στο Προξενιό της Ιουλίας, θα δούμε τον γάμο του Γρηγόρη και της Φιλιώς. Ξέρουμε ωστόσο ότι δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί στις σκηνές του φινάλε που βλέπουμε διάσπαρτα στη σειρά, έχουμε δει τη Φιλιώ να γίνεται ζευγάρι με τον γιατρό. Τουμάση - Σκουρλέτης παίζουν σημαντικό ρόλο στο φινάλε της σειράς.

Το μυστήριο με τη Δέσπω στο Προξενιό της Ιουλίας και το αίνιγμα με τη Χάδω για τη δολοφονία Γιωργίκη

Σε λίγο καιρό από σήμερα η σειρά θα κάνει ένα άλμα στον χρόνο και θα πάμε 5 μήνες μετά στον Τύρναβο, για να δούμε τι έχει συμβεί. Στο σπίτι του Προβιού υποδέχονται την κόρη του Γιωργίκη και της Ιουλίας. Το μωρό βάζει το ζευγάρι σε μία μικρή περίοδο ανακωχής από τους καβγάδες και τη ζήλια. Όχι όμως για πολύ.

Η Χάδω είναι σίγουρη πως το παιδί δεν είναι του αδελφού της, όπως πλέον και η Στεφανία. Ο Γιωργίκης έχει αμφιβολίες αλλά δεν αφήνει τον εαυτό του να το σκεφτεί σοβαρά, για να μην απογοητευτεί για δεύτερη φορά.

Βάσει των εθίμων της εποχής (εν μέρει ισχύει και σήμερα) η κουμπάρα του ζευγαριού είναι η υποψήφια ως νονά του μωρού. Και έτσι η Φιλιώ μαζί με τον Γρηγόρη θα βρεθούν να βαφτίζουν την μικρή κόρη της Ιουλίας. Πνευματικός πατέρας και κανονικός πατέρας.

https://www.instagram.com/p/C2PJ-TAouSr/

Το πλέον σίγουρο βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν είναι πως ο Γρηγόρης θα μάθει τελικά την αλήθεια για το παιδί του. Σε ένα νέο άλμα του χρόνου μερικά χρόνια μετά. Είναι μόνο ένα από τα γεγονότα που πυροδοτούν τελικά την πορεία προς το εντυπωσιακό τέλος. Η σειρά δεν θα συνεχίσει άλλωστε για δεύτερη σεζόν και θα λήξει στις αρχές Ιουνίου, όπως άλλωστε και οι περισσότερες.

Θα αναμετρηθεί όμως ο Γρηγόρης με τον Γιωργίκη για το παιδί; Αυτή θα είναι η αφορμή για τη δολοφονία; Φαίνεται ως ο πιο αυτονόητος για να κάνει το κακούργημα, αλλά αυτό θα σήμαινε πως θα έχανε τη μαγεία της η σειρά. Γιατί το μη αναμενόμενο είναι το ζητούμενο. Ωστόσο θα είναι παρών εκείνη τη βραδιά στο σπίτι του Προβιού.

Παρούσα ξέρουμε πως θα είναι και η Δέσπω. Η οποία ρωτούσε σε μία σκηνή από το μέλλον «Που είναι το παιδί». Της Ιουλίας προφανώς.

despo.png