Ο πάντα χαμογελαστός «Κρατς» ή Χρήστος Μπάρκας του MasterChef 3 έχει πια το δικό του εστιατόριο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο πάντα χαμογελαστός «Κρατς» ή Χρήστος Μπάρκας του MasterChef 3 έχει πια το δικό του εστιατόριο

Μπορεί να έγινε viral με την ατάκα του, ο Χρήστος Μπάρκας ωστόσο, ξεχώρισε με τη στάση και την συμπεριφορά του στο MasterChef 3.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον «Κρατς» από το Masterchef 3 που προβλήθηκε το 2019;

Ο 34χρονος σήμερα, Χρήστος Μπάρκας παραμένει ένας από τους πιο συμπαθείς παίκτες που πέρασαν ποτέ από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Χωρίς να μπλεχτεί σε κλίκες, στηριζόμενος στις μαγειρικές του ικανότητες - και τις ατάκες του - κατάφερε να ξεχωρίσει και να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, κατακτώντας την τρίτη θέση.

Το κάρμα τιμώρησε τον Σταμάτη στο MasterChef: Το πρώτο ποστ μετά την αποχώρηση τα είπε όλα

barkas-3.jpg

Το εστιατόριο στα Γιάννενα

Παρότι πολλοί περίμεναν πως μετά την αποχώρησή του ο συγκεκριμένος παίκτης σίγουρα θα ασχολούταν με την τηλεόραση - αφού η ευγενική φυσιογνωμία του και οι ατάκες του ήταν κάτι το μοναδικό - τελικά επέστρεψε στον τόπο του, τα Γιάννενα, ανοίγοντας το καλοκαίρι του 2022 το δικό του εστιατόριο, με το όνομα «με...Σεφ».

Όπως θα δεις και από την ανάρτησή του, ο Χρήστος παραμένει το ίδιο χαμογελαστός μετά από 5 χρόνια από τότε που τον γνωρίσαμε.

https://www.instagram.com/p/CwsZa3Vourk/

Πριν να ανοίξει το εστιατόριό του ο Χρήστος Μπάρκας είχε και το δικό του κανάλι στο YouTube, όπου μοιραζόταν παραδοσιακές συνταγές με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ωστόσο, έχει να δημοσιεύσει καινούργιο βίντεο εδώ και αρκετά χρόνια.

H viral audition του Χρήστου Μπάρκα

Πριν δείξει βέβαια, τις μαγειρικές του ικανότητες ο Χρήστος Μπάρκα είχε γράψει τη δική του ιστορία στη μνήμη των fans του διαγωνισμού μαγειρικής πριν καλά καλά μπει στην κουζίνα του MasterChef.

Κατά τη διάρκεια της audition του και την ώρα που ο Πάνος Ιωαννίδης δοκίμαζε το πιάτο του, ο Χρήστος Μπάρκας παρερμήνευσε την ερώτηση του σεφ σχετικά με το αν είναι πλυμένα σωστά τα χόρτα που είχε στο πιάτο του, δίνοντας μια από τις καλύτερες ατάκες ever του διαγωνισμού.

«Το κρατς;» ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης αναφερόμενος στο χώμα που είχαν τα χόρτα με τον Χρήστο Μπάρκα να απαντά «Το κράτησα λίγο ελαφρώς», αφού έχοντας καταγωγή από τα Γιάννενα, όπου η ντοπιολαλιά θέλει κάποιες λέξεις να χάνουν κάποιο γράμμα τους, υπέθεσε πως ο κριτής τον ρώτησε πόσο «κράτησε» τα χόρτα στη βράση.

Το Globetrotters

Τον Χρήστο Μπάρκα μετά το MasterChef τον είχαμε δει ξανά τηλεοπτικά μαζί με τον φίλο που απέκτησε μέσα από το παιχνίδι, τον Παντελή, στο Globetrotters, χαρίζοντάς μας και πάλι μοναδικές στιγμές.