Το κάρμα τιμώρησε τον Σταμάτη στο MasterChef: Το πρώτο ποστ μετά την αποχώρηση τα είπε όλα

Πατούλια Κατερίνα
Το κάρμα τιμώρησε τον Σταμάτη στο MasterChef: Το πρώτο ποστ μετά την αποχώρηση τα είπε όλα

Ακριβώς όπως ο Σταμάτης Σταυρόπουλος ευχήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Ζωή Καλλέργη να μην ανέβει ξανά στον εξώστη, ακριβώς την ίδια διαδρομή ακολούθησε κι ο ίδιος ο παίκτης του MasterChef.

To κάρμα εκδικείται, λέει ο σοφός λαός και στην περίπτωση του Σταμάτη Σταυρόπουλου από το MasterChef, το όνειρο να βρεθεί στη δεκάδα του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής έληξε άδοξα και αρκετά νωρίς.

Είχαν προηγηθεί οι προηγούμενες τοξικές συμπεριφορές του γεμάτου έπαρση Σταμάτη, κυρίως κατά της Ζωής Καλλέργη, στην οποία μια εβδομάδα νωρίτερα ευχήθηκε να μην ανέβει στον εξώστη μετά τη δοκιμασία αποχώρησης. Όπερ και εγένετο!

Το κάρμα της Ζωής κυνήγησε τον Σταμάτη

Η επίθεση στη Ζωή του MasterChef εξόργισε το κοινό: Μήπως να τιμωρηθεί ο Σταμάτης για όσα της είπε;

Και μπορεί η Ζωή να αποχώρησε και να βγήκε αληθινή η ευχή του Σταμάτη, το ίδιο όμως συνέβη και με την ψήφο της Βιβής προς τον παίκτη με την φράση «το κάνω για τη Ζωή».

Η διαδικασία αποχώρησης δεν ευνόησε τον Σταμάτη, ο οποίος στο πιάτο αντιγραφής του σεφ Βαγγέλη Βέη, έκανε τη χειρότερη προσπάθεια και άκουσε από τους κριτές πως είναι εκείνος που αποχωρεί. Και μπορεί ο Σταμάτης να μην τιμωρήθηκε για τα σχόλια που έκανε το διάστημα αυτό προς τις συμπαίκτριές του αλλά τιμωρήθηκε από την μοίρα.

«Tο κάνω για τη Ζωή», είπε η Βιβή στον Σταμάτη και στο MasterChef έχουμε δίκαιη υποψηφιότητα

Το πρώτο ποστ του Σταμάτη μετά την αποχώρηση

«Λοιπόν φιλαράκια μου αυτό ήταν το μαγικό ταξίδι στο @masterchefgr! Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους σας ειδικά τον @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos @scontizas θα τα ξαναπούμε!
Μπορεί να είχαμε κάποιες φασαρίες -παρεξηγήσεις αλλά τα αφήνω πίσω, κρατάω μόνο τα θετικά και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε», έγραψε ο παίκτης που είχε προσπαθήσει άλλες δύο φορές να μπει στον διαγωνισμό κι αυτή την τρίτη φορά αναλώθηκε στο ριάλιτι του παιχνιδιού κι όχι στη μαγειρική.

https://www.instagram.com/p/C5Zm8ghqYJj/

Αποχώρηση με δάκρυα στον εξώστη

https://www.instagram.com/p/C5ZLagXrhey/

«Ωραία εμπειρία. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ σεφ. Σίγουρα θα μου λείψουν πάρα πολλά», είπε ο Σταμάτης χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Θα μου λείψουν όλοι, κρατάω μόνο τα καλά. Πέρασα πολύ όμορφα και που γνώρισα όλα τα παιδιά. Τι να πω τώρα; Χάρηκα που σας γνώρισα, τιμή μου. Για μένα είναι νωρίς, ήθελα ένα στόχο να φτάσω στη δεκάδα. Δε θα σταματήσω αυτό που κάνω κι όποιος φτάσει στη δεκάδα ας μου αφιερώσει. Όποια όνειρα κι αν έχετε να τα πολεμάτε στο έπακρο, να μην σταματάτε, όποιος προσπαθεί και θέλει, θα πετύχει αυτό που θέλει, η ζωή είναι μεγάλη, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα για όλους θα είμαι εδώ στον τελικό», συμπλήρωσε ο παίκτης ο οποίος βλέπει στην τελική τριάδα τον Νίκο Κυψίδη, τον Κώστα και τον Λευτέρη.

Ο Κώστας και ο Χρήστος ξέσπασαν κι εκείνοι σε δάκρυα από τον εξώστη και ο Κώστας εξήγησε πως η οικογένεια του Σταμάτη πρέπει να χαίρεται για τις αξίες του παίκτη, ενώ τόνισε πως η αποχώρηση του Σταμάτη είναι απώλεια για το MasterChef και για τον ίδιο.

https://www.instagram.com/reel/C5ZLrLOMs2u/

Τα σχόλια στο Twitter/ X για την αποχώρηση του Σταμάτη