Όχι μόνο ο frontman των Lordi - 4 ακόμα διάσημοι με παράξενα κατοικίδια

Τζένη Ντεμιράι
Όχι μόνο ο frontman των Lordi - 4 ακόμα διάσημοι με παράξενα κατοικίδια

«Προσγειώνεται στο κεφάλι μου. Είναι λίγο ενοχλητικό, αλλά το έχω συνηθίσει» είχε δηλώσει παλαιότερα η Salma Hayek μιλώντας για την κουκουβάγια της.

Πολλοί είναι οι διάσημοι που κάνουν απρόσμενες επιλογές σε διάφορους τομείς της ζωής τους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μάθαμε ότι ο Mr. Lordi, ο frontman των Lordi που κέρδισαν στη Eurovision το 2006, έχει για κάτοικίδιο ένα φίδι. Αυτή η ιδιαιτερότητά του μας έκανε να αναρωτηθούμε, ποιοι διάσημοι είχαν τα ποιο παράξενα κατοικίδια;

Sacha Baron Cohen και η Isla Fisher ανακοινώνουν διαζύγιο μετά από 13 χρόνια γάμου

Leonardo DiCaprio – Χελώνα

Σύμφωνα με το People, ο DiCaprio είχε μια αφρικανική χελώνα, γνωστή και ως χελώνα Sulcata. Ο ηθοποιός αγόρασε το εξωτικό κατοικίδιο ζώο για 400 δολάρια στο North American Reptile Breeders Conference and Trade Show το 2010. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο ηθοποιός έκανε ερωτήσεις σχετικά με το πώς θα μπορούσε να φροντίσει το νέο του κατοικίδιο. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν ο ηθοποιός εξακολουθεί να έχει τη χελώνα ή αν την έστειλε σε κάποιο καταφύγιο.

14th Governors Awards - Arrivals
Leonardo DiCaprio arrives at the Governors Awards on Tuesday, Jan. 9, 2024, at the Dolby Ballroom in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)Invision

Salma Hayek – Κουκουβάγια

Το κατοικίδιο ζώο της Salma Hayek, η κουκουβάγια με το λευκό πρόσωπο, ο Kering, ήταν αρχικά ένα δώρο του Αγίου Βαλεντίνου στον σύζυγό της πριν από τέσσερα χρόνια. Πριν αποφασίσει να κάνει το πουλί δώρο, η Hayek είδε μια διαφήμιση που αφορούσε τη διάσωση κουκουβάγιας και έκανε μια μικρή έρευνα, μαθαίνοντας υπεύθυνα τι είδους φροντίδα χρειάζονται.

Τελικά, την απέκτησε και αφού το έκανε έχει αποκαλύψει ότι έχουν έρθει πολύ κοντά, με το πουλί να κοιμάται ακόμη και μαζί της όταν ο σύζυγός της λείπει από την πόλη. «Έρχεται και με αγκαλιάζει... μερικές φορές στη μέση της νύχτας. Προσγειώνεται στο κεφάλι μου. Είναι λίγο ενοχλητικό, αλλά το έχω συνηθίσει», είπε χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξη.

https://www.instagram.com/p/CIjClKeph93/

Justin Bieber - Πίθηκος Capuchin

Όταν ο Justin Bieber απέκτησε ένα κατοικίδιο πιθηκάκι ως δώρο γενεθλίων από έναν συγγενή του και αποφάσισε να το πάρει μαζί του σε ένα ταξίδι στη Γερμανία, τα πράγματα έγιναν άσχημα. Η μαϊμού, με το όνομα OG Mally, αποδείχθηκε ότι ήταν ζώο υπό εξαφάνιση στη Γερμανία και κατασχέθηκε από τις αρχές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Στον Bieber επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 8000 δολαρίων για το περιστατικό. Αφού μπήκε σε καραντίνα για μικρό χρονικό διάστημα, ο OG Mally μεταφέρθηκε σε ζωολογικό κήπο στη γερμανική πόλη Hodenhagan.

Justin Bieber's monkey at animal shelter in Munich

Nicolas Cage – Χταπόδι

Ο Nicolas Cage είναι γνωστός για το γεγονός ότι δεν κρατιέται όταν πρόκειται να ξοδέψει χρήματα. Ήξερες ότι έχει ένα κρανίο δεινοσαύρου 7 εκατομμυρίων ετών; Ή ένα έρημο νησί; Λοιπόν, ο κατάλογος γίνεται όλο και πιο τρελός. Ο ηθοποιός του Ghost Rider είχε επίσης στην κατοχή του δύο αλμπίνο κόμπρες, τις οποίες κατέληξε να δώσει σε ζωολογικό κήπο, ενώ πλήρωσε 150.000 δολάρια για να έχει ένα χταπόδι ως κατοικίδιο.

2024 SXSW -