Σίσσυ Χρηστίδου: Το λευκό είναι το αγαπημένο της χρώμα που κολακεύει τις γυναικείες καμπύλες

Το λευκό είναι για εκείνη το χρώμα της φετινής άνοιξης. 

Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε έναν μύθο! Έχουμε επηρεαστεί όλες εμείς οι γυναίκες για το ποια τελικά χρώματα κολακεύουν την σιλουέτα μας... Η αλήθεια είναι πώς δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, το σημαντικό είναι ό, τι επιλέγουμε να φορέσουμε στην καθημερινότητά μας, να μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα και πάνω απ’ όλα ο εαυτός μας.

Σουλτάτος και Λασκαράκη γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της κουμπαράς τους Λένιας Παπακαλιάτη

Το λευκό είναι το χρώμα του καλοκαιριού

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας μύθος ότι τα σκουρόχρωμα ρούχα και κυρίως το μαύρο αδυνατίζει και μακραίνει τη σιλουέτα. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και ευτυχώς τώρα πια έχουμε πολλές αποδείξεις από τις fashion influencers, που καθημερινά μας δείχνουν μέσα από τα social media, τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να συνδυάσεις έντονα χρώματα και περίεργα prints και να δείχνεις πάντα κομψή και όμορφη.

https://www.instagram.com/p/C5atfupsmT4/

Η Σίσσυ Χρηστίδου, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, που αγαπά τη σιλουέτα της και είναι ένα παράδειγμα για το πώς μπορείς να αναδείξεις σωστά τις καμπύλες σου.

435110342_2371919856331354_1693565123424043015_n.jpg

Η Σίσσυ, φαίνεται πώς αυτήν άνοιξη έχει αγκαλιάσει το λευκό χρώμα και για αυτό το προτιμάει συχνά και στις εμφανίσεις της. Πριν λίγες μέρες, επέλεξε για το μανικιούρ της ένα λευκό βερνίκι που φώτισε τα άκρα της, ενώ σήμερα στο πλατό της πρωινής της εκπομπής φόρεσε μία λευκή ολόσωμη φόρμα με διπλό δέσιμο στο λαιμό και λευκά high heels. Τα ginger μαλλιά της τα άφησε ίσια κάτω με χωρίστρα στη μέση, ενώ για το μακιγιάζ επέλεξε ροζ αποχρώσεις που δημιουργούσαν την τέλεια αρμονία με το συνολικό look.

Η Σίσσυ επιλέγει το λευκό χρώμα και στο manicure

434683700_346017524595244_8063985346281928356_n.jpg

Τέλος τα μαύρα νύχια! Η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε το λευκό manicure που είναι must αυτή την εποχή

Η εμφάνιση της αγαπημένης παρουσιάστριας είναι θηλυκή και σέξι, ενώ το λευκό χρώμα αγκαλιάζει τη σιλουέτα της και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα δυνατά της σημεία. Το λευκό είναι ένα χρώμα που συμβολίζει την αγνότητα, την καθαριότητα και την αρμονία. Αν το αγαπημένο σου χρώμα είναι το λευκό και το επιλέγεις συνεχώς στα outfits σου, τότε δείχνει ότι πηγάζει από πίσω μία ήρεμη προσωπικότητα που κρύβει αναπάντεχες και όμορφες εκπλήξεις.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς βιώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της