«Χαλάρωση, ηρεμία, ξεκούραση κι εσύ», έγραψε ο Σάκης στην Κάτια και τα σχόλια «έπεσαν βροχή»

Τζένη Ντεμιράι
«Χαλάρωση, ηρεμία, ξεκούραση κι εσύ», έγραψε ο Σάκης στην Κάτια και τα σχόλια «έπεσαν βροχή»

«Αυτό το ζευγάρι όσο μεγαλώνει γίνεται και πιο όμορφο. Τι κάνει δεν μπορώ να καταλάβω», είπε το κοινό για Σάκη και Κάτια και καταλαβαίνουμε το γιατί.

Τον πιο τρυφερό τρόπο βρήκε ο Σάκης Ρουβάς για να κάνει μία ανάρτηση με τον ήχο του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Τι μάτια».

Ταξίδι χαλάρωσης για δύο

Ο τραγουδιστής επέλεξε να δείξει δημόσια ότι αφιερώνει το συγκεκριμένο κομμάτι στην γυναίκα της ζωής του, Κάτια Ζυγούλη, χωρίς να πει ούτε λέξη. Αντί για αυτό, προτίμησε να δείξει με ένα φιλί ότι η Κάτια είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ευτυχίας του.

Στο βίντεο το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Μεσσηνία, απολαμβάνοντας μικρές στιγμές ξεκούρασης και αγάπης.

Στην περιγραφή της ανάρτησης ο Σάκης έγραψε «Χαλάρωση, ηρεμία, ξεκούραση κι εσύ», δείχνοντας και με αυτόν τον τρόπο τον σπουδαίο ρόλο που παίζει η Κάτια στη ζωή του.

Η Αναστασία Ρουβά δεν έκρυψε ότι είναι μία original Ρουβίτσα και έγινε viral

Σάκης- Κάτια = L.F.E

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα από τα πρόσωπα που το κοινό αγαπά και υποστηρίζει σε κάθε του βήμα. Εκτός από την επαγγελματική του ζωή, όμως, οι χρήστες του διαδικτύου δείχνουν ιδιαίτερη αγάπη και στην οικογένειά του, θεωρώντας ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογενειακή ζωή, πλάι στην Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους.

Αυτό φάνηκε και στα σχόλια της ανάρτησης που έκανε ο τραγουδιστής την Κυριακή 7 Απριλίου.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που εστίασαν στην ομορφιά του ζευγαριού αλλά και στο γεγονός ότι πλέον έχουν αρχίσει να μοιάζουν ο ένας με τον άλλον. Κάποιος χρήστης του TikTok έγραψε:

Λίγο παρακάτω, κάποιος ακόμα αναφέρει «Πόσο ωραίος άνθρωπος! Καλός σύντροφος, οικογενειάρχης, με αρχές, ευγενικός, δεν υπήρξε ποτέ καβαλημένος στη ζωή του. Αξιοθαύμαστος καλλιτέχνης και πάνω απ’ όλα άνθρωπος».

Ένας ακόμα χρήστης της ίδιας πλατφόρμας γράφει «Εκπέμπετε πολλά θετικά μηνύματα-συναισθήματα τα οποία δυστυχώς μας λείπουν. Ευχαριστούμε».

Screenshot-2024-04-08-092127.png

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε και στο Instagram τη συγκεκριμένη ανάρτηση, την οποία έχουν σχολιάσει με τα πιο όμορφα λόγια fans του ζευγαριού και celebs όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ρούλα Ρέβη.

sakis.jpg

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο μανάβης του εαυτού του και ένας παλιός γνωστός του επιβεβαιώνει μία αλήθεια

Πώς ξεκίνησαν όλα

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μετρούν περισσότερα από 18 χρόνια κοινής ζωής και έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Γνωρίστηκαν το 2003 στα γυρίσματα διαφημιστικού σποτ εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, στο οποίο συμμετείχαν και οι δύο. Στο σενάριο, η Κάτια χαστούκιζε τον Σάκη και αυτό το χαστούκι φαίνεται ότι έγινε η αρχή του έρωτά τους.

Μιλώντας στο κανάλι της στο YouTube για την αρχή της σχέσης της με τον Σάκη Ρουβά, η Κάτια Ζυγούλη είχε πει:

«Τον πρώτο καιρό απλά ήμουν τυφλή από έρωτα. Στην πορεία, μπήκε λίγο και η λογική. Τα χρόνια πέρασαν. Κατάλαβα και το είχα νιώσει πολλές στιγμές (σ.σ. ότι είναι ο άνθρωπός μου), αλλά η μεγάλη απόφαση ήρθε όταν είπα ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάω παρά τις δυσκολίες -γιατί όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας, μην κοροϊδευόμαστε».

Παντρεύτηκαν μετά από 13 χρόνια σχέσης, στις 3 Ιουλίου του 2017 και η ευτυχία τους συμπληρώθηκε με τον ερχομό των τεσσάρων παιδιών τους (Αναστασία, Αριάδνη, Αλέξανδρος και Απόλλωνας).

Τα τελευταία χρόνια ζουν στο Νέο Βουτζά και μεγαλώνουν τα παιδιά τους δίπλα στην φύση και κοντά στην θάλασσα. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο είναι αρκετά εξωστρεφείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγουν να δημοσιεύσουν εικόνες και βίντεο από στιγμές της οικογενειακής τους ζωής.

Η Κάτια βρίσκεται συχνά κάτω από τη σκηνή, υποστηρίζοντας τον Σάκη, κι εκείνος συχνά την πλησιάζει και την φιλά. Όπως έκανε στο παρακάτω στιγμιότυπο, το οποίο μάλιστα δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στην περιγραφή «Η δύναμή μου».

https://www.instagram.com/reel/Cv2nE5eN0pn/

Πηγή κεντρικής εικόνας: ndp