Η Αναστασία Ρουβά δεν έκρυψε ότι είναι μία original Ρουβίτσα και έγινε viral

Τζένη Ντεμιράι
Η Αναστασία Ρουβά δεν έκρυψε ότι είναι μία original Ρουβίτσα και έγινε viral

«Μπράβο στον Σάκη και στην κόρη του για την όμορφη στιγμή που μας χάρισαν», έγραψε κάποιος κάτω από βίντεο στο TikTok.

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να έχει μία εξαιρετικά πετυχημένη πορεία στον κόσμο της μουσικής και χιλιάδες θαυμαστές να το ακολουθούν σε κάθε του βήμα, ωστόσο, η μεγαλύτερη θαυμάστριά δεν φαίνεται να είναι κάποια που δημιούργησε ένα από τα διαδικτυακά του fan clubs αλλά ένα πολυαγαπημένο του πρόσωπο.

Στην ιστορία που διηγήθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Σάκη Ρουβά όλοι πρόσεξαν δύο πράγματα

Η Αναστασία Ρουβά είναι η μεγαλύτερη fan του πατέρα της

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok απαθανατίζει την μεγαλύτερη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία, να βρίσκεται μπροστά από τη σκηνή που τραγουδά ο πατέρας της και να του πετάει λουλούδια.

Το συγκεκριμένο βίντεο, που δημοσίευσε στο TikTok θαμώνας του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς έχει συγκεντρώσει πάνω από 35.000 likes, ενώ αρκετοί είναι και εκείνοι που θέλησαν να σχολιάσουν το στιγμιότυπο αλλά και την λεζάντα που το συνόδεψε, στην οποία αναφέρεται: «Όταν η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια είναι η κόρη σου… και λιώνει».

Κάποιος έγραψε αναφερόμενος στην 15χρονη Αναστασία «Original Ρουβίτσα», ενώ σε ένα άλλο σχόλιο κάποιος έστειλε θετική ενέργεια λέγοντας «Όταν βλέπω αγάπη σε βίντεο τι το καλύτερο. Σπάνιο στις μέρες μας. Μπράβο στον Σάκη και στην κόρη του για την όμορφη στιγμή που μας χάρισαν».

Και fan και ταλέντο

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική φορά που η Αναστασία Ρουβά έχει δείξει ότι είναι μία πραγματική fan του πατέρα της. Τον περασμένο Νοέμβριο είχε βρεθεί και πάλι στο Έναστρον, όπου ο Σάκης Ρουβάς τραγουδά με τις Μέλισσες την τρέχουσα σεζόν, και είχε γιορτάσει εκεί τα γενέθλιά της, με φίλους και την μητέρα της, Κάτια Ζυγούλη.

Τότε η Αναστασία χόρευε και τραγουδούσε τα τραγούδια του πατέρα της σαν γνήσια Ρουβίτσα, ενώ, η μητέρα της βρισκόταν διακριτικά στον χώρο.

Τότε, μάλιστα, με αφορμή το γεγονός ότι η Αναστασία είχε τα γενέθλιά της λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 2 Νοεμβρίου, ο Σάκης βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να της τραγουδήσει live το «Happy Birthday». «Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στην κόρη μου που είναι σήμερα εδώ», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής και άρχισε να εμηνεύει α καπέλα το κομμάτι.

Μόλις τελείωσε την γλυκιά του αφιέρωση πρόσθεσε απευθυνόμενος στην Αναστασία «μεγάλωσες, πηγαίνεις και στα κλαμπ τώρα, αχ», με εκείνη να χαμογελά και να τον κοιτάζει με περηφάνια και αγάπη.

Στο Έναστρον ο Σάκης Ρουβάς έκανε live την πιο τρυφερή αφιέρωση στην Κάτια & την κόρη τους Αναστασία

Πέρα από fan, βέβαια, η Αναστασία φαίνεται ότι έχει ήδη οραματιστεί τον εαυτό της να βρίσκεται πάνω στην σκηνή και να τραγουδά. Σε βίντεο που είχε ανεβάσει ο Σάκης την περίοδο των Χριστουγέννων μάλιστα είχαμε διαπιστώσει ότι η 15χρονη κόρη του έχει πολύ ωραία φωνή. Ενώ σε δικές της δημοσιεύσεις φαίνεται ότι αγαπά τον χορό και την μουσική.