Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγινε «μαμά» στο TikTok και oι fans τόνισαν πόσο πολύ της πάει η μητρότητα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγινε «μαμά» στο TikTok και oι fans τόνισαν πόσο πολύ της πάει η μητρότητα

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι κυριολεκτικά αχώριστοι. Οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια που πέρασαν ποτέ από το ελληνικό Survivor.

Ο θυελλώδης έρωτάς τους οδήγησε σε χωρισμό λίγο μετά την πρώτη καραντίνα ωστόσο η απρόσμενη είσοδος του επιχειρηματία στο reality επιβίωσης αποδείχθηκε μοιραία για την πορεία της σχέσης τους.

H Mαριαλένα είναι πιο ήρεμη-λαμπερή από ποτέ και οι fans της εύχονται να γίνει σύντομα μαμά

Ηρεμία και ευτυχία «ακτινοβολεί» το τελευταίο διάστημα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε ένα fun video στο TikTok με τις κολλητές της.

Όπως θα δεις παρακάτω η γυμνάστρια κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της φίλης της και οι fans επισήμαναν πόσο πολύ της ταιριάζει η μητρότητα.

Τα σχόλια κάτω από το post έπεσαν σαν βροχή με τους χρήστες της πλατφόρμας να εύχονται: «έλα Μαριαλένα κάνε δικά σου παιδάκια θα γίνεις η πιο όμορφη μαμά».

Screenshot-2024-03-04-113608.png

«Πόσο σου πάει ένα παιδάκι σύντομα με τον Σάκη», έγραψε μια άλλη fan.

Screenshot-2024-03-04-113614.png

Τόσο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλά και ο Σάκης Κατσούλης έχουν εκφράσει δημόσια την επιθυμία τους να γίνουν γονείς στο άμεσο μέλλον, οπότε δεν θα μας εκπλήξει αν δούμε ότι τελικά αποφάσισαν να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

«Το παιδί μας με τη Μαριαλένα… έρχεται. Είμαι ρομαντικός και η Μαριαλένα δυναμική και πρέπει να κάνω κάτι που θα το θυμάται σε όλη της τη ζωή», είχε δηλώσει ο Σάκης Κατσούλης στην κάμερα του «Happy Day».

Κατσούλης-Ρουμελιώτη είναι οι μεγάλοι νικητές στον έρωτα

Η επανασύνδεσή τους έγινε στον Άγιο Δομίνικο το 2021, όταν και οι δυο παίκτες συμμετείχαν στην ομάδα των Μαχητών. Σήμερα οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη στα δυτικά προάστια και όλα δείχνουν πως ο γάμος δεν αργεί να έρθει.

https://www.instagram.com/reel/C3VLk0jtyp9/

Ο νικητής του Survivor-επιχειρηματίας και η γνωστή γυμνάστρια αγαπούν τα ταξίδια και μαζί έχουν επισκεφθεί μερικούς από τους ωραιότερους προορισμούς τόσο εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Σάκης Κατσούλης: Η λιτή ζωή και η ονομαστική γιορτή του νικητή του Survivor All Star στο πάρκο

Το ζευγάρι είναι πολύ ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν κάνει δυναμικό comeback στο TikTok, όπου δημοσιεύουν χιουμοριστικά videos με αποτέλεσμα να γίνονται συχνά viral.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκαν πρόσφατα στην εκπομπή «The Break» όπου μίλησαν στη Βάσω Λασκαράκη για την σχέση τους αλλά και τη συμμετοχή τους στο Survivor.

«Έχω πει πολλά για τον Σάκη γιατί εγώ πριν φύγω για το Survivor ο Σάκης είχε μια περιπετειούλα με μια κοπέλα. Για να εξηγήσω και να δικαιολογήσω την αντίδρασή μου. Είχε μια περιπέτεια με την συγκεκριμένη κοπέλα με την οποία μπήκαν μαζί στο παιχνίδι. Εγώ όταν είχα φύγει για Άγιο Δομίνικο τους είχα αφήσει να είναι μαζί», εξομολογήθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Και πρόσθεσε: «Όταν τους είδα να έρχονται μαζί στην παραλία, που εγώ για δύο μήνες δεν ήξερα τι γίνεται στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι ότι… εντάξει, ήρθαν να μου κάνουν πλάκα αυτοί οι δύο. Σκάσανε ζευγαράκι να μου πουν τί εμένα εδώ πέρα που είμαι δύο μήνες… Και λίγα είπα».

Σάκης και Μαριαλένα είχαν βρεθεί στο πλατό του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με τον επιχειρηματία να δηλώνει: «Είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Όταν άνοιξα το πρώτο μου μαγαζί, δούλευε στη διπλανή καφετέρια. Την πρώτη φορά που μου έφερε τον καφέ μου και την είδα, είπα ότι θα την κάνω γυναίκα μου».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: sakiskats