Τις ευχές για τα 60α γενέθλια, ο Russell Crowe τις απάντησε με τρόπο που μόνο ένας Μονομάχος μπορεί

Πατούλια Κατερίνα
Τις ευχές για τα 60α γενέθλια, ο Russell Crowe τις απάντησε με τρόπο που μόνο ένας Μονομάχος μπορεί

Η πιο τρυφερή ευχή για τα 60α γενέθλια του Russell Crowe ήρθε από την πρώην του, ηθοποιό Danielle Spencer.

Ο Gladiator έγινε 60 ετών! Ο Russell Crowe είχε γενέθλια και τα γιόρτασε εναλλακτικά με διαλογισμό, δουλειά και λίγο τένις!

Ο ηθοποιός ευχαρίστησε τους fans του για τις ευχές τους από τη Βουδαπέστη, στην οποία συνεχίζει τα γυρίσματα της ταινίας Nuremberg στο πλευρό του Rami Malek και του Michael Shannon.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στο προφίλ του στο Twitter/ X ευχαρίστησε όσους τον θυμήθηκαν για τις ευχές τους, μιλώντας εν μέρει στα Αγγλικά και εν μέρει στα Ιταλικά ως γνήσιος Μονομάχος, τονίζοντας πως ξύπνησε αργά, έμαθε δέκα σελίδες από το σενάριο της ταινίας, βρέθηκεωσε σπα, έπαιξε τένις και κοιμήθηκε νωρίς.

Ο Russell Crowe βρήκε τον παλιό καλό εαυτό του κι όλοι μιλούν για την επιστροφή του Gladiator

Όλοι μιλούσαν άλλωστε τελευταία για την ανανεωμένη και πιο υγιή εικόνα του ηθοποιού, ο οποίος και ξύρισε το μούσι του μετά από 5 χρόνια και δείχνει να έχει αφήσει στο παρελθόν τις καταχρήσεις.

Το ζεστό μήνυμα ήρθε από την πρώην!

Πάντως, το πιο ωραίο βίντεο ευχών, ήρθε από την πρώην σύζυγο του Crowe και μητέρα των παιδιών του, το οποίο συνόδευσε με τα τρυφερά λόγια αγάπης που αρμόζουν σε μια σχέση 35 ετών.

«Χαρούμενα 60 γενέθλια Russell Crowe. Δύσκολο να πιστέψω πως σε ξέρω 35 χρόνια, ευχαριστώ τον κύριο George Ogilvie που μας έκανε κάστινγκ για το The Crossing πριν τόσα πολλά χρόνια. Ήταν το ξεκίνημα μιας μακράς φιλίας που μετατράπηκε σε γάμο και μας έφερε τα μεγαλύτερα κατορθώματά μας, τον Charlie και τον Tennyson. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων που τα μονοπάτια μας συναντήθηκαν, να έχεις υπέροχα γενέθλια», έγραψε χαρακτηριστικά η Danielle Spencer.

https://www.instagram.com/reel/C5cXjLivOBF/

Ο Russell Crowe βρήκε τον παλιό καλό εαυτό του κι όλοι μιλούν για την επιστροφή του Gladiator

Ο Russell φροντίζει και την οικογένειά του και τελευταία έχει έρθει κοντά στα παιδιά του μιας και το καλοκαίρι τον είδαμε να κάνει διακοπές στην Ιταλία με τους γιους του.

https://www.instagram.com/reel/C2RGZ17vXfw/

Εκεί ήταν και η πρώην σύζυγός του, η ηθοποιός Danielle Spencer, που φωτογράφισε τον Crowe με τους γιους του, Charles και Tennyson μπροστά στην Fontana Di Trevi.

To 1989, ο ηθοποιός συνάντησε την Αυστραλή τραγουδίστρια Danielle Spencer ενώ εργαζόταν στην ταινία The Crossing και οι δυο τους ξεκίνησαν μια σχέση ζωής. Το 2000, ο Crowe μπήκε σε σχέση με τη Meg Ryan ενώ εργαζόταν στην ταινία Proof of Life ενώ το 2001, ο Crow και Spencer τα βρήκαν ξανά και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, τον Απρίλιο του 2003.

Ο γάμος έλαβε χώρα την ημέρα που ο Russell έκλεινε τα 39 και το ζευγάρι απέκτησε δύο γιους, τον Charles Spencer Crowe (γεννημένος στις 21 Δεκεμβρίου 2003) και τον Tennyson Spencer Crowe (γεννημένος στις 7 Ιουλίου 2006).

Τον Οκτώβριο του 2012, έγινε γνωστό πως το ζευγάρι χώρισε ενώ το διαζύγιο βγήκε οριστικά τον Απρίλιο του 2018.