Τα νέα πλάνα του Famagusta, η παγίδα στον Λούλη και το νέο πρόσωπο που θα λύσει τον γρίφο

Κατερίνα Μπούσιου
Τα νέα πλάνα του Famagusta, η παγίδα στον Λούλη και το νέο πρόσωπο που θα λύσει τον γρίφο

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο του Famagusta όπου η εξαφάνιση της Ελένης δημιουργεί αναστάτωση και διακόπτει για λίγο το ντοκιμαντέρ για τους αγνοούμενους που ετοιμάζει ο Μάικλ - Χρήστος Λούλης.                                

Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και του Mega Famagusta, συνεχίζει σήμερα το τηλεοπτικό της ταξίδι με το δεύτερο και αποκαλυπτικό επεισόδιο. Μία δολοφονία επισκιάζει το ιστορικό πλαίσιο της έρευνας του Χρήστου Λούλη, πριν θεωρηθεί ύποπτος για τη δολοφονία της Ελένης. Μία νέα γυναίκα που μπαίνει στη σειρά γίνεται η σύμμαχος του αλλά ίσως λύσει και τον γρίφο με το παρελθόν της νεαρής κοπέλας και σου έχουμε και αποκλειστικές φωτογραφίες για αυτό.

Τα δύο μυστικά Παύλου και Θοδωρή και η παγίδα στον Λούλη

Το πρώτο επεισόδιο του Famagusta, ενθουσίασε και συγκίνησε το κοινό. Άρα καταλαβαίνεις πως οι προσδοκίες για το δεύτερο, είναι πολύ μεγάλες. Αλλά ο Ανδρέας Γεωργίου δεν θα απογοητεύσει το κοινό του, γιατί υπάρχει ένα συγκεκριμένος στόχος σε αυτή τη νέα ιστορία μυθοπλασίας.

Σήμερα εκτός από τις μαρτυρίες για την εισβολή του Αττίλα, θα ασχοληθούμε με δύο μεγάλα μυστικά. Αρχικά, το πιο σημαντικό είναι εκείνου του Θοδωρή - Στέφανου Μιχαήλ, που έχει δολοφονήσει την Ελένη (έστω και αν είναι από ατύχημα) το οποίο θα παραμείνει για αρκετό καιρό κρυφό, με μόνη εξαίρεση τον κολλητό του Κλεάνθη.

Famagusta: O Λούλης, η Μπεμπεδέλη και η απαίτηση του κοινού στην πρεμιέρα προς τον Ανδρέα Γεωργίου

Σήμερα όλοι αναζητούν την Ελένη μέχρι που ο σκύλος της θα ανακαλύψει το πτώμα της. Ο Χρήστος Λούλης, θα βρεθεί στη θέση του υπόπτου, καθώς το θύμα που ήταν φίλη του, είχε έρθει το βράδυ στο σπίτι του και την περιέθαλψε για ένα μικρό ατύχημα που είχε. Αυτά τα στοιχεία τον ενοχοποιούν και έτσι θα συλληφθεί. Ο Θοδωρής θα το θεωρήσει ως μία καλή ευκαιρία να του στήσει μία μικρή παγίδα για να τον θεωρούν όλοι ως τον πιθανό ένοχο. Άλλωστε δεν γνωρίζουν τόσο καλά τον νεοφερμένο στην Κύπρο δημοσιογράφο για να τον υπερασπιστούν.

Ο Μάικλ θα έχει ωστόσο μία σύμμαχο σε αυτή την πορεία, εκτός από την Κατερίνα - Σοφία Παυλίδου. Αυτή είναι η Σιμώνη και αδελφή της Ελένης η οποία εμφανίζεται στην κηδεία της. Τον ρόλο θα υποδυθεί η ηθοποιός Μαριάννα Σάντη. Σε εκείνη θα εξομολογηθεί τη μαρτυρία της Ελένης σε εκείνον, ότι είχε σχέση με έναν παντρεμένο. Η Σιμώνη θα είναι εκείνη που θα ερευνήσει στη συνέχεια την προσωπική ζωή της αδελφής της και ίσως φτάσει στον Θοδωρή. Δες και τα αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα, με τη Σιμώνη, τον Μάικλ και τις έρευνες για την Ελένη.

Το δεύτερο μυστικό αφορά στον Παύλο (Ανδρέας Γεωργίου). Μόνο στην Ιφιγένεια (Βασιλική Τρουφάκου) έχει εκμυστηρευτεί πως του μένουν λίγοι μήνες ζωής λόγω της ασθένειάς του. Όλοι στην οικογένειά του αναρωτιούνται μάλιστα για ποιο λόγο περνά όλο και περισσότερο χρόνο με τον γιο τους και ότι δίνει μία νέα ευκαιρία στην μητέρα του παιδιού του, η οποία του κάνει πρόταση να είναι ξανά μαζί, μετά το διαζύγιό τους.

Ο Παύλος προσπαθεί παράλληλα να πείσει τη μητέρα του να δεχθεί την πρόταση του Μάικλ και να του μιλήσει στο ντοκιμαντέρ, για τον χαμένο γιο της. Εκείνη είναι σε δίλημμα, αλλά ο πατέρας του (Γιάννης Μπέζος) κάνει ότι μπορεί για να την αποτρέψει. Τα κίνητρά του είναι απλά: Η θλιβερή μνήμη δεν πρέπει να έρθει ξανά στην επιφάνεια γιατί καταστρέφει την ηρεμία και την ψυχολογία της γυναίκας του.

https://www.instagram.com/p/C2ikOEfIF6f/

Όπως καταλαβαίνεις, δεν θα αργήσει να γίνει η αποκάλυψη. Ήδη ο μικρός γιος του Παύλου, έχει δει το σημάδι που έχει ο Μάικλ στο χέρι του και έχουν όλοι οι άντρες της οικογένειας Σέκερη.