Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ρένεση για τη «Σπασμένη Φλέβα», τα μείον 5 κιλά σε 2 μήνες και ο νέος ρόλος

Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ρένεση για τη «Σπασμένη Φλέβα», τα μείον 5 κιλά σε 2 μήνες και ο νέος ρόλος
Instagram

«Κιλά που είχαν κατακάτσει από τη γέννα και μετά πήραν το δρόμο τους», λέει η Κλέλια. Η συνεργασία με τον Βασίλη Μπισμπίκη και ο ρόλος της Καίτης. 

Στους 172 χιλιάδες followers που έχει στο Instagram, η Κλέλια Ρένεση έχει επιλέξει να προωθεί τις απόψεις της για σοβαρά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα καθώς και νέα που αφορούν στα επαγγελματικά της. Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτησή της την είδαμε να ποζάρει με τους συνεργάτες της στα παρασκήνια της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη -ο οποίος επιστρέφει με τη «Σπασμένη Φλέβα», τέσσερα χρόνια μετά τη «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς».

Στην έκτη του ταινία, ο σκηνοθέτης συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον Βαγγέλη Μουρίκη και πρωταγωνιστής ο είναι Βασίλης Μπισμπίκης. Η Κλέλια, θέλοντας να ενημερώσει πως έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα πόζαρε με κάποιους από τους συνεργάτες της.

Από την Κλέλια Ρένεση στην Παρθένα Χοροζίδου: Ένας νέος έρωτας για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

https://www.instagram.com/reel/C5D78_9IGJT/

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν την 1η Απριλίου, σε παραγωγή των Αργοναυτών και διανομή της Tanweer. Αξίζει να αναφέρουμε πως τη μουσική υπογράφει ο Μπάμπης Παπαδόπουλος που είχε κάνει και το τραγούδι «Το ροκ του Καραγκιόζη» που είχε γίνει viral στην «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», ενώ το τραγούδι των τίτλων τέλους στη «Σπασμένη Φλέβα» ανήκει στον Λεξ.

https://www.instagram.com/p/C5OG-vJI9fK/

Η Κλέλια Ρένεση έγινε 42 και ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε αυτό που σκεφτήκαμε όλοι για αληθινές ηλικίες

Θυμίζουμε πως τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο φιλμ ενσαρκώνουν οι Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρία Κεχαγιόγλου, Μπέττυ Αρβανίτη, Στάθης Σταμουλακάτος, Κλέλια Ρένεση, Γιάννης Νιάρρος, Σοφία Κουνιά, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Γιάννης Αναστασάκης, Δημήτρης Καπετανάκος, Μαρία Καλλιμάνη και Αναστασία Χατζηαθανασίου. Μαζί τους οι : Γιώργος Σουξές, Βασίλης Κουκαλάνι, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Αντώνης Τσοτσιόπουλος, Αργύρης Γκαγκάνης, Μάγια Κώνστα, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Αλέκος Πάγκαλος, Γιώργος Κολλιόπουλος, Σταύρος Μπένος, Γεωργιάννα Νταλάρα, Nectαr de Leοn, Στέλιος Τυριακίδης, Γιώργος Βερβέρης, Γιώργος Σιδέρης, Δαυίδ Σταμούλος, Μπάμπης Πολυχρονιάδης.

Για την απόφασή της να αποχωρήσει από τη «Μουρμούρα» και να απέχει την περασμένη σεζόν είχε μιλήσει τον Νοέμβριο του 2023 η ηθοποιός. «Δεν δουλεύω έπειτα από πολλά χρόνια. Δεν… μουρμουράω. Έπρεπε να κάνω μια παύση. Έμεινα έγκυος, έκανα το παιδί, όλα μπήκαν σε μια ρότα. Η Μουρμούρα έτρεχε, όλα έτρεχαν, δεν είχα ποτέ τον χρόνο ουσιαστικά να συντάξω τη ζωή ως μάνα από την αρχή. Να δω τις προτεραιότητες. Έτρεχαν οι υποχρεώσεις. Είπα ότι πέντε χρόνια ήταν όλα εντάξει. Έδωσα ό,τι ήταν να δώσω, πήρα ό,τι ήταν να πάρω. Έπρεπε να πάρω την ανάσα μου. Να δω τη ζωή μου με το παιδί πώς θα κυλήσει η μέρα, η ζωή, να πάρω αποφάσεις».

Η αποκάλυψη για τη διατροφή της και τα κιλά της εγκυμοσύνης

Στην αρχή της εβδομάδας, η ταλαντούχα ηθοποιός ανέβασε κάποια στόρι απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις των followers της. Στο Q&A απάντησε και σχετικά με τη διατροφή της και πώς κατάφερε να χάσει κιλά που ήθελε και που είχαν προέλθει από την εγκυμοσύνη της πριν από πέντε χρόνια.

«Πολλά και συχνά γεύματα, πεντανόστιμα, βιταμίνες, φυτικές ίνες, λαχανικά μπήκαν στη διατροφή μας φουλ κι άλλαξαν το παιχνίδι. Κιλά που είχαν κατακάτσει από τη γέννα και μετά πήραν το δρόμο τους», έγραψε χαρακτηριστικά η 42χρονη Κλέλια.

Κλέλια Ρένεση απώλεια κιλών

Η Κλέλια Ρένεση θα υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ

Πριν από περίπου έναν μήνα και ειδικότερα στις 5 Μαρτίου, ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως η Κλέλια Ρένεση θα είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ στην ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Από την πλευρά της, η ηθοποιός αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρεία παραγωγής, αλλά, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για τον εν λόγω ρόλο. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, αυτές τις ημέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και ακολούθως θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.