Η Κλέλια Ρένεση έγινε 42 και ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε αυτό που σκεφτήκαμε όλοι για αληθινές ηλικίες

Η Κλέλια Ρένεση έγινε 42 και ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε αυτό που σκεφτήκαμε όλοι για αληθινές ηλικίες
Instagram

«Είσαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας», είπαν επίσης στην ηθοποιό που πριν από λίγες ώρες γιόρτασε τα γενέθλιά της με τραγούδι και το πιο cool ντύσιμο.

«Αυτό το άγριο παιδί μέσα σου σε οδηγεί στο φως», ήταν το σχόλιο του Θανάση Ευθυμιάδη στην Κλέλια Ρένεση η οποία και γιόρτασε τα γενέθλιά της στις 8 Φεβρουαρίου. Και το να διατηρήσει ένας άνθρωπος το άγριο παιδί μέσα του δείχνει πάρα πολλά πράγματα εκτός από την αγνότητα της ψυχής και την επαναστατικότητα που απαιτεί δικαιοσύνη.

Η αντισυμβατική ηθοποιός, έγινε 42 ετών και μπορεί να υπερηφανεύεται για το άγριο παιδί μέσα της που υποδηλώνει και την ουσιαστική ηλικία ενός ατόμου. Γράφοντας ένα υπέροχο κείμενο -κατάθεση ψυχής και «ταμείου ζωής» η Κλέλια είπε χαρακτηριστικά:

«42 ηλιοτρόπια φέγγουν μες το σαλόνι μου κ η χαρά μου είναι διπλή! Χαρά που όσο μεγαλώνω τους μοιάζω κ περισσότερο κ γερνάω για να λουστώ στο φως όπου το βρίσκω. Χαρά κ που νιώθω ότι μόλις γεννήθηκα κ έχω έναν κόσμο ν ανακαλύψω. Χαρά που το άγριο παιδί μέσα μου αντί να κρύβεται, σκάει μύτη όλο κ πιο συχνά! Χαρά που ξέρω πως η επόμενη αποστολή μου είναι να του δώσω το τιμόνι να οδηγήσει! Δεν ξέρω αν θα ζήσω χρόνια πολλά, ξέρω πως ζω στο τώρα μου κ πως φροντίζω να ζω καλά με όλα τα καλά κ τα στραβά μου! Η μόνη ευχή: να βρισκω φως για να γέρνω τα πέταλα μου! Ευχαριστώ για τις ευχές!!».

Η νέα περιπέτεια υγείας της Κλέλιας Ρένεση έξι μήνες μετά το ατύχημα στη Γαύδο και η διαφορά με τότε

https://www.instagram.com/p/C3F94BuoXc8/

Όπως ήταν λογικό, η ανάρτησή πλημμύρισε από ευχές ενώ κάποιος follower τόνισε πως η καλλιτέχνης «Είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας».

Untitled.png

Μία άλλη follower ευχήθηκε στην Κλέλια να «μεγαλώνει όμορφα». Και πώς να μη μεγαλώνει όμορφα ένας άνθρωπος με τόσο καθαρά μάτια.

Το δώρο που δέχθηκε ξανά η Κλέλια Ρένεση από fans της εξυμνούσε την ομορφιά της 5χρονης κόρης της

1707726285469-74090879-Untitled.png

Το σχόλιο του Θανάση Ευθυμιάδη περί «άγριου παιδιού» ήταν από εκείνα που ξεχώρισαν επίσης όπως προαναφέραμε.

rrr.png

Τα stories από το performance της Κλέλιας το σαββατοκύριακο και οι ευχές

Live εμφάνιση πραγματοποίησε η πολυτάλαντη Κλέλια, νωρίτερα μέσα στο σαββατοκύριακο. Όπως είναι γνωστό, οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες δεν περιορίζονται κι έτσι τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά και με το τραγούδι μετρώντας συνεργασίες με τους καλούς της φίλους Manu Chao, Λεωνίδα Μπαλάφα, Σωκράτη Μάλαμα.

Συνδυάζοντας δύο prints, το outfit της Κλέλιας μετατράπηκε σε μια cool επιλογή που δεν ήταν παράταιρη της ροκ φιλοσοφίας της.

Υιοθετώντας ακόμα μια φορά τη non make-up φιλοσοφία της, η Κλέλια είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε μια απλή αλογοουρά και δεν έχουμε παρά να κλείσουμε το κείμενο δίνοντάς της την ευχή περί άγριου παιδιού την οποία έκανε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Η Κλέλια Ρένεση πήγε για δουλειές με την κόρη της & αυτά τα πλάνα είναι «μεγάλο σχολείο» για όλους

Η Κλέλια Ρένεση έχει επιλέξει να μεγαλώνει την κόρη της με αξίες και γνώμονα το αληθινό νόημα που κρύβεται στην απλότητα και στη φύση. Ούσα και η ίδια «γειωμένη» η ταλαντούχα ηθοποιός έχει ανάγκη να διδάξει στην κόρη της την πραγματική ομορφιά η οποία είναι πάνω από λεφτά.

Έτσι, μια νέα της ανάρτηση το πρωί της Τρίτης 31/10, όχι μόνο συγκίνησε αλλά ήταν και «μεγάλο σχολείο» για κάθε άνθρωπο.

«Μισή ώρα πριν πάει σχολείο, με το Κοραλιώ βγαίνουμε στους δρόμους κ συναντάμε "επαγγέλματα".. χθες πήγαμε στον φούρναρη κ ζυμώσαμε ψωμί, σήμερα έξω απ΄το σπίτι βρήκαμε την υπέροχη ομάδα των κηπουρών του δήμου μας κ βοηθήσαμε (τους ζηλέψαμε κ λίγο που είναι μέσα στη φύση❤️) μας μίλησαν για το κλάδεμα κ για πιο λόγο το κάνουν.. αύριο μου είπε θέλει να δούμε την κυρία που φτιάχνει καφέ. Μακάρι το σχολείο να είχε τέτοιες δραστηριότητες κ να ανακατευόντουσαν τα παιδιά με την κοινωνία. Καλύτερο σχολείο απ' αυτό δεν υπάρχει! Κ θα εκπλαγείτε με πόση χαρά οι επαγγελματίες μοιράζουν την γνώση τους στα παιδιά.. έτσι κ αλλιώς, η σκυτάλη εκεί είναι! 🌺❤️», έγραψε χαρακτηριστικά η περήφανη μαμά για τη δραστηριότητα που έκανε με την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CzDdmhuozGx/

Τα νέα πλάνα από το σπίτι της Κλέλιας Ρένεση έχουν «Πάρτο Λίζα και κάντο κορνίζα» φιλοσοφία

Η ανάρτηση αποθεώθηκε στο Instagram

Όπως ήταν λογικό, η ηθοποιός αποθεώθηκε από τους followers της για το απλό γεγονός πως η όλο νόημα ανάρτησή της, μεταξύ άλλων, ήταν πραγματική έμπνευση.

Δες ενδεικτικά κάποια από τα σχόλια:

«Τέλειο παράδειγμα ας ακολουθήσουν και άλλοι γονείς ακόμα κ δάσκαλοι η καθηγητές τα παιδιά χρειάζονται τέτοια ερεθίσματα!! Μπράβο στην μαμά και στην κορούλα!!❤️».

«Μακάρι γενικά το σχολείο πέρα από τις στείρες γνώσεις ,να ενσωμάτωνε τα παιδιά στην πραγματικότητα. Είμαι παιδί της φύσης, την αγαπώ και με κάνει να νιώθω ελεύθερη, το ίδιο μαθαίνει και η μικρή μου. Να αγαπάει και να σέβεται καθετί που υπάρχει».

«Δεν πειράζει που το σχολείο δεν μπορεί να φτιάξει έναν άλλον κόσμο πέραν του βιβλίου.... είμαστε εμείς σαν γονείς που έχουμε την όρεξη να τους μάθουμε πολλά πολλά περισσότερα...!!!».

«Πραγματικά υπέροχη δράση συγχαρητήρια σε όσες μανούλες το εφαρμόζουν (είσαι η πρώτη που γνωρίζω-ελπίζω όχι η μοναδική)».

«Είστε Έμπνευση, κορίτσι μου!!!».

Στα πλάνα που είδες παραπάνω, η 4χρονη Κοραλία παραδίδει μαθήματα μαζί με τη μαμά της και εμπνέει κάθε άνθρωπο να κάνεις μικρές πράξεις αλλά με μεγάλο αντίκτυπο.

Η κοινή εμφάνιση Κλέλιας Ρένεση - Manu Chao, το «παράπονο» του κοινού και το νέο post της ηθοποιού

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η μικρή Κοραλία ενέπνευσε

Τα ταξίδια στη φύση με τη μικρή Κοραλία και οι φωτογραφίες τους, αποτυπώνουν όλα όσα προαναφέραμε και το προφίλ της στο Instagram είναι πάντα μία καλή ιδέα για ενδυνάμωση, αγάπη, γυναικεία αλληλεγγύη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η γνωστή ηθοποιός εξερεύνησε την αγαπημένη της Γαύδο και τη γενικότερη Περιφέρεια της Κρήτης όπως είχαμε δει με μια ανάρτηση που αποτελεί ύμνο στην απλότητα στην παράδοση και στα έθιμα. Μάλιστα, σε ένα από τα πλάνα του καρουζέλ, είχαμε δει την 4χρονη Κοραλία να χορεύει αποτυπώνοντας όλα όσα της μαθαίνει η μητέρα της περί αξιών.

«Αντίο» με δάκρυα και αγκαλιές και χωρίς μουρμούρα για Κλέλια Ρένεση και Μαρία Χάνου

«Τα μέρη είναι οι άνθρωποι που συναντάμε! Δεν υπάρχει διακοπή χωρίς νέο ξεκίνημα. Πλούτισα παραπάνω αφήνοντας με στα χέρια των νησιών κ των ανθρώπων. Γαύδος κ Κρήτη πάντα με αφήνουν άναυδη! Μαγικοί τόποι κ μαγικοί άνθρωποι! Γεια σου Πορταλιο, παρεάκι μου με τις λιχουδιές σου, τα ψαράκια σου κ τη διάσημη μους σοκολάτας 😂😋 @xelonagavdos, στα καρεκλάκια σου ξέχασα για λίγο ποια είμαι κ πού πάω, γεια σου Μάνο @manosvynichakis μου για τα γούστα που βγάλαμε κ για την όμορφη παρέα, μερακλής απ' τους λίγους, γεια σου Giorgos Matheakis καπετάνιε μου με τις κακαβιές σου κ το φιλόξενο καΐκι σου, Βασίλη γιατρέ σ' ευχαριστώ κ γω κ το ποδαράκι μου, καπετάν-Αντρέα μαζί σου ταξιδεύω κ με εξάρι Δυτικό 😜 , παρεάκι της παραλίας σ αγαπώ , σαρακηνικο μου κ κεδρε μου σ ευχαριστώ για όλα, τις σκιές τις βουτιές τα εύκολα τα δύσκολα τους βοριάδες τους δυτικούς, τα γλέντια, Νίκος Στρατάκης @stratakis_nikos_ , τις ιστορίες, την συντροφιά.. Γαύδος , το μεγάλο σχολείο.. Φεύγοντας άφησα λίγο από μένα εκεί κ πήρα πολύ από εκεί μαζί μου να 'χω να πορεύομαι.. Κρήτη μαγική όλους τους δρόμους ανοίγεις κ κει που με πιάνει λάστιχο, μπροστά μου βουλκανιζατέρ, δίπλα ιατρείο για το πόδι μου κ φίλη μου βρίσκει το τελευταίο διαθέσιμο δωμάτιο, απαραίτητο για το επόμενο πέρασμα μου από Κίσσαμο για Κύθηρα,.. κ σαν θαύμα βρέθηκα στο Regina Hotel Chania ❤️ @regina_hotel_chania σε μια υπέροχη φιλοξενία, αναπάντεχη κ εντελώς απαραίτητη! Αέρα στα πανιά μας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια στην υπέροχη ανάρτηση που θα δεις παρακάτω.

Η Κλέλια Ρένεση ανέβασε νέα φωτογραφία με την κόρη της και τα λόγια της είναι ύμνος στη μητρότητα

https://www.instagram.com/p/CwLS11JoT6j/

Όπως ήταν λογικό, η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες likes ενώ στα σχόλια είδαμε και τότε πάνω κάτω όλα όσα σκεφτήκαμε για την Κλέλια.

Ενδεικτικά κάποια από τα σχόλια:

«Επιτέλους ένα παιδί που ζει όπως πρέπει και μαθαίνει παραδόσεις, αξίες, έθιμα...».

«Κλέλια είσαι ωραία… και τα λες ωραία…».

«Κουκλί, να την χαίρεσαι την τσαχπίνα».

«Τι υπέροχες εικόνες! Να περνάς πάντα έτσι όμορφα με τέτοιους όμορφους ανθρώπους!!! Τυχερή η κόρη σου που έχει τόσο αξιόλογη μητέρα! Μου έδωσες λίγο καλοκαίρι ελληνικό που φέτος δεν μπορούσα να πάω πουθενά! Του χρόνου όμως που θα έχω και εγώ το γιο μου αγκαλιά θα αρχίσω να του μαθαίνω αυτό ακριβώς…. Να ζει να αγαπάει και να χαίρεται….».

«Μπράβο βρε κορίτσι μου».