O Richard Gere έκανε μια σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του Alejandra Silva

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Richard Gere έκανε μια σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του Alejandra Silva

Richard Gere και Alejandra Silva παρευρέθηκαν σε κοσμικό event και παρέδωσαν μαθήματα κομψότητας. 

Ο Richard Gere και η σύζυγός του, Alejandra Silva μετρούν φέτος έξι χρόνια γάμου και παραμένουν full ερωτευμένοι, με τα δύο τους παιδιά να τους φέρνουν καθημερινά ακόμα πιο κοντά.

Πριν λίγα 24ωρα το διάσημο ζευγάρι πραγματοποίησε σπάνια δημόσια εμφάνιση, δίνοντας το «παρών» σε φιλανθρωπικό γκαλά.

Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Richard Gere – Το μήνυμα της συζύγου του για την υγεία του

Richard Gere και Alejandra Silva έκαναν σπάνια δημόσια εμφάνιση

Gere και Silva «έβαλαν φωτιά» στα φωτογραφικά φλας, ποζάροντας στο κίτρινο χαλί του «City Harvest Gala 2024» που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη για την υποστήριξη των ανθρώπων που βρίσκονται σε επισιτιστική ανασφάλεια.

Το ζευγάρι εντυπωσίασε με τις ενδυματολογικές του επιλογές και ήταν αναμφίβολα στη λίστα με τους καλοντυμένους της βραδιάς. Για την περίσταση η 41χρονη ακτιβίστρια επέλεξε ένα maxi, μαύρο μάξι φόρεμα με διαφάνειες και ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο μπούστο.

2024 City Harvest Benefit Gala

Μια μεταλλική clutch bag, luxury κοσμήματα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ολοκλήρωσαν επιτυχώς την εμφάνισή της. Ο σταρ της μεγάλης οθόνης εμφανίστηκε στο gala με σκούρο μπλε κοστούμι και γαλάζιο πουκάμισο.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να τονίσουν πόσο κομψός και γοητευτικός παραμένει ο ηθοποιός στα 74 του χρόνια, επιλέγοντας να μεγαλώσει φυσικά, χωρίς να προβεί σε αισθητικές επεμβάσεις.

«Τι όμορφο ζευγάρι. Δείχνουν τόσο όμορφοι μαζί», έγραψε ένας χρήστης του Twitter/X.

Screenshot-2024-04-11-173317.png

Richard Gere και Alejandra Silva παντρεύτηκαν το 2018 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, οι οποίοι είναι σήμερα πέντε και τεσσάρων ετών. Το ζευγάρι υποδέχτηκε τον πρώτο του γιο, Alexander τον Φεβρουάριο του 2019.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

O διάσημος ηθοποιός είναι επίσης πατέρας του 24χρονου, Homer James Jigme Gere, τον οποίο απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Carey Lowell (με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2002 μέχρι το 2016) και του έδωσε το όνομα του πατέρα του.

Παλαιότερα ο Gere είχε μιλήσει στη Guardian και τόνισε το πόσο περήφανος είναι για τον πρωτότοκο γιο του, τον οποίο περιέγραψε ως αθλητικό και έξυπνο.

Πασίγνωστος καρδιοκατακτητής του Hollywood για τρίτη φορά μπαμπάς στα 70 του χρόνια

«O Homer η χαρά της ζωής μου. Λατρεύει τη μουσική, είναι πολύ γρήγορος δρομέας, πολύ έξυπνος. Πολύ αστείος. Έχει αναπτύξει μια ισχυρή αίσθηση προσωπικότητας από νωρίς μαθαίνοντας την ειρωνεία, η οποία είναι μια υπέροχη ιδιότητα για κάθε άνθρωπο», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Πηγή κεντρικής: apimages.com