Η αντισυμβατική αλλαγή της Μαρίας Κίτσου στο στυλ της και η επιστροφή ως Μάγισσα και ως Μαμά

Κατερίνα Μπούσιου
Η αντισυμβατική αλλαγή της Μαρίας Κίτσου στο στυλ της και η επιστροφή ως Μάγισσα και ως Μαμά

Το διπλό τηλεοπτικό comeback της Μαρίας Κίτσου, δύο χρόνια μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών. 

Στον 1,5 χρόνο που μεσολάβησε από το τέλος των Άγριων Μελισσών και του ρόλου της ως Ελένη Σταμίρη, η Μαρία Κίτσου ξεκουράστηκε, βρήκε το κέντρο του εαυτού της όπως λέει, ταξίδεψε πολύ, αποτοξινώθηκε από την τηλεόραση. Και μετά την εσωτερική της ενδοσκόπηση και την ορατή αλλαγή στο στυλ της, ετοιμάζεται για μία διπλή τηλεοπτική επιστροφή. Ως Μάγισσα και ως Μαμά.

https://www.instagram.com/p/C2FYGrRIoAj/

Η Μάγισσα Έλλη Τρίγγου δίνει σκυτάλη στη Μαρία Κίτσου - Το challenge με το «Να με λες μαμά»

Η Μαρία Κίτσου κατόρθωσε να απεμπλακεί (όπως ήθελε άλλωστε) από τον δημοφιλή ρόλο της Ελένης Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες. Και στο διάστημα που ακολούθησε μέχρι τη φετινή θεατρική της Γέρμα, αναμετρήθηκε με διάφορες προσωπικές δυσκολίες: «Κόντεψα να χάσω τη μητέρα μου, ήταν πολύ σοβαρά και οριακά με την υγεία της και αυτό με συγκλόνισε, έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να γίνει καλά. Και μόνο στη σκέψη ότι θα μπορούσα να τη χάσω είχα τρελαθεί...Μου έτυχαν όλα μαζί, γυρίσματα, πρόβες, μπήκε η μητέρα μου στο νοσοκομείο, γέμισε το σώμα μου με ψωρίαση. Έκανα ειδικές ενέσεις, είναι ψυχοσωματικό, το έχω από παιδί», είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Η ώρα της εκδίκησης και της σωτηρίας στη Μάγισσα: Ποιος θα σώσει την όμηρο Θεοφανώ από την Κυπριανή;

https://www.instagram.com/p/CTW8KkqqFCd/

Ο κύκλος όμως των μικρών ατυχιών έκλεισε και άνοιξε πρόσφατα για εκείνη ένας άλλος, διαφορετικός, δημιουργικός και με μεγάλο ενδιαφέρον. Καταρχάς γιατί επιστρέφει κοντά σε φίλους, όπως ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης. Και όπως πρόσφατα πληροφορηθήκαμε, η Μαρία Κίτσου θα είναι πρωταγωνίστρια στον δεύτερο κύκλο της Μάγισσας από τον Σεπτέμβριο.

Στο prequel της σειράς, που μας γυρνά 100 χρόνια πίσω, τότε που η γιαγιά της Κυπριανής είχε αναμετρηθεί και με άλλες μάγισσες που είχαν το χάρισμα. Χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί αν αυτός θα είναι ο νέος ρόλος της ή αν θα ανήκει στην οικογένεια των Λασκαραίων.

Το φινάλε της Μάγισσας τη Δευτέρα 15/4 θα ανήκει μεταφορικά και σε εκείνη. Και μετά το «αντίο» της Θεοφανώς και καλής φίλης της Μαρίας, Έλλης Τρίγγου, θα δούμε ένα και μόνο πλάνο της νέας πια σεζόν. Με το τρέιλερ της Μάγισσας 2.

https://www.instagram.com/p/CC32Pn8pLEr/

Η Μαρία ωστόσο θα πρωταγωνιστήσει και στη μίνι σειρά των 8 επεισοδίων «Να με λες μαμά» στον Alpha, (θα κάνει επίσης πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο) κάνοντας έναν πολύ διαφορετικό ρόλο. Ως Ξένια Στασινού, η οποία κατάγεται μεν από ευκατάστατη οικογένεια, (με μαμά τη Φιλαρέτη Κομνηνού) αλλά αποφασίζει να μετακομίσει ως ορνιθολόγος σε ένα μικρό χωριό. Θα βρεθεί μάρτυρας της κακοποίησης ενός μικρού κοριτσιού και αποφασίζει να το απαγάγει από τους κακοποιητές γονείς της. «Χάρηκα πολύ που μου ανέθεσαν αυτόν τον ρόλο. Τον αποδέχτηκα με πολλή χαρά και όρεξη», είπε η Μαρία Κίτσου μιλώντα στην εκπομπή «Happy Day».

Και στα πλάνα από τα γυρίσματα αλλά και τη συνέντευξη, παρατηρήσαμε και την πολύ ωραία αλλαγή στο στυλ της. Ανανεωμένη, με ένα ιδιαίτερο boho look που της πηγαίνει πολύ και με ανοιχτόχρωμες ανταύγειες στα μαλλιά της. Αναμένουμε να δούμε και την εμφάνιση που θα έχει ως Μάγισσα.

Στο post της Δανάης Μιχαλάκη όλοι μιλούν για το επικό σχόλιο του Νικηφόρου από τις Άγριες Μέλισσες