Η Μαρία Κίτσου έκανε μία μεγάλη αλλαγή στο look της: Το τραγούδι και η φιλία με την Άννα Βίσση

Η Μαρία Κίτσου έκανε μία μεγάλη αλλαγή στο look της: Το τραγούδι και η φιλία με την Άννα Βίσση

Η επανεμφάνιση στο πλευρό της Άννα Βίσση και η επιστροφή στο θέατρο της Μαρίας Κίτσου.

Η Ελένη Σταμίρη που αγαπούσες από τις Άγριες Μέλισσες και σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου Μαρία Κίτσου, μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να κάνει ολικό makeover. Και μετά από αρκετό καιρό αποχής από τη δημοσιότητα αποφάσισε να το συνδυάσει και με ένα comeback και μία δημόσια εμφάνιση στη καλή της φίλη Άννα Βίσση.

https://www.instagram.com/p/CvjteUUo7dH/

Η αποχή από όλα και η ξανθιά Μαρία Κίτσου τραγουδώντας στο Ηρώδειο

Η Μαρία Κίτσου η μεγάλη πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών, αμέσως μετά το φινάλε της σειράς, αποφάσισε να απέχει συνειδητά από τις πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες, παρόλο που όπως καταλαβαίνεις οι προτάσεις μετά την επιτυχία της «έπεσαν» βροχή. Όπως έχεις παρατηρήσει είναι η μοναδική ηθοποιός από όλο το καστ (πρωταγωνιστές και δευτεραγωνιστές) η οποία δεν συμμετείχε σε καμία άλλη σειρά. Σοφή κίνηση αν θέλεις τη γνώμη μου. Για να διατηρήσει το κύρος του τότε ρόλου της. Μόνο φέτος έκανε θέατρο με την παράσταση «Ηλέκτρα» κάνοντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/Cu_7rdrIs63/

Η ίδια είχε δικαιολογήσει αυτή την αποχή ως μία ευκαιρία αποτοξίνωσης από κάθε τι που αφορούσε τη δουλειά της μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Συντονίστηκα και βρήκα το κέντρο μου, διάβασα και ταξίδεψα. Ταξίδεψα στην Ισπανία, μου αρέσει η σύνδεση των Ισπανών με το πάθος, τον πόθο, τον θάνατο. Είναι μία χώρα γεμάτη ένστικτα. Δεν είδα καθόλου τηλεόραση, ήθελα να αποτοξινωθώ. Έβγαλα από πάνω μου μεγάλο ψυχικό φορτίο και φρόντισα τον εαυτό μου. Δούλευα από τις 6 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, στη συνέχεια διάβαζα και κοιμόμουν 4 ώρες την ημέρα».

Η ξεκούραστη πλέον Μαρία Κίτσου, επιστρέφει ξανά στο γνώριμό της θεατρικό σανίδι με την παράσταση «Γέρμα» στο θέατρο του Νέου Κόσμου. Και λίγο πριν την πρεμιέρα αποφάσισε να κάνει μία ριζική αλλαγή στο look της. Kαι από καστανή έγινε ξανθιά κόβοντας παράλληλα τα μαλλιά της σε μακρύ καρέ.

https://www.instagram.com/p/CyG6a6PrDCR/

Οι περισσότεροι από τους φανς της επικρότησαν την αλλαγή, ενώ φαίνεται πως ηθοποιός έκανε και στυλιστικές αλλαγές αυτό το διάστημα όπως βλέπουμε και από τη φωτογραφία με την Άννα Βίσση, μετά το τέλος της συναυλίας της τραγουδίστριας στο Ηρώδειο.

Οι συναυλίες της Άννας Βίσση έχουν γίνει viral και οι fans της δεν αφήνουν σε ησυχία ούτε τη Σοφία

vissikitsou.jpg

Στην παρέα της ήταν και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να τραγουδούν τις μεγάλες επιτυχίες της απόλυτης. Με την οποία και οι δυο διατηρούν φιλικές σχέσεις. Και συμμετέχουν συχνά και στα τραπέζια της Μαρίας Καβογιάννη με την περίφημη κανάστα, το παιχνίδι με τα χαρτιά το οποίο όλη η παρέα της Μαρίας γνωρίζει.