Σάββας, Λυδία, Σάντρα και Χαρά από το «Σόι σου» έκαναν reunion καιτο κοινό απαιτεί remake

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σάββας, Λυδία, Σάντρα και Χαρά από το «Σόι σου» έκαναν reunion καιτο κοινό απαιτεί remake

Η νέα ταινία του Μελέτη Ηλία είχε avant premiere και εκεί για να τον συγχαρούν βρέθηκαν η Βάσω Λασκαράκη και οι «κόρες» τους από το «Σόι σου», οι οποίες έχουν γίνει ολόκληρες γυναίκες.

Ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική ταινία με τίτλο «Άκου ποιος μιλάει», που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Οκτωβρίου. H υπόθεση αφορά έναν life coach που έχει χάσει τον προσανατολισμό του και σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον εαυτό του και την καριέρα του, θα αναλάβει δράση μία φωνή που ακούγεται μόνο μέσα στο μυαλό του, η φωνή της συνείδησής του.

Ωστόσο, ως είθισται πριν την πρεμιέρα έγινε μια avant premiere με καλεσμένους φίλους και συναδέλφους του ηθοποιού αλλά και άτομα γενικότερα από τον χώρο του θεάματος και της τηλεόρασης.

Η οικογένεια «Τριανταφύλλου» ξανά μαζί!

Ανάμεσα στα άτομα που βρέθηκαν στην ειδική αυτή προβολή της νέας του ταινίας, όπως είδαμε κι από φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media, ήταν και η Βάσω Λασκαράκη - η «σύζυγός» του στη σειρά «Το Σόι σου» - αλλά και οι «κόρες» τους, η Βάσια Γκολφινοπούλου (Σάντρα) και η Ηλιάνα Γαλάνη (Χαρά). Το παρόν έδωσαν και άλλα μέλη της οικογένειας «Χαμπέα», όπως η Βίβιαν Κοντομάρη (Μπέλα), η Γωγώ Καρτσάνα (Αλίνα) και ο Σόλων Τσούνης (Διονύσης).

Αυτό το mini reunion ήταν η απόδειξη πως η συνεργασία και οι σχέσεις μεταξύ των ηθοποιών που συμμετείχαν τότε στη σειρά είναι πολύ καλές παρότι έχουν να βρεθούν μαζί 4 χρόνια, απ' όταν σταμάτησε δηλαδή να προβάλλεται το «Σόι», το οποίο διήρκησε 5 σεζόν από την μέρα της πρεμιέρας του τον Οκτώβρη του 2014.

Φυσικά, όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι που ξαναβρέθηκαν με αυτήν την αφορμή ενώ η Βάσω Λασκαράκη αναδημοσίευσε τη φωτογραφία της «οικογένειάς» τους με τον Ηλία Μελέτη γράφοντας «Η Βάσια κι η Ιλιάνα μπήκαν στη ζωή μας Σεπτέμβριο του 2015...Τεράστια συγκίνηση».

395484591_856570849464288_6351201918213124708_n.jpg

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ ΤV» η ηθοποιός - και παρουσιάστρια φέτος της εκπομπής «Τhe Break» - μιλώντας για την ολοκλήρωση της σειράς δεν είχε φανεί ιδιαίτερα θετική στο άκουσμα του να γίνει ξανά remake για κάποιους συγκεκριμένους λόγους.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για τις φήμες που ήθελαν να γίνεται κάποιο remake: «Το έχω ακούσει κι εγώ. Ίσως η ανάγκη του κόσμου να έχει δώσει ώθηση στις φήμες. Λυπάμαι που το λέω, αλλά τέτοιες οικογενειακές κωμωδίες δεν γίνονται εύκολα. Ήταν μια συνήθεια που έγινε λατρεία. Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή αν θα με ενδιέφερε ως ενδεχόμενο. Είμαι πολύ δεμένη με του ανθρώπους που ήταν σε αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρω αν θα το ήθελα αυτό το πισωγύρισμα, αλλά από την άλλη ήταν και η ωραιότερη δουλειά από άποψη συναισθημάτων στην καρδιά».

Οι followers απαιτούν remake της σειράς

Οι followers της 17χρονης σήμερα Ηλιάνας Γαλάνη που δημοσίευσε τα στιγμιότυπα από την avant premiere του Μελέτη Ηλία, βλέποντας ξανά τα μέλη της «αγαπημένης τους οικογένειας» - όπως έγραψαν - μαζί ενθουσιάστηκαν τόσο που ζήτησαν να γίνει έστω ένα επεισόδιο - τηλεταινία της σειράς, αν όχι remake.

Η σειρά άλλωστε, προβάλλεται όλον αυτόν τον καιρό σε επανάληψη κάθε μεσημέρι μέσα από το κανάλι του Alpha και ακόμα και σήμερα κάνει πολύ υψηλά νούμερα.

Η Σάντρα και η Χαρά μεγάλωσαν

Αυτό που έκανε βέβαια, τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι τα δυο κορίτσια που υποδύονταν τις κόρες του Μελέτη Ηλία και της Βάσως Λασκαράκη, η Βάσια και η Ιλιάνα, οι οποίες μεγάλωσαν πολύ κι έγιναν ολόκληρες γυναίκες.

Η Βάσια Γκολφινοπούλου ή αλλιώς «Σάντρα» είναι πλέον 19 ετών και σπουδάζει Νομική στην Αθήνα, όπου και ζει. Όσο ήταν Όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram της έχει εξελιχθεί σε μια πολύ εντυπωσιακή νεαρή γυναίκα.

Από την άλλη η Ηλιάνα Γαλάνη είναι 17 χρονών και δεν θυμίζει σε τίποτα τη μικρή «Χαρά». Η ίδια είναι μαθήτρια του Λυκείου ενώ έχει αφήσει μακριά τα μαλλιά της. τα οποία έχει βάψει ξανθά.

Η Ιλιάνα έχει και το δικό της κανάλι στο YouTube, στο οποίο ανά καιρούς ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή της.