Η Καίτη Γαρμπή απέτισε φόρο τιμής στον Roberto Cavalli με μια άγνωστη ιστορία και ένα σπάνιο κλικ

Η Καίτη Γαρμπή απέτισε φόρο τιμής στον Roberto Cavalli με μια άγνωστη ιστορία και ένα σπάνιο κλικ

«Riposa in pace Roberto amore mio». Η Καιτούλα μας μάς αφηγήθηκε μια υπέροχη ιστορία με μια φωτογραφία που μετρά 22 χρόνια. 

Το ότι ο χώρος της μόδας είναι φτωχότερος, δεν είναι μια βαρύγδουπη δήλωση άσχετων προκειμένου να κάνουν share την πληροφορία για να φανούν σχετικοί. Είναι μία πραγματικότητα και ο Roberto Cavalli ήταν ένας βασικός πυλώνας που καθόρισε τη fashion βιομηχανία και που η απουσία του θα είναι αισθητή.

Roberto Cavalli: Έφυγε από τη ζωή στα 83 του χρόνια ο σπουδαίος Ιταλός σχεδιαστής μόδας

Ο άνθρωπος που έμαθε τις γυναίκες να είναι αναπολογητικά sexy έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (12/4) και η δήλωση του Sergio Azzolari (Διευθύνων Σύμβουλος της Roberto Cavalli) συνοψίζει τα πάντα:

«Η εταιρεία Roberto Cavalli εκφράζει τα συλλυπητήριά της για την απώλεια στην οικογένεια του κυρίου Cavalli. Η κληρονομιά του παραμένει σταθερή πηγή έμπνευσης».

Με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου σε δευτερόλεπτα, πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να να πούνε το δικό τους R.I.P. στον Ιταλό σχεδιαστή που άφησε το δικό του αποτύπωμα στη fashion βιομηχανία. Ανάμεσά τους και η Ελληνίδα Καίτη Γαρμπή η οποία και είχε συνεργαστεί μαζί του στο πλαίσιο ενός υπέροχου project.

Ανεβάζοντας ένα κοινό τους κλικ, η γνωστή τραγουδίστρια αφηγήθηκε τη δική της ιστορία από τη συναναστροφή μαζί του.

«Ένα κλικ από τη φωτογράφηση που κάναμε για το L´Officiel με τον Roberto Cavalli το 2002. Ταξιδέψαμε στη Φλωρεντία μαζί με τον Διονύση και όλη την ομάδα και μας φιλοξένησε στο σπίτι του, ένα παλάτι μέσα σε μια απέραντη καταπράσινη έκταση. Θυμάμαι να με βάζει στο ελικόπτερο του και να με πηγαίνει βόλτα πιλοτάροντας το ο ίδιος. Θυμάμαι ένα σπίτι ασύγκριτης πολυτέλειας που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί, θυμάμαι ένα τεράστιο κλουβί με υπέροχους παπαγάλους που φλυαρούσανε όλη μέρα, θυμάμαι να μας φτιάχνει ο ίδιος μακαρόνια να φάμε, θυμάμαι…
Ήταν απίστευτα γοητευτικός, τον θαύμαζα, λάτρευα τα ρούχα του, ήταν ο αγαπημένος μου σχεδιαστής. Φτωχότερος από σήμερα ο κόσμος της μόδας…
Riposa in pace Roberto amore mio💔».

https://www.instagram.com/p/C5rJE4OA_8i/

Roberto Cavalli: 10 πράγματα που δεν ξέρεις για τον βασιλιά των μαξιμαλιστικών animal prints