Survivor μετά την ένωση: Ο James έδειξε τον πραγματικό του εαυτό και το Twitter/X τον «δίκασε»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor μετά την ένωση: Ο James έδειξε τον πραγματικό του εαυτό και το Twitter/X τον «δίκασε»

James και Γκιουλέκας ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο πάρτι της ένωσης, μέχρι που προβλήθηκε το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο και μια κίνηση του Καφετζή προκάλεσε αντιδράσεις.

Ένα πολύ fun επεισόδιο του Survivor ήταν αυτό που παρακολούθησε το κοινό το βράδυ της Κυριακής 14/4, αφού είχαμε το πάρτι της ένωσης. Είναι το πρώτο «μαξιλαράκι» για τους περισσότερους παίκτες το να φτάσουν σε αυτό το σημείο, ωστόσο όπως επεσήμανε και ο Γιώργος Λιανός παρέα με τον Μάριο Πρίαμο, που ήταν ένας από τους καλεσμένους της βραδιάς, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν και οι στρατηγικές - όπως και τα αγωνίσματα - θα γίνουν ακόμη πιο σκληρές.

Η Άιρα αποχώρησε από το Survivor αλλά το κοινό είναι έξαλλο με την MVP Ασημίνα που πάει ένωση

Το πάρτι της ένωσης, ο Καραγκούνιας, ο James και ο Σάκης

Ύστερα λοιπόν, από την αποχώρηση της Άιρα, που ήταν η τελευταία αποχώρηση πριν την ένωση, οι παίκτες των δύο ομάδων οδηγήθηκαν στο μέρος, όπου θα μπορούσαν επιτέλους μετά από μήνες να απολαύσουν ένα κανονικό μπάνιο με αφρόλουτρα αλλά και να φορέσουν καθαρά ρούχα, ώστε να είναι έτοιμοι για το πάρτι.

Φυσικά, σε μια τέτοια βραδιά δεν υπήρχε χώρος για ίντριγκες και στρατηγικές, αν και συχνά πυκνά και κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου καραόκε, o James πετούσε σπόντες είτε για τη βαθμολογία του είτε για τη βαθμολογία άλλων παικτών σε συμπαίκτες τους, όπως για παράδειγμα είπε στον Χριστόφορο πως θα είχε πάρει μεγαλύτερη βαθμολογία αν έκανε τον κουτσό (σχολιάζοντας με οριακά ειρωνικό τρόπο, όσες φορές ο Χριστόφορος είχε πει πως παίζει στα αγωνίσματα, ενώ έχει τραυματισμό στο πόδι).

Αντίστοιχα, όταν τραγούδησε η Κατερίνα Δαλάκα και της έβαλε καλή βαθμολογία, ανέφερε με χιούμορ μήπως έχει μπει στην «αίρεση» της Δαλάκα κι αυτός, με την Δώρα να συμφωνεί χαριτολογώντας κι εκείνος να της λέει πως είναι λογικό να συμφωνεί, αφού εκείνη είναι το πρώτο μέλος αυτής της «αίρεσης».

Στη συνέχεια, βέβαια ο James μαζί με τον φίλο του τον Γκιουλέκα «έκλεψαν» την παράσταση και το έπαθλο - αφού ισοψήφισαν - που δεν είναι άλλο από το να ξαναβρεθούν στον Άγιο Δομίνικο στο πάρτι της ένωσης του επόμενου Survivor.

Οι δυο τους χάρισαν πολύ γέλιο ιδιαίτερα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Τάκη Καραγκούνια. Ο πρώην παίκτης του Survivor είχε κερδίσει σε περσινό παιχνίδι εναντίον του Acun Ilicali (του Τούρκου παραγωγού) το δικαίωμα να βρίσκεται στο πάρτι της ένωσης. Μαζί του όπως σου είπα και πιο πάνω ήταν και ο Μάριος Πρίαμος, που είχε κερδίσει σε αντίστοιχο παιχνίδι αλλά και η Ρία Κολοβού, ως η περσινή νικήτρια του καραόκε στο πάρτι της ένωσης.

Ο γνωστός για τον έκρυθμο χαρακτήρα του λοιπόν, Τάκης Καραγκούνιας είπε ένα trap τραγούδι, με τον τρόπο που μόνο αυτός θα μπορούσε να το ερμηνεύσει, οριακά σαν να κάνει επίθεση σε κάποιον.

Κάπως έτσι, πρέπει να ένιωσε και ο James, ο οποίος χάρισε στιγμές άπειρου γέλιου στους τηλεθεατές δείχνοντας τον τρόμο να διαπερνά το κορμί του - όπως έκανε και ο Γκιουλέκας - με την εμφάνιση του Τάκη.

Στα highlights της βραδιάς ήταν βέβαια, και η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά, ο οποίος ήταν άψογος για ακόμα μια φορά.

Η κίνηση του James που έκανε το κοινό να «σταθεί» απέναντί του

Μετά το πάρτι κι ενώ όλα φαίνονταν ήρεμα και «άγια» ανάμεσα στις δύο ομάδες, το νέο τρέιλερ ήρθε για να θυμίσει στο κοινό πως ουσιαστικά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Οι μπλε ήταν αυτοί που άφησαν την παραλία τους και πήγαν να μείνουν στην παραλία των κόκκινων λόγω της ένωσης, ενώ ο James ορκισμένος Μαχητής πήρε και τη σημαία της ομάδας του μαζί, όπως είχε κάνει και το 2021.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν εκεί για να τον υποδεχτεί και θέλοντας να του κάνει πλάκα του έδωσε την κόκκινη μπαντάνα του (αφού είναι σε διαφορετικές ομάδες). Ο Kαφετζής λοιπόν, πήρε την μπαντάνα, έκανε πως φύσηξε τη μύτη του και του την έδωσε ξανά πίσω.

https://www.instagram.com/reel/C5wqakdoVhj/

Το κοινό φυσικά, δεν γινόταν να μην σχολιάσει αυτή την κίνηση, «δικάζοντας» τον James ήδη από το τρέιλερ, μιας και κάτι τέτοιο όντως αν είχε γίνει από άλλον παίκτη, για παράδειγμα, τον Αλέξη Παππά θα ήταν κατακριτέο και θέμα σχολιασμού στο συμβούλιο σίγουρα από τον παίκτη των Μαχητών.

Πάντως, σύμφωνα με το τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει κάτι στους παίκτες των δύο ομάδων που θα αφορά το παιχνίδι για τις επόμενες δύο βδομάδες. Αν αυτή η ανακοίνωση αφορά τον «νόμο των τριών» σύμφωνα με τον οποίο, όταν οι γυναίκες κάθε ομάδας φτάσουν τις 3 σε αριθμό προστατεύονται και δεν μπορούν να ψηφιστούν, τότε για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα φεύγει άντρας.

Κάποιος αρκετά «σατανικός», όπως για παράδειγμα ο Αλέξης Παππάς θα μπορούσε να σκεφτεί πως θα ήταν ωραία ιδέα να βγουν στη μονομαχία υποψήφιοι ο Γκιουλέκας με τον James. Άλλωστε, ο Παππάς έχει απειλήσει ξανά πως θα ψηφίσει τον Γκιουλέκα άσχετα από το πόσο καλός είναι αγωνιστικά και ο James μονίμως τσακώνεται με ον Σταμάτη για το ποιος είναι χειρότερος αγωνιστικά στην μπλε ομάδα. Δεν θα ήταν περίεργο να ψηφιστεί.