Η Αφροδίτη Σκαφίδα έφερε στον κόσμο την κόρη της και ο Πύρρος Δήμας έγινε για 5η φορά μπαμπάς

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Αφροδίτη Σκαφίδα έφερε στον κόσμο την κόρη της και ο Πύρρος Δήμας έγινε για 5η φορά μπαμπάς

Η Αφροδίτη Σκαφίδα γέννησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών. Η πρώτη φωτογραφία του μωρού και το love story του ζευγαριού.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας αφού υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί. Το ευχάριστο νέο ανακοίνωσε ο περήφανος μπαμπάς μέσα από σχετική ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

«Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)».

https://www.instagram.com/p/C5sS3Q8slqu/

Η 42χρονη αθλήτρια του στίβου γέννησε σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων και απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με τη νεογέννητη κόρη της, που είναι πλέον η no1 προτεραιότητά της.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Μαίρη Αυγερινοπούλου μέσα από το «Πρωινό ΣουΣου», ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφιδά έχουν ήδη βρει όνομα για την κόρη τους η οποία θα ονομαστεί Ελευθερία, από τη μητέρα του Πύρρου Δήμα.

Τον Δεκέμβριο του 2023 η αθλήτρια είχε μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την εγκυμοσύνη της τονίζοντας: «Είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, βαδίζω προς τον έκτο. Έχω μια προσμονή. Έχεις το άγχος για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, αν θα έχω εύκολη εγκυμοσύνη, πως θα είναι τα πρώτα βήματα με ένα νέο μέλος στην οικογένεια».

Και πρόσθεσε: «Έχω θετική σκέψη. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά γιατί έχω έναν άνθρωπο που με στηρίζει. Η μεγαλύτερη αγωνία μου είναι αν θα έχει υγεία και αν όλα μετά στη ζωή του/της θα εξελιχθούν όπως πρέπει. Το φύλο του μωρού το γνωρίζουμε αλλά δε θα ήθελα να το πω».

Η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας έγιναν γονείς

Η Αφροδίτη Σκαφίδα βιώνει για πρώτη φορά τη μητρότητα ενώ ο σύντροφός της και Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών έχει ήδη τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο (τον Βίκτωρα, την Ελένη, την Μαρία και τον μικρότερο Νικόλα) με την εκλιπούσα Αναστασία Σδούγκου.

Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του 52χρονου ήδη ζουν στην Αμερική για τις σπουδές τους και εκείνος πολύ συχνά βρίσκεται μαζί τους, περήφανος για όσα έχουν καταφέρει.

https://www.instagram.com/p/CwLL--CMuxx/

Οι δυο τους είναι full in love τα τελευταία δύο χρόνια και δεν το κρύβουν, δίνοντας συχνά το παρών σε διάφορες κοσμικές, εκδηλώσεις.

Πρόσφατα ο Πύρρος Δήμας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Έλενα Παπαβασιλείου και την εκπομπή «EQ» του Action24 όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια της συζύγου του, στην αγαπημένη του Αφροδίτη και το παιδί τους δηλώνοντας: «Με την Αναστασία γνωριστήκαμε το 1992, τον Μάρτιο του 1994 παντρευτήκαμε, η Ελένη Γεννήθηκε Ιούνιο του 1995, το 1998 γεννήθηκε ο Βίκτωρας, η Μαρία το 2000 και ο Νικόλας ήρθε πολύ μετά, το 2009, κάναμε τέσσερα παιδιά, ζωή να έχουν. Μέχρι το 2004 υποχρεωτικά έλειπα πάρα πολύ. Το καλό είναι ότι μετά το 2001 ήμουν Αθήνα… Με την Ελένη έχασα πολλές στιγμές. Με τον Βίκτωρα όχι τόσες. Τον είχα πάρει και σε μια προετοιμασία στο Λουτράκι, το 2001. Η άρση βαρών είναι απογοήτευση, κούραση, πόνος, αλλά μετά έρχεται το μετάλλιο και τα ξεχνάς όλα… Δε ξεχνάς ποτέ έναν άνθρωπο που έχεις φτιάξει μια ζωή και έχεις κάνει μαζί του τόσα πράγματα. Αλλά η ζωή συνεχίζεται. Γνωρίζεις κάποιους άλλους ανθρώπους και σε κάνουν πάλι να γελάς. Πολύ σημαντικό. Σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις το δικαίωμα να συνεχίσεις τη ζωή σου. Περιμένουμε λοιπόν ένα πέμπτο παιδάκι, να είναι καλά, αυτό είναι το βασικό, να είναι υγιή και να είμαστε κι εμείς για να είμαστε δίπλα του».

Και πρόσθεσε: «Η Αφροδίτη με έκανε να χαμογελάσω ξανά. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ζεστός, πολύ γλυκός, έχει πολλή αγάπη μέσα της. Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο να σε καταλαβαίνει και να τον καταλαβαίνεις. Είμαι χαρούμενος, με κάνει χαρούμενο. Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρω έναν άνθρωπο να με καταλάβει, να καταλάβει πως αισθάνομαι και πως νιώθω. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις τον άνθρωπό σου. Είχα απογοητευτεί. Ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου, είχα χάσει τη μητέρα μου τότε. Την ήξερα σαν αθλήτρια, εποχές 2000 περνούσα από μπροστά της, για να πάω να δω τον κουμπάρο μου, έπρεπε να περιμένω να κάνει το άλμα και να προχωρήσω. Την έβλεπα, αλλά δεν την έβλεπα. Δε μιλήσαμε ποτέ, δεν χαιρετηθήκαμε ποτέ και γνωριστήκαμε πολύ αργότερα. Εκεί που δεν το περιμένεις».

Ο γάμος του ζευγαριού λίγο πριν γίνουν γονείς

Γάμο-έκπληξη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο πραγματοποίησαν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα το απόγευμα του Σαββάτου (03.02), λίγο πριν γίνουν γονείς. Το μυστήριο τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, με αγαπημένους φίλους του ζευγαριού να δίνουν το παρών.

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες και βίντεο που κοινοποίησαν οι καλεσμένοι ενώ λίγο αργότερα ο Πύρρος Δήμας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο.

https://www.instagram.com/p/C27D7u-sQkO/

Η νύφη επέλεξε για τη μεγάλη μέρα ένα νυφικό σε κλασική αισθητική, με δαντελένιο μπούστο, το οποίο είχε διακριτικό ντεκολτέ και off shoulder μανίκια. Το κάτω μέρος είχε μια φούστα με τούλι για να μπορεί να αγκαλιάσει την κοιλίτσα της νύφης, ενώ το όλο παραμυθένιο bridal look συμπλήρωσε ένα λευκό πέπλο και μια γούνινη εσάρπα, απαραίτητη για ένα χειμερινό νυφικό look.

Στη γαμήλια δεξίωση οι νεόνυμφοι έκαναν είσοδο με το τραγούδι «30-40» των Μελισσών και έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Tον Οκτώβριο του 2022 το ζευγάρι είχε παραχωρήσει την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκαν τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική τους ζωή.

Ο Ολυμπιονίκης είχε μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για την αγαπημένη του και ανέφερε: «Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά. Στενοχωριέμαι, γιατί η Αφροδίτη συμμετείχε σε ένα παιχνίδι και περισσότεροι την ξέρουν από εκεί».

Πώς ξεκίνησε το 2023 για την εγκυμονούσα Αφροδίτη Σκαφίδα και πώς τελειώνει

Στις αρχές του Οκτωβρίου, έγινε γνωστό ότι ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών της αθλήτριας και πρώην παίκτριας του Survivor με φουσκωμένη κοιλιά.

Το ζευγάρι είχε δώσει τότε το παρών στην εκδήλωση για την υποψηφιότητα της Αφροδίτης Σκαφιδά στις περιφερειακές εκλογές, αλλά δεν είχε κάνει κάποια σχετική δήλωση.

Οι κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού

Το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποιεί συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις και δεν διστάζει να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, χαρίζοντάς μας τρυφερές εικόνες.

Πηγή κεντρικής: ndp