Survivor: Η Ασημίνα επιτέλους υποψήφια προς αποχώρηση και το Twitter/X μιλά για δικαιοσύνη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η Ασημίνα επιτέλους υποψήφια προς αποχώρηση και το Twitter/X μιλά για δικαιοσύνη

Αφήνοντας για λίγο τις δολοπλοκίες και τις ζωές των άλλων παικτών, η Ασημίνα για πρώτη φορά θα πρέπει να παλέψει σοβαρά για την παραμονή της στο παιχνίδι.

Ήρθε επιτέλους η στιγμή που πολλοί περίμεναν στο Survivor. Η στιγμή που η Ασημίνα θα πρέπει να παλέψει σοβαρά για την παραμονή της στο παιχνίδι. Μπορεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας η ίδια να είχε «πέσει» ψυχολογικά, επειδή είναι φανερό πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα αγωνίσματα λόγω του τραυματισμού που είχε με το χέρι της, ωστόσο τελικά δεν ήταν στα σχέδιά της μια οικειοθελής αποχώρηση, όπως πολλοί περίμεναν.

Σάκης Κατσούλης: Ο δύο φορές νικητής του Survivor έχει μια εύλογη απορία για το φετινό παιχνίδι

Η αίρεση της Δαλάκα και η υποψήφια Ασημίνα

Χάνοντας τον τέταρτο αγώνα ασυλίας η κόκκινη ομάδα ήταν αναγκασμένη να ψηφίσει μία ακόμα γυναίκα προς αποχώρηση. Οι επιλογές μόλις δύο, η Δαλάκα και η Ασημίνα, αφού Άιρα και Δώρα ήταν ήδη υποψήφιες προς αποχώρηση μαζί με την Χρύσα από την μπλε ομάδα.

Με το τέλος του αγώνα η Ασημίνα δήλωσε πως έχει πει στην ομάδα της να ψηφίσει εκείνη κι όχι την Δαλάκα, αφού ήρθε πλέον ο καιρός και για εκείνη να υπερασπιστεί τη θέση της στο παιχνίδι. Έτσι, ένα βήμα πριν την ένωση η Ασημίνα θα πρέπει να αποδείξει την αξία της.

Το κοινό που παρακολουθεί το παιχνίδι αναφώνησε «Επιτέλους!» στα social media, όχι μόνο επειδή η Ασημίνα εδώ και δυο μήνες μένει στο παιχνίδι χωρίς να παίζει καθόλου ή χωρίς να παίζει σε όλους τους αγώνες, αλλά και λόγω της συμπεριφοράς της και των υπονοούμενων που έχει αφήσει για διάφορους παίκτες.

Survivor: Ο Γκιουλέκας νιώθει ξένος στην τοποθεσία «κόκκινη ομάδα» και ο James ψάχνει νέα κλίκα

Πέρα από την Ασημίνα και την υποψηφιότητά της, η κόκκινη ομάδα και πάλι «επιτέθηκε» στον Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος έκανε 2 ήττες και επειδή η μία ήταν με τον James, η τριάδα Παππά - Δαλάκα - Ασημίνα τον κατηγόρησε πως «χάρισε» το ένα παιχνίδι στον κολλητό του από την μπλε ομάδα. Βέβαια, στην δεύτερη ασυλία που κρινόταν το φύλο της μονομαχίας ο Γκιουλέκας ήταν που έτρεξε σε πόσα run για την κόκκινη ομάδα, φέρνοντας τελικά και τον νικητήριο πόντο. Αλλά κι άλλες φορές ο συγκεκριμένος παίκτης έχει στηρίξει την ομάδα των Διασήμων, όπως θυμούνται και οι fans του παιχνιδιού.

Η κουβέντα συνεχίστηκε και στην καλύβα με τον Γκιουλέκα να μιλάει για «αίρεση» της Κατερίνας Δαλάκα, αφού κανείς δεν της εναντιώνεται. Αυτή την ατάκα χρησιμοποίησε και ο James για να υποστηρίξει τον φίλο του στο «bullying» που δέχεται από τους συμπαίκτες του.

Σίγουρα ο James και ο Γκιουλέκας είναι από τα πιο δυνατά «παρεάκια» στον φετινό κύκλο και δεδομένου ότι η ώρα της ένωσης έφτασε, είναι λογικό αυτή η στενή σχέση να ενοχλεί. Ειδικά όταν οι δυο τους ανταλλάσσουν πληροφορίες για το παιχνίδι.

Βέβαια, στον Survivor φέτος δεν είναι οι μόνοι που έχουν συζητήσει διάφορα αν θυμηθούμε και προηγούμενα επεισόδια και για παράδειγμα, τον Αλέξη με τον Σταμάτη, την Ασημίνα με τον Σταμάτη ή και άλλους.