Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη έδειξαν με μία εικόνα την ουσία της φιλίας τους

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη έδειξαν με μία εικόνα την ουσία της φιλίας τους

«40 χρόνια φιλίας, καρδιά με καρδιά και….μαλλί με μαλλί», έγραψε η  Άλκηστις Πρωτοψάλτη κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Η φιλία που δένει την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την Ελευθερία Αρβανιτάκη αποτελεί την πιο τρανταχτή απόδειξη ότι ο ανταγωνισμός δεν χωρά ανάμεσά τους. Οι δύο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού πενταγράμμου μετρούν 40 χρόνια φιλίας και το «γιορτάζουν» με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, η οποία φυσικά και έλαβε πληθώρα likes και σχολίων.

Για την Ελευθερία Αρβανιτάκη η ζωή είναι πάντα ωραία με τα δύο της παιδιά

Μία φιλία που μετρά 40 χρόνια σε μία εικόνα

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στον Πειραιά και έφαγαν μαλλί της γριάς, γεμάτες ενθουσιασμό και θετική ενέργεια. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την έξοδό τους στον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας στην περιγραφή της ανάρτησης: «40 χρόνια φιλίας, καρδιά με καρδιά και….μαλλί με μαλλί. Tι ωραία στο πάρτι του @melodia992 γιατί θα μείνουμε πάντα παιδιά».

Η έξοδος ουσιαστικά ήταν ένα πάρτι, το οποίο διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Mελωδία 99.2.

https://www.instagram.com/p/C5ywBGiNPoH/

Τα σχόλια και η αγάπη που δέχονται οι δύο γυναίκες

Όπως είναι λογικό, τη φωτογραφία σχολίασαν πολλοί χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι ανέφεραν πόσο υπέροχες φωνές έχουν οι δύο καλλιτέχνιδες, αλλά και πόσο πολύ «ζηλεύουν» την μακροχρόνια φιλία τους.

Ανάμεσα σε όσους θέλησαν να αφήσουν το σχόλιο τους κάτω από την ανάρτηση ήταν και η Ρούλα Ρέβη, η οποία αρκέστηκε σε δύο καρδιές γεμάτες αγάπη, αλλά και η κωμικός Κατερίνα Βρανά, η οποία έγραψε «Σας λατρεύω και τις δύο!!! Καταπληκτικές γυναίκες, απίστευτες φωνάρες».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη πόζαρε χωρίς μακιγιάζ και έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα στους θαυμαστές της

Πώς ξεκίνησε η φιλία Πρωτοψάλτη – Αρβανιτάκη

Παλαιότερα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη είχαν βρεθεί καλεσμένες στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ-α-τετ». Εκεί, οι δύο καλλιτέχνιδες μίλησαν για την σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, αλλά και για το πως ξεκίνησε η φιλία τους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, όλα ξεκίνησαν με την Λεωφόρο Α’, την πρώτη σκηνοθετημένη παράσταση που τις βρήκε μαζί, να συνεργάζονται και να χτίζουν τα θεμέλια του αλληλοσεβασμού και της φιλίας. Ο θαυμασμός ήταν ένα ακόμα σημαντικό θεμέλιο για την φιλία τους η οποία ξεκίνησε με μία υπέροχη συνεργασία που είχε κοινά όνειρα και κοινές προσδοκίες.

«Η σχέση ξεκίνησε με τη Λεωφόρο Α’ που ήταν η πρώτη σκηνοθετημένη παράσταση, που άλλαξε τα δεδομένα παρουσίασης του ελληνικού τραγουδιού. Η Ελευθερία, ο Κώστας Γανωτής, οι Τρεις Άγγελοι κι εγώ σε σκηνοθεσία του μοναδικού Ανδρέα Βουτσινά σε ένα πρόγραμμα που φτιάξαμε μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Λίνα Νικολακοπούλου. Ήταν ένας μαγικός χειμώνας. Η καθεμία μας έκανε αυτά που ήθελε η ψυχή της, αυτά που ονειρευόταν και μετά από αρκετά χρόνια ξεπήδησε μία υπέροχη σπίθα, η οποία μάλιστα ξεκίνησε στην Κύπρο», ανέφερε η Πρωτοψάλτη.

Η Αρβανιτάκη, από την πλευρά της περιέγραψε την αρχή της φιλίας τους λέγοντας: «Ήταν μία συνάντηση πολύ σημαντική και για τις δυο μας. Συνάντησα μία ομάδα πολύ δυναμική, μία ομάδα η οποία άλλαξε τον τρόπο των παραστάσεων στην Αθήνα, με έναν πολύ σημαντικό σκηνοθέτη. Συνάντησα μία πολύ δημιουργική ομάδα. Παίξαμε μαζί έναν χρόνο, πήγαμε και μία περιοδεία και ξανασυναντιόμαστε μετά από τόσα χρόνια, και οι δύο άλλες, και οι δύο ίδιες. Με μία αγάπη και έναν θαυμασμό για την καριέρα της καθεμίας, με το αίσθημα μίας πολύ ουσιαστικής συνεργασίας και είναι αυτό που μας κρατά και για τις καλοκαιρινές περιοδείες».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @alkistisprotopsalti