Για την Ελευθερία Αρβανιτάκη η ζωή είναι πάντα ωραία με τα δύο της παιδιά

Για την Ελευθερία Αρβανιτάκη η ζωή είναι πάντα ωραία με τα δύο της παιδιά

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μοιάζει απίστευτα με την κόρη της και δηλώνει πως είναι «αυστηρή μαμά».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές Ελληνίδες τραγουδίστριες και μετρά περισσότερα από 40 χρόνια πορείας στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια έχει κάνει δύο γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει δύο παιδιά: την κόρη της, Αντιγόνη Μαθιουδάκη και τον γιο της, Λεωνίδα Χατζημιχάλη. Από την αρχή της πολυετούς καριέρας μέχρι και σήμερα η καλλιτέχνης έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θέλει να απασχολεί τον Τύπο μόνο με τη δουλειά της.

Η Αντιγόνη Μαθιουδάκη και κόρη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με το ίδιο look: Οι στιγμές με τη μαμά της

Tα 66α γενέθλια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Ρώμη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη πόζαρε χωρίς μακιγιάζ και έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα στους θαυμαστές της

Η γνωστή τραγουδίστρια τον περασμένο Οκτώβριο έγινε 66 ετών και το γιόρτασε με ένα ταξίδι στη Ρώμη όπου πόζαρε μαζί με τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/CyglIbOMAQ1/

Η εορτάζουσα είχε κάνει τότε μια ανάρτηση στο Instagram στέλνοντας το δικό της μήνυμα γράφοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου που καταφθάνουν από χθες το βράδυ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα προσωπικά. Σας στέλνω τα φιλιά μου από την Ρώμη που ήρθα για λίγες μέρες με τα παιδιά μου. La vita e bella, να ζείτε και να ζούμε την κάθε στιγμή!», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Oι ευχές των celebrities

Αρκετοί celebrities είχαν σπεύσει να ευχηθούν στην τραγουδίστρια για τα γενέθλιά της ανάμεσά τους οι: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Νίκος Χατζηνικολάου, Νατάσσα Μποφίλιου, Μάριος Φραγκούλης, Γιώργος Περρής.

Η υπέροχη σχέση της τραγουδίστριας με τα παιδιά της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», η τραγουδίστρια είχε εξηγήσει πως με τον πρώτο άνδρα της έμεινε παντρεμένη για 7 χρόνια και απέκτησε την κόρη της Αντιγόνη, ενώ έπειτα με τον Γιώργο Χατζημιχάλη πέρασε 22 χρόνια κοινής πορείας και έφερε στον κόσμο τον γιο της, Λεωνίδα.

https://www.instagram.com/p/CMDMeuvjlXO/

«Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου έγινα πιο σκληρή», δήλωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Και πρόσθεσε: «Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα-παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια».

Η ομοιότητα με την κόρη της

H Ελευθερία Αρβανιτάκη και η κόρη της μοιάζουν πολύ εμφανισιακά με το κοινό τους hairlook να κάνει ακόμη πιο εμφανή την ομοιότητά τους. Τα παιδιά της τραγουδίστριας την συνοδεύουν συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις της ή την επισκέπτονται στα κέντρα όπου εμφανίζεται.

Πηγή κεντρικής: eleftheriaarvanitaki