Στο Προξενιό της Ιουλίας έχουμε διπλή απιστία και το ξαφνικό τέλος μίας αγαπημένης ηθοποιού

Στο Προξενιό της Ιουλίας έχουμε διπλή απιστία και το ξαφνικό τέλος μίας αγαπημένης ηθοποιού

Το spoiler για την Πέγκυ Τρικαλιώτη στο Προξενιό της Ιουλίας και η νέα απιστία στον τηλεοπτικό Τύρναβο. 

Μακελειό χαρακτηρίζει το σημερινό επεισόδιο του Προξενιού της Ιουλίας ο Alpha και μάλιστα στο κατάλληλο περιβάλλον, στο νεκροταφείο του Τυρνάβου. Ωστόσο μελλοντικά θα υπάρξει μία απώλεια και όχι σήμερα αλλά στο ίδιο σημείο. Με ενδιάμεσες δύο αναμενόμενες από την αρχή απιστίες. Έρωτας, έγκλημα και τιμωρία ταυτόχρονα.

Η Στάσα και τα φλερτ της προκαλούν καταστροφή

Είχαμε δει στο Προξενιό της Ιουλίας πως αναμενόταν αυτή η αιματηρή σύρραξη στη σειρά. Στάσα και Στράτος είχαν συνάντηση στο νεκροταφείο και επειδή τους δένει ένας παλιός έρωτας και η δολοφονία του συζύγου της, προέκυψε και η ένταση. Ο Ρήγας όπως ήδη σε έχω ενημερώσει θα ενημερωθεί και θα σπεύσει μαζί με τον αστυνόμο Στασινόπουλο στο σημείο. Και επειδή είναι οξύθυμος θα πάρει εκδίκηση και για τον θάνατο του πατέρα του με τον πυροβολισμό του.

Το «ματωμένο» Σάββατο στο Προξενιό της Ιουλίας με Μουτάφη - Τρικαλιώτη να λύνουν τις διαφορές τους

Και ευτυχώς που ο αστυνόμος – Δημήτρης Αλεξανδρής, θα καλύψει ως ατύχημα αυτή τη σύρραξη για να μη ξεσπάσει νέα βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών. Άλλωστε είναι κρυφά και εκείνος ερωτευμένος με τη Στάσα και θα προσπαθήσει να προστατεύσει τον γιο της, παρόλο που δεν εγκρίνει την πράξη του. Αυτή η συμπλοκή όμως θα φέρει ξανά αντιμέτωπες την Πέγκυ Τρικαλιώτη ως Κυριακούλα και σύζυγο του Στράτου και τη Στάσα. Όμως δεν είναι και η τελευταία φορά που αναμετρώνται.

https://www.instagram.com/reel/CyQaqBzND-w/

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφορεί ένα spoiler το οποίο προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται και θέλει την Κυριακούλα στην επόμενη συνάντησή τους να χάνει από έμφραγμα τη ζωή της. Έχουμε δει ήδη τη διαταραγμένη υγεία της και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την καρδιά της. Μόνο που αυτό (αν ισχύει) δεν μπορεί να συμβεί πριν τη δολοφονία Γιωργίκη. Γιατί έχουμε δει πλάνα της ηθοποιού παράλληλα με το συγκεκριμένο συμβάν. Να λιποθυμά ξαφνικά στο σπίτι και να τη βρίσκει η Φιλιώ με τον γιατρό.

Ας μη σταθούμε μόνο στα δράματα. Ας σταθούμε και στον έρωτα. Γρηγόρης και Ιουλία είναι θέμα χρόνου να αναζωπυρώσουν τον έρωτά τους, μόνο που και η σύζυγός του η Φιλιώ θα βρει την αγάπη σε άλλο πρόσωπο. Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ως γιατρός Σκλαβούνος μπαίνει στη ζωή της για να την αλλάξει. Προς το καλύτερο.

Η διπλή απιστία θα έχει επακόλουθα μεν αλλά τουλάχιστον η Φιλιώ δεν θα πληρώσει τόσο σκληρό τίμημα όπως ο Γρηγόρης. Προς το παρόν τόσο εκείνος όσο και η Ιουλία έρχονται ξανά σε δύσκολη θέση με την κόντρα των οικογενειών τους.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη πριν από λίγες ώρες αποχαιρέτησε τον τηλεοπτικό της σύζυγο Αδάμ Μπουσδούκο με μία συγκινητική ανάρτηση. Γράφοντας: «Backstage…Αγκαλιά θανάτου. Η τελευταία τους αγκαλιά…..και σκίζεται η καρδιά της Κυριακουλας….εχτές τον έχασε για πάντα. Πόσο αγαπάω αυτήν την δουλειά…! Πόσο αγάπησα τον «Στρατό μου» που στην πραγματική ζωή ήταν ο πιο γλυκός και τρυφερός συνεργάτης που είχα πότε σε γύρισμα».

https://www.instagram.com/p/C522gWAoREa/