«Φτάνει πια με το ναυάγιο», λέει το κοινό του Survivor μετά την υπερπροβολή του James Καφετζή

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Φτάνει πια με το ναυάγιο», λέει το κοινό του Survivor μετά την υπερπροβολή του James Καφετζή

Το ναυάγιο που είχε ο μπαμπάς του τάραξε τον James που μπορεί να μην αποχώρησε οικειοθελώς στο χθεσινό επεισόδιο, αλλά οι φήμες θέλουν να το κάνει σύντομα.

Ήδη από το τρέιλερ του επεισοδίου του Survivor που προβλήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου το κοινό είχε καταλάβει πως θα δινόταν αρκετή έμφαση στην ψυχολογική κατάσταση του James μαθαίνοντας περιπέτεια που είχε ο μπαμπάς του με το ναυάγιο που είχε τελικά αίσιο τέλος.

Ο πραγματικός survivor αποδείχθηκε ο μπαμπάς του James Καφετζή μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό

Ωστόσο, μετά τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, τον οποίο κέρδισαν και πάλι οι μπλε, τα πλάνα από την παραλία των δύο ομάδων και το συμβούλιο του νησιού αφιερώθηκαν στο τι ακριβώς συνέβη με τον μπαμπά του James και στο πώς αισθάνεται ο ίδιος για όσα έχει μάθει.

Και μπορεί τα λόγια που ειπώθηκαν τόσο από τον James για τους γονείς του να ήταν πολύ συγκινητικά - ιδιαίτερα όταν ο ίδιος είπε πως «Οι γονείς μου είναι οι ήρωές μου» - όπως και τα λόγια του Αλέξη Παππά προς εκείνον, μιας και σε τέτοιες καταστάσεις δεν χωράνε κόντρες και στρατηγικές, το κοινό όμως αναρωτήθηκε πόση ώρα θα συζητιέται ένα οικογενειακό θέμα σε ένα ριάλιτι επιβίωσης.

Και η αλήθεια είναι πως ο James είχε μιλήσει μόνο στην παρέα του για το ναυάγιο που είχε ο μπαμπάς του στον Ειρηνικό Ωκεανό, δηλαδή στον Γκιουλέκα και την Σταυρούλα, ενώ είχε πει στον Γκιουλέκα να ενημερώσει και τον Παππά, ενδεχομένως επειδή, όπως είπε και ο ίδιος ο James αργότερα εκτιμά την άποψή του και ίσως ήθελε μια ουδέτερη άποψη για το αν πρέπει να παραμείνει στο παιχνίδι ή να πάει να βρει την οικογένειά του.

Όπως και να 'χει και σύμφωνα με τα σχόλια του Twitter/X, αν ο Γιώργος Λιανός δεν άνοιγε την συγκεκριμένη κουβέντα στο συμβούλιο, ίσως το πράγμα να μην είχε πάρει τόση έκταση για τα δεδομένα του Άγιου Δομίνικου. Πολλοί λοιπόν, θεώρησαν πως η ιστορία με τον μπαμπά του James προβλήθηκε παραπάνω απ' ότι χρειαζόταν, δεδομένου του ότι ο άνθρωπος σώθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Αποχωρεί τελικά o James ή δεν αποχωρεί;

Βλέποντας πολλοί τον James και στο τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου και καμία ατάκα - σπόιλερ του Γιώργου Λιανού να ακούγεται σχετικά με κάποια «σοβαρή ανακοίνωση» που έχει να κάνει στις δυο ομάδες για τον παίκτη των μπλε, άρχισαν να αναρωτιούνται αν τελικά όντως αποχωρεί από το παιχνίδι για να είναι με την οικογένειά του ή αν όλα ήταν «ραδιοαρβύλα» των social media.

Σίγουρα ο ίδιος φαίνεται ακόμα αρκετά επηρεασμένος και προβληματισμένος, αλλά δεν μπορούμε τελικά να ξέρουμε με σιγουριά αν θα αποχωρήσει εντελώς ή αν επειδή ο μπαμπάς του θα βρίσκεται στον Παναμά, ίσως του δοθεί κάποια χάρη, μεταφερθεί εκεί για να σιγουρευτεί πως είναι καλά και επιστρέψει πίσω στο παιχνίδι.