Το τροχαίο της Αντωνά και το ατύχημα του Σοϊλέδη δείχνουν πως στις δυσκολίες είναι «μαζί» οι πρώην

Το τροχαίο της Αντωνά και το ατύχημα του Σοϊλέδη δείχνουν πως στις δυσκολίες είναι «μαζί» οι πρώην

Οι δυσκολίες δεν έχουν τελειωμό για το πρώην ζευγάρι.

Από τότε που αποχώρησε η Μαρία Αντωνά από το Survivor, πολλοί ήταν αυτοί που σκέφτηκαν πως η στιγμή που θα οριζόταν η ημερομηνία του γάμου της με τον Άρη Σοϊλέδη ήταν όλο και πιο κοντά.

Μετά το Survivor η Μαρία Αντωνά ξεδιπλώνει την προσωπικότητά της στο πιο fun video στο TikTok

Τελικά, όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για το ζευγάρι, το οποίο στις αρχές του Απρίλη διαγράφοντας όλες τις κοινές του φωτογραφίες από τα social media «ανακοίνωσε» τον χωρισμό του, μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας. Η είδηση επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια, από τον στενό τους φίλο και παρά λίγο κουμπάρο, Κώστα Φραγκολιά στην εκπομπή «Happy Day».

Υπάρχει αυτή η κρίση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν. Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν.

Το ατύχημα του Σοϊλέδη και το τροχαίο της Αντωνά

Οι δύσκολες στιγμές δεν σταματούν για το πρώην ζευγάρι, αφού όπως φαίνεται μπορεί να χώρισαν αλλά είναι «μαζί» στο θέμα ατυχία.

Όπως είπε η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου, ένα αμάξι τράκαρε το δικό της με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να βρεθεί στη βιτρίνα ενός καταστήματος κι εκείνη να χτυπάει τον αυχένα της.

«Υπάρχουν πολλά αρνητικά vibes στην ατμόσφαιρα απ' ότι φαίνεται. Χθες το βράδυ καθώς κατέβαινα στο κέντρο για να συναντήσω μία παρέα φίλων μου κάπου κοντά στην Ερμού και καθώς οδηγούσα ένα αμάξι το οποίο ερχόταν με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα εκ των δεξιών μου, με χτύπησε αρκετά με αποτέλεσμα να πετάξει το αυτοκίνητο πάνω σε μία βιτρίνα ενός μαγαζιού. Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που δεν υπήρχαν άνθρωποι στο συγκεκριμένο κατάστημα έξω γιατί έτσι όπως έπεσε το αμάξι και πάνω στη βιτρίνα του μαγαζιού θα χτυπούσε και κόσμο» είπε η Μαρία Αντωνά σχετικά με το πώς συνέβη το τροχαίο.

Η ίδια δημοσίευσε και μια φωτογραφία από το αμάξι της στα social media, «ρίχνοντας» την ευθύνη στον ανάδρομο Ερμή, προσπαθώντας να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα, αφού κυριολεκτικά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ. Εγώ είμαι καλά, λίγο ταράχτηκα και λίγο χτύπησα λίγο στον αυχένα μου. Είναι κάτι που θα το δω μέσα στη μέρα, δεν είναι κάτι σοβαρό.

antona-troxaio.jpeg

Από την άλλη, λίγες μόνο μέρες, αφότου έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, ο Άρης Σοϊλέδης χτύπησε στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του σε τουρνουά Padel. Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram εξήγησε τι έγινε λέγοντας στους followers του: «Και φυσικά η κατάρα συνεχίζεται. Άλλο ένα τουρνουά πάντελ. Ρακετιά από τον συμπαίκτη μου, μας άνοιξε το κεφάλι. Γενικά, μια χαρά όλα πάνε τρένο, φωτοβολίδα».

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης προσπαθώντας να βρουν τα πατήματά τους στη νέα τους καθημερινότητα ως singles πια δεν έχουν πει τι οδήγησε στον χωρισμό τους θέλοντας να κρατήσουν χαμηλούς χρόνους χάρη στα τόσα χρόνια που ήταν μαζί.

Από τη μεριά της η Μαρία Αντωνά δήλωσε στις κάμερες πως δεν θα ήθελε να κάνει κάποια δήλωση, λέγοντας: «Παιδιά, ειλικρινά, θέλω να σας πω ότι σας ευχαριστώ πολύ που βρίσκεστε εδώ, σας ευχαριστώ πάρα πολύ και για το ενδιαφέρον και για τον κόσμο που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή βρισκόμουν σε μια πάρα πολύ περίεργη προσωπική φάση δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση, αλλά πραγματικά σας ευχαριστώ».

Κι από την άλλη, ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε να μην γίνεται ο χωρισμός τους βορά σχολίων στις εκπομπές, καθώς μόνο το ζευγάρι μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη.

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση, να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και site και λέει το μακρύ και το κοντό του. Ας αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν. Έχω ακούσει απίστευτες ιστορίες, οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο παρά σενάρια της φαντασίας σας» είπε ο ίδιος μέσα από ένα Instagram story του.